Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
34
Favori
141.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

Anladım hocam ☺️ bi an korktum. Mevcut ADSL iptal ettim fibere başvuru yapmak için yoksa turknet ADSL den fibere geçiş yapmıyordu. Pirince giderken bulgurdan olmak ürkütüyor 😀

Haklısın. Valla ben 7 8 senedir VDSL de olsa razıyım ama bu bolgede tekel olduklari icin gidebildigi kadar ADSL gitsin istiyorlar. EBA da sıkıntı ve şikayetler başlayınca mecburiyetten yapıyorlar yoksa yapmazlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve kablolar cekildi ama 3 aydır ne altyapi aktif ne de bilgilendirme var dogru duzgun.

• Hocam selamlar tekrardan. Geçen günlerde Dm üzerinden görüşmüktük seninle. Bugün gelip kutuyu taktılar. 2-2.5 haftayada dairede sonlandırma yapacaklarmış. Hocam Türk telekomdan başvuru yapacağım altyapı fiber olarak aktifleştiğinde. Modem olarak ne tercih edeyim yardımcı olur musun. Tilgin vs çok sorun yaşayan oluyormuş sanırsam. Yakın bi sürede arkadaşlarıma TP-Link vermişlerdi. Tavsiyeni bekliyorum. @XpressMusic34

• Biz 15 gündür bekliyoruz internet yok alttan kutunun kablolarını kesmişler ama yeni siyah kutudan takmadılar bugün bitecek dediler ama hala çalışmıyor ne zamana gelir acaba artık Cebeci deyim

• Tamamen sonlandırma için Aralık 2021 denmiştir.
    O da bir tahmin sadece.Koronavirüs ile ilgili kısıtlamalar vs olmazsa 2021 yazında herkes kavuşmuş olur diye düşünüyorum bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus Emre 1398 Sokaktayım. 2 hafta önce internet 4 gün kesilmişti bugün modemden baktığımda 24 mbps olarak görünüyor. 100 mbps gelene kadar 24 mü yoksa fiber(!) dedikleri mi 24 acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliA.

Yunus Emre 1398 Sokaktayım. 2 hafta önce internet 4 gün kesilmişti bugün modemden baktığımda 24 mbps olarak görünüyor. 100 mbps gelene kadar 24 mü yoksa fiber(!) dedikleri mi 24 acaba?

ya modemin o kadar hız destekliyordur yada mevcut internet paketin 24 dür ikisinden biridir herelde

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt

Modem 300 Mbps destekliyor paket de 12 Önceden en yüksek 12ye kadar destekliyordu

• CptJules C kullanıcısına yanıt

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Tp link tercih edenlerden şikayet çok az okudum. Dilerseniz siz de deneyebilirsiniz.

Hayırlı olsun tekrar.

• Arkadaşlar bisey sorucam adsl de normal de 6 8 ping arasi alıyodum şuan vdsl geçtim 25 28 arasi ping oldu sebebi nedir ?

• dantee12 D kullanıcısına yanıt
    İsmetpaşa muhtemelen 2021 de kavuşur

• 50.Yılda Oturan Varmı 2188.Sokakta Oturuyorum Acaba Ne Zamana Gelir.

Türknet'den hıza baktığımda Bu Hatayı Alıyorum

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• IV. Lannister kullanıcısına yanıt
    Hangi mahalle hocam sizin ? Ve kaç sokak ?

Altyapı sorgusu yaptığınız zaman ne görünüyor sistemde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanAykut85 -- 21 Ekim 2020; 0:40:46 >
  • Aklıma gelen başıma geldi. Hat çekilmiş daire içerisine kadar ama sinyal verilmediği için kurulum tamamlanmıyor. @turknetdestek sağol çok güzel oldu şimdi elimdeki adsl i de aldınız. Bravo...

• Bulunduğum lokasyon da fiber altyapı çalışmaları yapıldı. Sistemden kontrol ettiğimde 100mbps hız vereceğiniz yazıyordu sizi aradım sayın @turknetdestek dedim ki ben sizin mevcut abonenizim. Şu anda iyi kötü ADSL hizmetinizi alıyorum. Sorgulama yaptığım da fiber görünüyor acaba hat aktif mi ? Aktif ise geçiş yapar mısınız dedim. Sizde ADSL den geçiş olmuyor iptal edip yeniden başvuru yapmam gerektiğini söylediniz. Bende size hem sosyal medya dan hem oim den hem buradan defalarca söylememe rağmen adsl iptal olmasın siz fiberi başlatın eğer bağlantı olursa ADSL iptalini yapalım diye üstüne basa basa söylememe rağmen herhangi bir sorun olmadığını bağlantının sağlanacağını ilettiniz. 15 ekimde iptal ettim. Fiber başvuru yaptım. Sonuç ne mi oldu ? Teşekkürler @turknetdestek hem ADSL hizmetimden oldum hem fiber bağlantısı yapılamadı. Bina da kablo daire içerisine kadar çekilmesine rağmen sinyal verilmemiş. Eeee sevgili turknet şimdi ne olacak ?

• xhallens kullanıcısına yanıt
    Başıma gelene bak 😭 aklıma gelen başıma geldi

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    ne oldu hocam kuruluma gelmediler mi henüz?

• xhallens kullanıcısına yanıt

Geldiler gelmesine bugün. Ama binaya sinyal verilmemiş daha. Gelen kurulum ekibi 2 hafta önce de aynı binada birisinin başvuru yaptığını ama sinyal verilmediğini ve bunu GOP Telekom müdürlüğüne bildirdiğini ama siyalin halen verilmediğini iletti. Uğraş dur şimdi elimizde ki ADSL den de olduk :(

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    keşke önce binada yeni altyapıyı kullanan var mı diye bi sorsaydınız. genelde kutu geldikten sonra ortalama 1 ay da sinyali veriyorlar.

• kutu konulalı nerede ise 2 ay oldu. @TurkNetDestek ekibine defalarca sordum. Sorun var mı yokmu diye. Sorunun olmadığını ADSL iptal edildikten sonra fiber kullanabilirsiniz denildi. Şimdi ne ADSL kaldı elimde nede Fiber. Resmen dalga geçiliyor insanlarla.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.