< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (28. sayfa)
-
-
24. sokakta kablolar yeni yapılan binaya çekiliyor şuan.
Umarım sadece o binaya çekip bırakmazlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizim portları takmışlar sokakta(Cebeci 2504 sok.) vdsl aktif olmuş ama sağolsunlar bizim neti bağlamamışlar @TurkNetDestek Devre Numarası: 100415733 - Destek Numarası : 37844477 DSL ışığı yanmıyor. 1 haftadır net çok kötüydü sonunda komple gitti 1 gündür yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 29 Ekim 2020; 14:34:17 > -
3-4 ay sürüyor interneti aktif etmişler ama beni bağlamadan gittiler heralde net yok 1 gündür :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 29 Ekim 2020; 14:43:29 > -
Bu haftada aktif olmadı alt yapı aynı adsl. Önümdeki sağımda sokaklarda fiber aktif. İyi ki köşe başında cadde üzerindeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu gunceldir
Artık müjdeleri vermek istiyor insan konuda. Hergün altyapı sorgulamaktan sıkıldım yeminle. Etrafım fiber kullanan sokaklarla çevrili bi olduğum caddede birşey yok. Hayırlısı diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-Artık müjdeleri vermek istiyor insan konuda. Hergün altyapı sorgulamaktan sıkıldım yeminle. Etrafım fiber kullanan sokaklarla çevrili bi olduğum caddede birşey yok. Hayırlısı diyorum.
bende de durum aynı....
Allah aşkına ben çok sıkıldım belediye de resmen bizle dalga geçiyor.Herhangi bir hızlandırma süreci de yok.Boş boş izliyoruz.Bu gidişle bize fiber 2022 2023de anca gelir.2 haftadır 3 sokağa fiber çekemediler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Can2355
Allah aşkına ben çok sıkıldım belediye de resmen bizle dalga geçiyor.Herhangi bir hızlandırma süreci de yok.Boş boş izliyoruz.Bu gidişle bize fiber 2022 2023de anca gelir.2 haftadır 3 sokağa fiber çekemediler.Uğraşmak istemiyorlar artık bunu düşünüyorum.
Uğur Mumcuda uzun uğraşlar sonucu anca altyapı için ileride randevu verileceğini öğrendim. İnternette düzgün dolaşılmıyor diye aradığımda (haftalardır mobil kullanıyorum doğru düzgün hiçbir siteye giremiyorum) adıma 2 hat çıkmış biri hali hazırda kullandığım adsl diğeri fiber geçiş için. Sanırım altyapı çalışması sebebiyle berbat bir internet veriyorlar şu anda. Tarih vermediler ama ilerleyen zamanlarda Türk telekom da nakile başlayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukullanıcıadıuygunmu -- 2 Kasım 2020; 11:23:2 > -
Uğurmumcu bitsede diğer Mahhallere geçseler artık bizde fiber istiyoruz
-
Biraz daha beklemeniz gerekecek sanırım. Tekrar aradım randevu vereceğiz demelerine rağmen daha çalışmalar bitmemiş tarih de veremiyorlar. Saha dolapları falan takılacak sanırım.
-
Az önce VDSL için yeni hat bağlattım Türknet Yapa da olduğum için sıkıntı cıkmıştı. Türktelekom personeliyle biraz konuştuk da TÜRKSAT geldiği için evlere kadar fiber olayına başladıklarını söyledi biraz daha sürecekmiş 6 ay felan sürer diyordu sizin oralar için ama net bilgi değil tabikide. Cebeci ye gelirmi dedim zor dedi :( ancak TÜRKSAT gelecek ondan sonra gelir öyle gözüküyor.
-
İnşallah hocam ya. Yeminle oynamak istediğim oyunlara el sürmüyorum şu fiber gelecek diye.
1392/2 sokağa nezaman Gelir fiber bir bilginiz varmı?
-
hocam hangi isp ile konuştunuz ttnet mi turksat mı?
halihazırda telefonla ulaşılabilen bir müşteri hizmeti olmayan ve 50 liralık sınırsız 16mbite zam yapıp 65 tl ye çıkaran netgalaksi kullanıyorum.turksatın gelmesini dört gözle ve hazırda bekliyorum.
-
@TurkNetDestek bu gün 13 mbps aldığım internet hızını 3 mbps yaparak daha üstünü veremeyeceklerini söyledi ve beni YAPA'dan VAE geçmemi daha yüksek hız alabileceğimi ama garanti vermediklerini söyledi sizce ne yapmalıyım , 1 haftadır 3 mbps internet kullanıyorum, ve hiç bir şey yapamıyorum bununla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X