neymiş durum 2144 de ? Hasmar karşı sokağı kazdılar bizim sokağı kazmadılar bu tarafa hiç bulaşmadılar nedense... |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kullanıyor nasıl kullanamıyor arayıp detaylı görüşme sağlayın kalan aylar için yeni sözleşme yapma imkanı sağlarsalar eğer sizi fiber pakete alıp yeni sözleşme yaparlar -
Saha ekiplerinde çalışan bir tanıdık var, buradaki ekipteki arkadaşlarına sordu, Alt yapı çalışmaları 4-5 ay daha sürecekmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone superonline kablonet bunlar kendi aralarında altyapı
Turktelekom netspeed turknet gibirnet falan gibiler kendi aralarinda fiberde dostum -
Çok kaldı mı hocam uğur mumcu tarafında fiber olmayan bölge -
Uğur mumcu mahallesi tamamlandı mı? Keşke İsmetpaşa mahallesi de tamamen fiber dönüşüm yapılsa...
-
2144 sokaktayım bizim bu tarafa henüz turuncu fiber kablolar gelmedi, binaların iç hatlarını hazırladılar bekliyoruz
Turksat için mi bu ttnet zaten 5 ay önce halletti
İsmetpaşa da vdsl durumu nedir hocam tanıdığım 4 5 aile var orada hepsi çok şikayetçi hız konusunda -
Acaba bu fiber kabloların çekildiği dolaptan ben vdsl olarak hizmet alabiliyor muyum bilgisi olan var mı bu konuda? -
quote:
Orijinalden alıntı: Can2355
İsmetpaşa da vdsl durumu nedir hocam tanıdığım 4 5 aile var orada hepsi çok şikayetçi hız konusundaHocam VDSL altyapı neredeyse her yerde var ama yoğun olduğu saatler tatmin edici değil.
-
Dusuk hız alabilirsin ama vdsl modda olmaz -
Onunda aktif olma durumu var sanırım.
Dolapların aktif olması ile ilgili nerden bilgi alabilirim acaba cimere yazsam sonuç çıkar mı? Yaklaşık 10 ay oldu binalara bile çekemediler fiberi :/ -
Bizim yenilenen yola şerit çizgi çektiler kazı yapacaklarını sanmıyorum -
21 . sokak'da durum nedir bilgisi olan varmı,Twitterdan yazdım aradılar beni başvurunuzu ilettik diye ama bir şey olacağı yok gibi 24.sokağa gelmiş Kısa sürede bizede gelir umarım
-
23 24 25. Sokaktan fiber İnternet geçiş yapan var mı :) -
-
Evet arkadaşlar bugün irtibari ile 50. Yıl 2092. Sokağına fiber geldi bugün kurulumumu yaptırıp aktif hale getirdim. Şükürler olsun darısı sizin başınıza beyler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X