Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.232
Cevap
34
Favori
141.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam. Bize gelmesi çok sürer sanırım. Ki aylardır internetimiz kesik. Telekom sağolsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numberbir kullanıcısına yanıt

Telekomda mı internet yoksa başka sağlayıcıda mı ?

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Türksat kablo gelip bir ay önce bina içine kadar çektiler. Kablonet altyapısı tamamladıktan sonra bina içindeki bütün kabloları çekecekler.

• Hangi mahalle dostum

• 24.Sokak'a dolap konulalı neredeyse 10 gün oldu ilerleme yok, telekom ekipleri kayıp, sultançiftliğinde gören haber verebilir mi?

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Yeni yapılan binaya fiber döşediler hocam işleri bitti daha gelmezler Sultançiftliği'ne.

Mart'tan beri 26. sokağa ekip bekliyoruz.Gelen giden yok.

• konumuz günceldir.

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Merhaba Bu hatayı alıyorum 1392/1 1392/2 için bilgi alabilicek varmı Türk telekomu arayamıyorum twitterdan yazıyorum bakmıyorlar veya bilgisi olan varmı

• Yok beyler ben bu dolapların fiberin aktif olmasından umudumu kaybediyorum artık. Adam 1 aydan fazladır fiber kullanıyor yani 20 metre mesafe var yok bizde hala tık yok. Bu ayda birşey olmazsa yapılacak ne varsa yapacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben halen kablonun onarılmasını bekliyorum. Böyle şanssızlık olmaz.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

Fiber kullanıyor dediğiniz 2114 sokak miydi? Evet ise hangi internet sağlayıcısını kullanıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu

Fiber kullanıyor dediğiniz 2114 sokak miydi? Evet ise hangi internet sağlayıcısını kullanıyor acaba?

Evet hocam 2114 hangi iss bilmiyorum altımızda market sahibi arkadaş kullanıyor. Eve modem kurulum vs yapmışlar kullanıyor şuan.

• Uğur mumcu 2321. sokakta oturuyorum geçen hafta cuma günü gop taki telekom müdürlüğüne gittim nedir ne değildir detaylıca öğrenmek için baya mubabbet ettik arkadaşla saha ekiplerine bile ulaştık sorduk nedir durum diye 100 mbps fiber pakete uygun alt yapınız dediler başvuru yaptım fiber bağlantı ve telefonu için aradılar 444 1 444 ten pazartesi sabahına randevu verdiler bağlantıya gelmek için. Pazartesi öğlen gibi kimse gelmedi evime ama mesaj geldi telefonuma "Degerli Musterimiz, bina/ev ici tesisat yetersizligi nedeniyle  Alo kurulum isleminiz tamamlanamamistir. Detayli bilgi icin en kisa surede sizi arayacagiz. 444 1 444 B001" diye sonra ben aradım sordum ne alaka modemime kadar fiber kablo geliyor diye ankastrede yer yok hallolacak şeklinde bilgi girmiş saha ekiplerimiz bugün hallolacak, salı öğleden önceye yeni randevu oluşturuyorum evinize gelecekler bağlantı için dedi müşteri hizmetleri bende uygundur dedim. Bugün yine gelen olmadı ve yine mesaj geldi "Sayin - - - - - - - - - - - - - - , ev/is telefonu baglantiniz gerceklestirilemedigi icin 09/11/2020 tarihli evde/iste internet kurulumunuz tamamlanamamistir. B001" diye, aradım müşteri hizmetlerini başvurunuz komple iptal edilmiş açıklama ankastre yetersizliği yazıyo neden böyle oldu anlamadım çok fazla bir açıklamada girilmemiş dediler söylendim biraz kapattım telefonu millenicomu aradım fiber 100 mbps lik paket başvurusu yaptım 2 gün içinde gelirler bağlarlar dediler anlattım durumu türk telekom bağlayamadı böyle böyle oldu diye biz bağlarız bölgeniz uygun dediler dedim gelin deneyin ozaman bi, sonra türk telekom aradı ev telefonu da istediğiniz için ve ankastrenizde yer olmadığı için bağlanamamış telefon bu nedenle internetinizde bağlanamadan iptale düşmüş yeni başvuru yapalım dilerseniz sabit hat olmadan yalın internet şeklinde ozaman problem olmayacak dediler dedim maalesef kaybettiniz beni başka sağlayıcıya başvuru yaptım olmazsa dönüş yaparım dedim bakalım ne olacak.

• Benimde aynı senin dediğin gibi oluyo 1 aydır brn başvuru yapıyom onlar iptal ediyo diyom sorun varsa gelin çözün tamam diyolar nr gelen var ne giden bekliyorum öyle boş boş taahhüt olmasa yüzüne bakılmaz Türk telekomun

• Hiç umudum yok benim 2 haftadır yukarı sokak 100 mbpsin tadını çıkarıyor ben 8

• Turk telekomu arayamıyorum turknet turktelekoma yönlendiriyor twitterdan yazıyorum sağlayıcınızla konuşun diyorlar artık 2023de gelir

• Artık her sorgulamamda şunu görmekten sıkıldım

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
  • Dışarı çıkıyorum hiç bir soluk yok turk telekom çalışanı yok umudumu kestim ben

• Furkan Akyüzlü F kullanıcısına yanıt
    Sen nerdesin

• Atic A kullanıcısına yanıt

Yunus emre 1392/2 sokak

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.