Yanı camlıydı sanırım bugün tekrar geçerim ordan yazarım hocam :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (27. sayfa)
-
-
Bizim saha dolabı galiba aktif olmuş milleni com da 79 mbit gözüküyor ama diğer sorgulama sayfalarında port yok dediği için sonuç vermiyor. Ben türknet kullanıyorum hızda bir değişiklik olmadı YAPA yapısındaydım hatta internet o kadar fazla gidip gelmeye başladı ki 1 haftadır 10 kere yazdım Türknete çözemediler. Sizce ne zaman kullanabiliriz ?
-
qwertyu131 merhaba hocam. Aynı sorun bendede var. eski sistemde yapa devresinde olanlar şuan çok sıkıntı yaşıyor. Şuanki fiber alt yapı olduğu için yapa devresinde olanlarda hız düşümü, internet kopması yaşıyor. normalde ben 11 mb hız alırken fiber geldikten sonra 2-3mb almaya ve sürekli kopmaya başladım.Tek çare yapa dan normale geçmek. bunun yapmak isteyincede boş port yok diyorlar. Bir gelişme buradan yazarsan haberleşelim:) turknete 20 kere yazdım sorun çözüme ulaşmıyor.
-
Evet anlattığınız sorunlar bendede mevcut 1 mbite kadar düşüyor net ve sürekli kesintiler var. Sorun telekomdan dediler telekom sorun yok diye yazmış. Bugün gitmedi net 8 saat felan sıkıntısız calıştı şuana kadar ama hız 6 mbit civarında normalde 10-11 mbit geliyordu.
-
Türk Telekom ekipleri Yenimahalle durağının Sultançiftliği tarafında çalışıyor şuan, sanırım Sultançiftliğine yoğunlaşılcak bundan sonra
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telekom kendi müşteri değil diye zaten ilgilenmiyor. Telekomda çalışan arkadaş var. Bizzat kendisi söyledi. Şuan dolaplardaki bütün portlar dolu. Alt yapı yapıyorlar dolapta port yok. Ne salak saçma işler. Madem kapasite yetmiyor dolap sayısını artırın.2-3 aydır boş port bekleyen insanlar var.
-
kaç aya aktif oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: hosen34Telekom kendi müşteri değil diye zaten ilgilenmiyor. Telekomda çalışan arkadaş var. Bizzat kendisi söyledi. Şuan dolaplardaki bütün portlar dolu. Alt yapı yapıyorlar dolapta port yok. Ne salak saçma işler. Madem kapasite yetmiyor dolap sayısını artırın.2-3 aydır boş port bekleyen insanlar var.
Hocam sorma şansınız var mı I caddesi ne zaman aktif olacak diye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı soruyu N cad için de sorarsanız sevinirim 🥺
quote:
Orijinalden alıntı: hosen34Telekom kendi müşteri değil diye zaten ilgilenmiyor. Telekomda çalışan arkadaş var. Bizzat kendisi söyledi. Şuan dolaplardaki bütün portlar dolu. Alt yapı yapıyorlar dolapta port yok. Ne salak saçma işler. Madem kapasite yetmiyor dolap sayısını artırın.2-3 aydır boş port bekleyen insanlar var.
Ordu Caddesi içinde rica etsem :).
Arkadaşımda Uğur Mumcu'da port bekliyor sanırım bu fiberden dolayı port takviyesi yapmadılar. Ayrıca santralde uzun süredir inşaat devam ediyor. Fırsatını bulursam uğrayıp soracağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: medtosby
Türk Telekom ekipleri Yenimahalle durağının Sultançiftliği tarafında çalışıyor şuan, sanırım Sultançiftliğine yoğunlaşılcak bundan sonra10 günü geçti orada çalışıyorlar, durağın ortasından sağ ucuna anca ilerleyebildiler :(
Biri Metropol internet cafenin orada olmak üzere iki dolap konulmuş.
-
Evet yapada 17mbps alırken bazen çok ciddi sorunlar yaşıyorum.(1mbpsye kadar düştüğü oluyor.)
Bende 26. sokaktayım 19.sokaktaki kutunun üstüne kod yazılmış aktif olması lazım değil mi?
(Üstüne kod yazılan kutular aktif diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin)
Eski adıyla Atatürk caddesinde oturuyorum. Gazi Mustafa Kemal caddesi diye geçiyor. Aylardır internet kesik. Acaba fiber kablolama dolayısıyla mı kesinti yaşıyoruz?
-
Haklisin hocam , bende 2004 sokakta 3 aydir port bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Can2355
Evet yapada 17mbps alırken bazen çok ciddi sorunlar yaşıyorum.(1mbpsye kadar düştüğü oluyor.)
Bende 26. sokaktayım 19.sokaktaki kutunun üstüne kod yazılmış aktif olması lazım değil mi?
(Üstüne kod yazılan kutular aktif diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin)Yok hocam aktif olmuyorlar, yeni koyuldular daha.
Bu arada ben 19.sokakta oturuyorum, bizim burada daha dolap konulmadı :)
-
Ekipleri gören var mı arkadaşlar şuan çalışmalar nerede devam ediyor?
Pardon o zaman ben dolabı 19. Sokakta sandım. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 28 Ekim 2020; 13:6:15 >
24. Sokağa dolap koyulmuş bugün
Bizim de 2 ekimden doğru kesik Cebeci mahallesi tim. Fatura ödüyoruz internet kullanamıyoruz 4440375 arayınca çalışma var diyorlar bilmiyorum ne zaman gelcek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolap koyuyorlar da kabloları ne zaman çekecekler bizim sokağı pas geçmişler yine :D
bizdeki şans da bu işte :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X