hangi sağlayıcıdasınız acaba ? |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (24. sayfa)
-
-
-
Kazıyı kablonet yaptiydi disaridaki kutularda falan hep kablonet yapti turuncu kabloyu falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fotoya bakarsak o turuncunun da bağlanması gerek gibi
Neyse bakım bağlanır elbett yıl 2020 o kadar uzak kalmışız ki fiber geliyor diye seviniyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: alexmahone07Bu fotoya bakarsak o turuncunun da bağlanması gerek gibi
Neyse bakım bağlanır elbett yıl 2020 o kadar uzak kalmışız ki fiber geliyor diye seviniyoruz
hocam Sultangazi de iseniz bu bölgeye Türk Telekom siyah ince kabloyla çekim yaptı. Bende de herşey tamam bağladılar eve kablo çektiler kutu taktılar herşey siyah başka yerde turuncu hatta başka yerde mavi kablo kullanıyorlar dün ise turuncu kabloyu bana da kablonet çekti tabi onların işi biraz daha sürecek gibi fakat halen Türk Telekom alt yapı çalısması devam ediyor gözüküyor henüz aktifleşmedi 10 gün oldu herşey biteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexmahone07Bu fotoya bakarsak o turuncunun da bağlanması gerek gibi
Dikkat ederseniz dışardan kablo da turuncu kutuya girmiş sizin kabloları incelerseniz biri siyah kutuya giren diğeri de eve giden kablolar olmalı yani sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Babamların oturduğu binaya kablonette kutu koymuştu en son gördüğümde. Turuncu kablo beyazımsı bir kutuya bağlamışlardı. Cadde üzerinde yan binadada turuncu kablo gördüm. Çalışmalar yapılıyor bizler için sonuç yok hala :)
Yani hem Türk telekom kutu koydu siyah olanı
Hemde kablonet mi koydu turuncu kablonun sahibi
quote:
Orijinalden alıntı: alexmahone07Yani hem Türk telekom kutu koydu siyah olanı
Hemde kablonet mi koydu turuncu kablonun sahibi
Evet hocam kablonet de kutu takmaya geldiğinde görürsünüz
arkadaşlar baya kıskandım ben adsl e mahkumum hâlâ... Bir çalışmada görmedim... Yunus emre mahallesi gazi hastanesinin orda oturuyorum. Bu gidisle en son bana gelir ya da hiç gelmez...
Yıl bitmeden tüm Sultangazi fiber olacak bilgisi verdi saha çalışanları.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Koblonet 2 ay önce gelip kabloyu bina bağlayıp gitti. Kablonet kutu bile koymadı.
-
Merhaba 2550 sokak ve çevresi ile bir bilgisi olan var mı? Daha yeni görüyorum konuyu ve pek bilgim yok internet ile alakalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanAykut85
Yıl bitmeden tüm Sultangazi fiber olacak bilgisi verdi saha çalışanları.müdürlüğe gittim. 2021 dediler :) en erken Aralık o da zor dediler :)
-
Nasıl yani şu anda altyapı sorgusu yapılınca gördüğümüz fiber yalan mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cebeci mahallesinde durum ne acaba? S caddesi tarafında pttye yakınlardayım.
Bir de konudan biraz bağımsız kentsel dönüşümle yenilenen bir binaya geçtik, binada daha önce altyapı vardı fakat şu an kutu yok hiç, kutu çektirmek için ne yapmak gerekiyor acaba müdürlüğe gitmiş binadaki biri fakat pek ilgilenen olmamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanAykut85
Nasıl yani şu anda altyapı sorgusu yapılınca gördüğümüz fiber yalan mı ?Gözüküyorsa doğrudur. Kendi dolabım için söyledim.
Anladım hocam ☺️ bi an korktum. Mevcut ADSL iptal ettim fibere başvuru yapmak için yoksa turknet ADSL den fibere geçiş yapmıyordu. Pirince giderken bulgurdan olmak ürkütüyor 😀
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X