Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
34
Favori
141.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abonelik sattığı müşteriye hizmet veremiyorlar başka ülkede göremeyiz böyle şeyleri. Yine baş belası turktelekomun sorumsuzluğu tabi altyapı sorguladığınızda fiber aktif görülüyorsa bir an önce sinyali de vermeleri de gerekirdi şimdi burada hem siz hem turknet mağdur edildiniz. Turknet ile iletişime geçin onlar telekom ile daha çabuk iletişime geçip gerekli yerlere durumu tekrar tekrar iletsinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xhallens kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam bugün kurulum için gelen arkadaşlar da 2 hafta önce aynı bina için GOP turktelekom a bilgi vermiş ama değişen bir şey yok. Vah halimize vah. Bütün işlerim aksadı bütün. :(

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt

50.yil 2144

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Ayn burada türknetin bir şey yapması lazım @TurkNetDestek turknet abonelerine nedense fiber vs çekilmiyor , etrafındaki tüm binalara fiber çekilirken bana çekilmedi ,

adres ugurmumcu mah k caddesi

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim daire içine kadar fiber kablo çekildi. Turk Telekom sinyal aktif etmesi gerek.

• I caddesi 2113-2114 vs sokaklar fibere geçti. Komşum anlattı kurmuşlar herşeyi aktif olmasını bekliyor. Oda yarın ya da ctesi aktif olacak dedi.

• SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Anteplioglu yazısının li nin üstündeki binada oturuyorum böyle tarif edeyim. Alt ve üst sokaklarda komple fiber aktif durumda. I caddesinde şuan bir gelişme yok. Kısa sürede aktifleştirirler mi?

• Hala sinyal verilmedi mücadele devam ediyor 😂

• Az önce gördüm Twitter'da TT olmuş. #FiberLüksDeğildir diye.Destekleyelim de belki bir şeyler çıkar. :)
    Sultangazi'de son durumlar nedir?
    Uğur Mumcu Mahallesi bitti mi tamamen bilgisi olan yazsın konuyu elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışalım.

• Yukarıda birşeyler paylaştım hocam. Hafta içi tam karşı sokağımda 2114 sokakta fiber aktif olacak bir evde. Bir kaç hafta içinde I caddeside aktifleşir diye düşünüyorum.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mesajınızı gördüm,bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Sokak numaralarına mı geliyor fiber yani 2114 aktif olduktan sonra 2111 2109 diye mi devam edecek?Bu konu hakkında bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Evet hocam mesajınızı gördüm,bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Sokak numaralarına mı geliyor fiber yani 2114 aktif olduktan sonra 2111 2109 diye mi devam edecek?Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Hocam tahminim üst taraflardan başladılar aktif etmeye. Geçen gün iş dönüşü askeriye yolunun yanında inip karşıya geçtim eve gelmek için. Dolabın birini kontrol ettiğimde çalışıyordu. Bu hafta için bir süprizle karşılaşabiliriz belki uğur mumcuda tüm dolaplar aktif olabilir. Yan sokağımda bile alt yapı aktif görünüyor. Sizde çevrenize yakın sokakları kontrol edin sonuçları paylaşın burdan :)

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hmm hayırlısı o zaman ben Sultançiftliği Mahallesinde'yim.Orada tanıdık çok olduğu için oraları da biliyorum.Gelirse bir net çekeriz test ederiz :)

• Son bir kaç haftadır adsl berbat durumda Uğur Mumcu'da. Hallolsa da geçsek fibere. İnternetin aktif olduğu yerdeki mevcut müşterileri tt arıyor mu noluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu

Son bir kaç haftadır adsl berbat durumda Uğur Mumcu'da. Hallolsa da geçsek fibere. İnternetin aktif olduğu yerdeki mevcut müşterileri tt arıyor mu noluyor?

sizin binaya fiber çekil dimi acaba ?

bende uğur umudundayım bizim binaya işlem yapılmadı

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt

Çekildi 2 aydan fazla oldu. Altyapı aktif de oldu kendi sitesine göre ama altyapı ve modem değişikliği için arayacaklar mı diye bekliyorum. Yoksa ilçe müdürlüğüne gideceğiz mecbur.

• Uğurmumcu dayım bende N caddesinde bina ve daire içerisine kadar fiber hat çekildi ama binada sinyal yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Hocam tahminim üst taraflardan başladılar aktif etmeye. Geçen gün iş dönüşü askeriye yolunun yanında inip karşıya geçtim eve gelmek için. Dolabın birini kontrol ettiğimde çalışıyordu. Bu hafta için bir süprizle karşılaşabiliriz belki uğur mumcuda tüm dolaplar aktif olabilir. Yan sokağımda bile alt yapı aktif görünüyor. Sizde çevrenize yakın sokakları kontrol edin sonuçları paylaşın burdan :)

Alıntıları Göster

Askeriyenin oradaki dolap hangi sokakta hocam?

Alt taraflarda 2019'da bir dönüşüm çalışması yapılmıştı.

• ressi1 kullanıcısına yanıt

190lı ya da 1li sokaklardan birini başındaydı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

190lı ya da 1li sokaklardan birini başındaydı hocam.

19.Sokak'ta oturuyorum, eskiden yapıldı :( biz hala eski tip saha dolabından hizmet alıyoruz.

Geçen günlerde bende alt sokaklarda dolap gördüm şaşırdım dönüşümü 2019'da yapılmış, tip7 kabinler konulmuş. Gördüğünüz kabinin tipini biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.