Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.232
Cevap
34
Favori
141.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Bugün YAPA dan kurtuldum VEA yapısına geçiş sağladım 100 mbitlik paket için talep oluşturmuştum( @TurkNetDestek ) ama daha işleme almamışlar sonuçlar böyle. Cebeci Mah. deyim sonunda ADSL den kurtulup VDSL e geçiş sağladım darısı geçemeyen bekleyen arkadaşlara.

• Cebeci ve İsmetpaşa da moraller yerinde tabi bir de Uğur Mumcu ya çektiler Sultançiftliği o kadar merkezi olmasına rağmen tık yok.

Bekliyoruz bakalım 9 ay oldu o kutu oraya koyulalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uğur Mumcu dayım çektiler de ne oldu. Binaya gelen optik kablo altyapı yapılır iken zarar görmüş ve değişmesi gerektiğini öğrendim. Ve bi kaç ay sürecek bu iş artık. Ümidimi yitirdim 😭

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu iş pek önemsenilerek ve düzenli bir şekilde yapılmıyor böyle şeyler bekliyordum.Geçmiş olsun.

Zaten şimdiye kadar kimse takmamış burayı yalandan kurumlar kapışıyorlar işte bu bölgede yok Turksat mış yok Telekom muş mağdur olan yine biziz değişen bir şey yok.

Elin adamı 85liraya 50-100mbps alıyor biz 8mbpslik paketleri 90 TL alıyoruz.

• Dostum ben gözümle gördüm :) ekip kurulum için evime modemle geldi ancak yapılan test sonucunda kablo arızası tespit edildi. Şimdi beklemeye başladım. Arıza kaydı oluştu. Bide üstüne üstlük mevcut ADSL aboneliğimde iptal oldu ve şimdi internetsiz kaldım 😭

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt

Başına gelebilecek en kötü şey gelmiş, 6 gün net yoktu herşey bitiyor evde :(

• Türknetde ve YAPA daysan saha dolapları aktif olunca sıkıntı cıkıyor bilgin olsun

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ondan haberim var.Bir de yapadan vae ye geçerken çok sıkıntı oluyor.

Zaten ben bu daireme yeni geçtim turktelekom vae kullandım bana 8mbps falan veriyorlardı max bende Telekom dan cayıp turknete geçtim

• Uzaktan eğitim 3mbps ile geçiyor İnanamıyorum

• 50.yıl 2073 sokak civarında oturan ve modem kurulumundan anlayan özelden iletişime geçebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 4 Kasım 2020; 14:45:16 >
  • bu arada 50.yılda uzaynet haricinde çanak anten üzerinden internet veren bir firma var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

Uğur Mumcu dayım çektiler de ne oldu. Binaya gelen optik kablo altyapı yapılır iken zarar görmüş ve değişmesi gerektiğini öğrendim. Ve bi kaç ay sürecek bu iş artık. Ümidimi yitirdim 😭

Size gelmişler yine hocam :) ben beklemedeyim hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebeci'de bu yer. Uğur Mumcu Mahallesi'nde yakında olacağını söylediler.
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI https://www.google.com/maps/place/41.107505,28.867269/data=!4m6!3m5!1s0!7e2!8m2!3d41.1075047!4d28.8672692?utm_source=mstt_1&entry=gps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 4 Kasım 2020; 16:45:58 >

• O zaman tüm hızla Cebeciyi bitirmeye calışıyorlar

• Açık kapıdan başvuru yaptım inşallah birşey çıkar da I caddesini hızlı bir şekilde aktif ederler. Ttnetede mail atmıştım. Başka yazmam gereken yer varsa yazayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur Mumcu 2319 kablonet kazı yaptı turuncu kabloyu binanin girişene cekti cekis o cekis ne kutu ne bağlantı
    Turktelekom siyah ufak bir kutu ve dairelin onune kadar siyah ve beyaz kablo çekili ama tık yok

Anlamadığım kazıyı kablonet yaptı kutuyu tt daha erken koydu

Bu kablonetin akıbetini nasıl öğreniriz acaba veya Türk telekom keyfi ne zaman gelirde aktif ederler

• Galiba TÜRKSATın aktif olma tarihi 2021 sonu diye duymuştum ama kablolama işlemleride olabilir.

100mbitlik paket tanımlamasınıda yaptırdım.

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Hangi mahalledesiniz acaba? Hız çok iyi gercekten.

• numberbir kullanıcısına yanıt

Cebeci Mah. deyim türktelekom VAE alt yapısındayım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.