Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
34
Favori
142.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neymiş durum 2144 de ? Hasmar karşı sokağı kazdılar bizim sokağı kazmadılar bu tarafa hiç bulaşmadılar nedense...

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt
    Kullanıyor nasıl kullanamıyor arayıp detaylı görüşme sağlayın kalan aylar için yeni sözleşme yapma imkanı sağlarsalar eğer sizi fiber pakete alıp yeni sözleşme yaparlar
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Saha ekiplerinde çalışan bir tanıdık var, buradaki ekipteki arkadaşlarına sordu, Alt yapı çalışmaları 4-5 ay daha sürecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone superonline kablonet bunlar kendi aralarında altyapı

Turktelekom netspeed turknet gibirnet falan gibiler kendi aralarinda fiberde dostum
  • turgutmirza T kullanıcısına yanıt
    Çok kaldı mı hocam uğur mumcu tarafında fiber olmayan bölge
  • Uğur mumcu mahallesi tamamlandı mı? Keşke İsmetpaşa mahallesi de tamamen fiber dönüşüm yapılsa...

• 2144 sokaktayım bizim bu tarafa henüz turuncu fiber kablolar gelmedi, binaların iç hatlarını hazırladılar bekliyoruz

• turgutmirza T kullanıcısına yanıt

Turksat için mi bu ttnet zaten 5 ay önce halletti

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    İsmetpaşa da vdsl durumu nedir hocam tanıdığım 4 5 aile var orada hepsi çok şikayetçi hız konusunda
  • Acaba bu fiber kabloların çekildiği dolaptan ben vdsl olarak hizmet alabiliyor muyum bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can2355

İsmetpaşa da vdsl durumu nedir hocam tanıdığım 4 5 aile var orada hepsi çok şikayetçi hız konusunda

Hocam VDSL altyapı neredeyse her yerde var ama yoğun olduğu saatler tatmin edici değil.

• Dusuk hız alabilirsin ama vdsl modda olmaz
  • Onunda aktif olma durumu var sanırım.

Dolapların aktif olması ile ilgili nerden bilgi alabilirim acaba cimere yazsam sonuç çıkar mı? Yaklaşık 10 ay oldu binalara bile çekemediler fiberi :/
  • Bizim yenilenen yola şerit çizgi çektiler kazı yapacaklarını sanmıyorum
  • 21 . sokak'da durum nedir bilgisi olan varmı,Twitterdan yazdım aradılar beni başvurunuzu ilettik diye ama bir şey olacağı yok gibi 24.sokağa gelmiş Kısa sürede bizede gelir umarım

• 23 24 25. Sokaktan fiber İnternet geçiş yapan var mı :)
  • Kaçıncı sokaktı unuttum, kablonet dolapları yerleştirmeye başlamış
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

• Evet arkadaşlar bugün irtibari ile 50. Yıl 2092. Sokağına fiber geldi bugün kurulumumu yaptırıp aktif hale getirdim. Şükürler olsun darısı sizin başınıza beyler.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.