Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.253
Cevap
34
Favori
142.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada şurayı okuyup ümitleniyorduk paylaşım yapın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Arada şurayı okuyup ümitleniyorduk paylaşım yapın :)

keşke yazabilsem altyapı fiber görünüyor diye ama yok hocam hala aynı. neden bu kadar uzatırlar anlamam. hevesle bekliyorum indirdiğim bir şey yok fiber kullanıp hızlı indireceğim diye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

keşke yazabilsem altyapı fiber görünüyor diye ama yok hocam hala aynı. neden bu kadar uzatırlar anlamam. hevesle bekliyorum indirdiğim bir şey yok fiber kullanıp hızlı indireceğim diye :D

Alıntıları Göster

Yaklaşık 6-8 Ay önce Uğur Mumcu mahallesi 2303. sokak fiber çekildi. Biter vs dedik gelen giden olmadı. İlk de uğur mumcuda başladılar bu arada neyse 5-6 ay geçti binaya çektikleri fiber kabloyu ev dairelerine de çektiler yetmedi 1 ay daha geçti bu sefer kutuyu bağladılar 10 güne aktif olur dendi 1 aydan fazla oldu tık yok yani toplamda neredeyse 1 sene oldu arkadaşlar fiber alt yapı çekileli aktif olmayacak olacak gibi de durmuyor çünkü sokak başındaki eski telekom kutusunun yanına koydukları fiber kutu çürüdü artık alt tarafı yapacakları fiber kutuya aktarım fakat adamlar kaçtı gitti sanki daha sonra bütün sultangazinin diger yerlerinde bakıyorum dolaplar degismis kutular aktifleşiyor vs vs. tek degişmeyen kutu bu kaldı yani merkez camii civarı bu sene hizmet gelecegini beklemiyorum. Ekipleri görende yok korona vs de işler büsbütün uzar...

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Hocam Sultançiftliği'ne ilk geldiğinde pandeminin ilk dönemleriydi herkes evdeydi öyle 2 3 gün gelip kazı falan yaptılar heveslendim bende cadde üzerinde oturuyorum gördüm kutu çektiler kabloyu hazırladılar tüm işlemler 2 3 günde oldu işte sonra dediler yaza en geç binalara çekeriz fiber aktif olur.
    O günden sonra dolabın önünde 1 tane Telekom çalışanı görmedim öyle kaldı bekliyoruz 9 ay falan oldu.
    Siz düşünün yani artık...

Sultangazi Belediyesi sözde 2020 sonunda hazır olacağını söyledi.Fakat 2021 yılına girdik ben fiber ile ilgili bir şey görmedim.Gören varsa göstersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Hocam Sultançiftliği'ne ilk geldiğinde pandeminin ilk dönemleriydi herkes evdeydi öyle 2 3 gün gelip kazı falan yaptılar heveslendim bende cadde üzerinde oturuyorum gördüm kutu çektiler kabloyu hazırladılar tüm işlemler 2 3 günde oldu işte sonra dediler yaza en geç binalara çekeriz fiber aktif olur.
    O günden sonra dolabın önünde 1 tane Telekom çalışanı görmedim öyle kaldı bekliyoruz 9 ay falan oldu.
    Siz düşünün yani artık...

Sultangazi Belediyesi sözde 2020 sonunda hazır olacağını söyledi.Fakat 2021 yılına girdik ben fiber ile ilgili bir şey görmedim.Gören varsa göstersin.

Aynen merak ettiğim yaptığın yeri parça parça bırakıp niye gidersin bir işi yapmadan her yere gidiyorlar her yer mağdur garip bir iş ben sorgulamıyorum bile artık sistemden ne halleri varsa görsünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba tekrardan arkadaşlar 2 gün önce türk telekom ekipleri gpon ile modemi getirip bağlantı yapmışlar sonunda açıldı fiber internetim. Millenicomdan 100 mbpslik paket aldım tek cihaz bağlıyken kablo ile ölçüm yaptığımda download 115 120 arası çıkıyor millenicom müşteri hizmetleri biz 100e sınır koymadığımız için hattınızın desteklediği en yüksek hızı alırsınız normal bu dedi. Gayet güzel evdeki cihazlar çağ atladı ip tv si kamerası cart curt😀 SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• Allahın Cezası kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,

Adresiniz neresidir ?

