Merhaba hocam ne zamandır 100mb kullanıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba hocam ne zamandır 100mb kullanıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aramızda fazla mesafe görünmüyor. Türk telefomu yarın aramak mı müdürlüğemi gitmek en iyisi bilemedim. Sizde ki süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam birde bu yoldan gidelim sonuç çıkar elbet :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bende adsl i iptal ettim turknet de. Perşembe iptal başvurusu yaptım bugün iptal oldu. Fiber için yine turknet e başvuru yaptım. Evraklar yarın kargoya teslim ediyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi. Başvuru yapıldıktan sonra ne kadar sürede kuruldu. Uğur Mumcu N. Caddesinde oturuyorum bende. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhallens -- 16 Ekim 2020; 18:11:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bende öyle rica ettim zaten :) bakalım 6 güne de razıyım 100mbps dünya gözüyle evimde de göreyim bi 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun. Taahhütüm olmasaydı bende yapabilirdim bu işlemleri daha erken kullanacaksınız inş fiberi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |