Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turktelekom kullanıyorsanız bilgi veriyorlar farklı sağlayıcı kullanıyorsanız da yüzünüze kapatıyorlar
  • nscihan N kullanıcısına yanıt

Eve kadar fiberde port sıkıntısı yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

Turktelekom kullanıyorsanız bilgi veriyorlar farklı sağlayıcı kullanıyorsanız da yüzünüze kapatıyorlar

5 kere aradım şuan çalışma güncelleme vs bir şeyler deyip bilgi vermediler. Uzattıkça uzatıyorlar 4 ay sonra taahhütüm bitiyor fiber gelirse süperonlinea başvurucam. Bu adamlar iyice sıktı bilerek aktif etmek istemiyorlar diye düşünüyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün twitterden paylasım yaptım bu konu hakkında turktelekom özelden numaranızı atın size yardımcı olalım dediler atım bakalım

• Beyler fast path modunu bilen var mı
  • euys19 E kullanıcısına yanıt
    En az 50kere telefon numarası verdim sonuç yok hocam fazla ümitlenmeyin :)
  • kimse mi yok koskoca ttnetde neyin ne zaman aktif olacağını söyliyecek 4-5 aydır evimin içine kablo gelmiş bi gelişme yok 2144.sokak.Yıl olmuş 2020 internet hızı bizim gibi gençler için verimlilik,eğitim,öğrenim,araştırma açısından önemli.Öncelik verilmesi gerektiğini düşünemeyen bi sistem var:)

• Bugün türk telekomdan geldiler bende kutuya kabloları bağlıcaklar sanmıştım meğersem sinyal var mı yok mu ona bakmaya gelmişler :) bende dedim abi kablo bağlı değil zaten nasıl sinyal gitsib ilk onu bağlamanız lazjm diye doğru diyo :) dedim hem kabloyu arızalı bağlıyorlar hemde değiştirilmesi için 2 ay bekledim en kısa zamanda bağlarlar zaman veremem ben dedi hala bekliyorum böyle resmen 4 ay geçti ya kutu takılalı bi fiber alamadık bıktım resmen 2256.sokaktayım sanırım binaları dolanıyolar sinyal var mı yok mu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: lexa55

Bugün türk telekomdan geldiler bende kutuya kabloları bağlıcaklar sanmıştım meğersem sinyal var mı yok mu ona bakmaya gelmişler :) bende dedim abi kablo bağlı değil zaten nasıl sinyal gitsib ilk onu bağlamanız lazjm diye doğru diyo :) dedim hem kabloyu arızalı bağlıyorlar hemde değiştirilmesi için 2 ay bekledim en kısa zamanda bağlarlar zaman veremem ben dedi hala bekliyorum böyle resmen 4 ay geçti ya kutu takılalı bi fiber alamadık bıktım resmen 2256.sokaktayım sanırım binaları dolanıyolar sinyal var mı yok mu diye

fiber var gözüküyo sizin sokakta.turknette

• IV. Lannister kullanıcısına yanıt

sokağımda 3 aydır nerdeyse kullanan var zaten ama bi türlü bizim binaya yapılamadı kablo çekildi arızalı diyr 6 defa iptal oldu 2 ayda anca değiştirdiler kabloyu şuan bağlanmasını bekliyorum buda 1 2 ay sürcekmiş gibi geliyo vize haftam bitsin direkt gidip şikayette buluncam zaten

• Bugün türk telekomdan geldiler. Fiber aktivasyonu için imza aldılar modem takılma tarihi için mesaj gelecekmiş(sonunda).

50. yıl bitmiş uğur mumcu ile devam ediyoruz dedi yakında kalanı da aktif edilir.

• Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    İlk olarak 50.yıl tamamlanır. Oranın interneti çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 9 Aralık 2020; 10:45:24 >
  • SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Kablonet daha önce gelecek gibi. Hangisi önce gelirse kullanırım. Kablonet gelirse ttnet taahhütün bitmesini beklerim sonrada şutlarım mis gibi. Aylardır kanser ettiler.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Burası hangi mahalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netveysel

Burası hangi mahalle

Uğur Mumcu mh.

O işlemi 2319 yapalı nerdeyse 3 ay oldu kabloları çektiler binanın girişine kadar ondan sonra tövbe uğrayan olmadı gel bari kutuyu tak oda yok
    Yani moralini bozmak için değilde baya var herhalde bir ara sorduğumda yılbaşından sonra aktif olacak diyordu çalışan elaman
  • Türk telekom dün imzayı aldı o sokakta oturanlardan. Ne zaman gelir belli olmaz ama yakındaki sokaklara da uğrarlar heralde.

senin olduğun sokaktaki kablonet altyapısı biraz daha geç aktif edilecek, senden önce kablo çekilen her binaya ocak ayı ortasına kadar kutular takılıp, ocak ayı içerisinde aktif edilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisburun44

senin olduğun sokaktaki kablonet altyapısı biraz daha geç aktif edilecek, senden önce kablo çekilen her binaya ocak ayı ortasına kadar kutular takılıp, ocak ayı içerisinde aktif edilecek.

Olsun be toprağım bekleyeceğiz mecbur ilk gelen firmanın müşteri olacağım kafaya koydum bunu. Ttnet olacak kurum herşeyi tamam bi aktifleşmesi kalmış bir türlü bitiremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexmahone07

O işlemi 2319 yapalı nerdeyse 3 ay oldu kabloları çektiler binanın girişine kadar ondan sonra tövbe uğrayan olmadı gel bari kutuyu tak oda yok
    Yani moralini bozmak için değilde baya var herhalde bir ara sorduğumda yılbaşından sonra aktif olacak diyordu çalışan elaman

ne yazık ki ülkemizde bu tarz işler sıkıntı hocam hizmet almak istersin getirmezler. Getirirler süründürürler insanları.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.