Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
34
Favori
141.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xhallens

turknetin kendi fiber altyapısı şu an sayılı yerlerde var kendi altyapısı üzerinden 1gbps ye kadar hizmet veriyor sultangazi de henüz yok.

turknet yakın zamanda da turktelekom ile anlaşarak telekom fiber altyapısı üzerinden fiber hizmet satmaya başladı.
    ben yapadaydım eski aboneliği iptal ederek turknet fibere geçtim altyapı telekomun tabii ki. 100mbit 85tl ödüyorum şuan çok memnunum. yer uğurmumcu 2236.sokak

Merhaba hocam ne zamandır 100mb kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    merhaba, altyapı aktif olalı 2 ay oldu. Ben pazartesi günü geçiş yaptım fibere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xhallens kullanıcısına yanıt

Aramızda fazla mesafe görünmüyor. Türk telefomu yarın aramak mı müdürlüğemi gitmek en iyisi bilemedim. Sizde ki süreç nasıl oldu bilgi verebilir misiniz?

mh. arayıp destek kaydı oluşturmanız gerekiyor. onlar adresinizin bağlı olduğu müdürlük ile iletişime geçip altyapı dönüşüm planlaması tarihini öğrenip sizinle paylaşıyorlar. ben twitterdan talep bırakmıştım ilkten arayıp müdürlükle görüşüp size bilgi vereceğiz dediler. 2 gün sonra tekrar arayıp adresimde planlanan altyapı çalışma tarihini söylediler. ben böyle yapmıştım ama ozamanlar pandemi den dolayı tarihler sürekli aksıyordu söyledikleri tarihten bir ay sonra gelip kutuyu binaya taktılar. şimdi düzene sokmuşlarlardır illaki siz de destek kaydı oluşturun.

Teşekkürler hocam birde bu yoldan gidelim sonuç çıkar elbet :)

• Aassddff1234 A kullanıcısına yanıt
    Evet cebeci Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi santrallerinde çalışmalar var.Kesintiler çok fazla oluyor.

Hocam bende adsl i iptal ettim turknet de. Perşembe iptal başvurusu yaptım bugün iptal oldu. Fiber için yine turknet e başvuru yaptım. Evraklar yarın kargoya teslim ediyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi. Başvuru yapıldıktan sonra ne kadar sürede kuruldu. Uğur Mumcu N. Caddesinde oturuyorum bende.

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    kargoyu gönderdikten 1 gün sonra sisteme girdiler. ertesi gün de aktivasyona başladılar. ertesi gün de kurulum gerçekleştirdiler aynı gün kullanmaya başladım. 3 gün de hallettiler ama teknik desteğe ve forum da ki firma yetkilisine öncelik talebinde bulundum. normalde 6 güne kadar uzayabiliyor bu süreç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhallens -- 16 Ekim 2020; 18:11:43 >
  • Artık bu süreç çok sıkıcı olmaya başladı evde mobil hatlar zaten çekmiyor.İnternete erişemiyoruz düzgün.
    Ekipleri gören var mı?Nerede çalışma yapılıyor şuan?

Bende öyle rica ettim zaten :) bakalım 6 güne de razıyım 100mbps dünya gözüyle evimde de göreyim bi 😂

yılların hasreti çilesi bitti sayılır artık çok az kaldı dayanın hocam 😂

Home office çalışıyor olmam sıkıyor canımı. :)

Sizi yormak istemem ama verdikleri modem nedir çekim gücü falan ? Birde kaç mb dow. Kaç mb up veriyor sistem ?

sanırım çoğu aboneye tplink archer c5v veriyolar bir de zte veriyolar. bana da tplink geldi modemin çekim gücü iyi 5ghz de kullanıyorum şuana kadar 2.4ghz e gerek duymadım evin her yerinde çekiyor. benim hat 94download 9upload veriyor çoğu kullanıcıda da bu değerlerde geziyor sadece bende ki değerlerin azcık altındalardı gördüklerim

Üstadım bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Evrak teslimini biraz önce yaptım. Önümüzdeki hafta bağlantı sağlanır umarım.

Hayırlı olsun. Taahhütüm olmasaydı bende yapabilirdim bu işlemleri daha erken kullanacaksınız inş fiberi :)

İnşallah konu ile bilgilendirme yapmaya devam edeceğim :)

rica ederim. Turkneti oim den biraz rahatsız edin home office çalıştığınızı söyleyin kurulum için öncelik sağlasınlar size de :)

Burada ki turknet ekibine yazdım :) ilgileneceklerini söyledi :)

• Bizim binaya siyah bir kutu koymuşlar fiber eskiden beyaz bir kutu değil miydi belki değişmiştir
    Ama dışarıdan gelen fiber turuncu kabloyu soyah kutuya bağlamamislar neden acaba turuncu kablo boşta duruyor
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexmahone07 -- 17 Ekim 2020; 19:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.