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    Merhaba yine sokak no yazmayı unutmuşum sorry😀 2321 sokak hocam

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın o bölgedeki diğer sokaklarda da çalışmalar başladı mı bilginiz var mı

Hayırlı uğurlu olsun hocam. N caddesine bir türlü gelemedi ☹️

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Cezası

Merhaba yine sokak no yazmayı unutmuşum sorry😀 2321 sokak hocam

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Aramız 900metre bir umut gelecek diye bekliyoruz ama yok vazgeçtim beklemekten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Cezası

Merhaba tekrardan arkadaşlar 2 gün önce türk telekom ekipleri gpon ile modemi getirip bağlantı yapmışlar sonunda açıldı fiber internetim. Millenicomdan 100 mbpslik paket aldım tek cihaz bağlıyken kablo ile ölçüm yaptığımda download 115 120 arası çıkıyor millenicom müşteri hizmetleri biz 100e sınır koymadığımız için hattınızın desteklediği en yüksek hızı alırsınız normal bu dedi. Gayet güzel evdeki cihazlar çağ atladı ip tv si kamerası cart curt😀

Hocam bende hemen üst sokagınızdayım 2303 epey yakınsınız ekipleri görme şansınız oldu mu neredeler şu an *

• Arkadaşlar bende Uğur Mumcu da oturuyorum ve buranın büyük bir bölümünü Türksat(Kablonet) yapıyor en azından gördüğüm bu şekilde.Bizimde altyapı çekildi kapıların önüne de kablolar çekildi ancak daha kutu vs. koyulmadı umarım en kısa sürede tamamlanır.

Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ulan yaptın bu kadar iş tak tak yapıp para kazansana

2321 ile aramızda iki sokak var 2319 ama fiber yok neyin kafasını yaşıyorlar ne içiyorlar anlamadım
    Hele kablonet gel kutunu tak onda hiç bir cacık çok
    Yıl 2020 İstanbul fiber gelsin diye beklioz

• quote:

Orijinalden alıntı: alexmahone07

Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ulan yaptın bu kadar iş tak tak yapıp para kazansana

2321 ile aramızda iki sokak var 2319 ama fiber yok neyin kafasını yaşıyorlar ne içiyorlar anlamadım
    Hele kablonet gel kutunu tak onda hiç bir cacık çok
    Yıl 2020 İstanbul fiber gelsin diye beklioz

Yakında yalvarma aşamasına geçeceğim.

• Teşekkürler, evet sizden 3 sokak aşşağıdan açmaya başladık bugün dedi ilk gelen fiber sinyali açan arkadaş ne tarafa doğru 3 sokak bilmiyorum ama 15 20 güne kabloda kopukluk olmayan sokaklar hariç hepsi açılır uğur mumcuda dedi

• SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, aslında n caddesinden bize doğru geliyolar diye biliyorum ben ama

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    İnanın bende o kadar çok uğraştımki müdürlükten kayıt açtım iptal oldu yine açtım hatta telekom ceosuna yazdım özelden😀 sonunda açtılar sinyali, şu sinyali açmaya gelen genç arkadaşı gördüm yine bugün dışardayken yeni fırının oralarda dolanıyolardı muhtemelen o sokaklardan birinde sinyal açıyolardır

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Sinyali açmaya gelen genç arkadaşı gördüm işte bugün sanırım sizin bir alt sokaktaydı yeni fırının sokağında o yakınlarda çalışıyo olmalılar tahminimce çünkü o sinyal kontrol aleti elindeydi

• icanprove kullanıcısına yanıt
    Evet bende aslında o turuncu kabloyu bekliyordum türksattan abonelik alacaktım ama daha bina içlerine çekilecekmiş komple ve birkaç yerde kazı problemi olmuş sanırım baktım uzun sürecek millenicomdan tahhütsüz aldım ama şu anda çok iyi internet böyle giderse geçmem türksata

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.