< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (94. sayfa)
-
-
Millet fibere kavuştu biz hala vdsl bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vdsle bile hasret olan var
-
Vdsl ye dua ediyorum. Fiberede gerek yok diyorum bazen :/
2 ay önce koydukları dolabın aktifleşmesini bekliyorum hocam kanser edecekler beni
Valla hocam 2 yıl bekledim çok ağırlar her konuda.
11 yıldır sultangazide oturuyorum bu zamana kadar fiberi es geçtim vdslin çoktan gelmesi gerekiyordu bütün mahallelere.Gerçekten çok ağırlar dediğiniz gibi.
Kablonet ne oldu bilen var mı onlar daha hızlı ilerlediler ama hep aynı yerinde saydılar bina da kutusu kablosu herşeyi var ama aktif olmadı halen
-
Hocam kablonet sadece uğur mumcu ve cumhuriyet mahallesinde var.Sanki diğer mahalleler sultangazinin mahallesi değil ne bu ayrımcılık anlamadım.
Uğurmumcu 2144 deyim geçen sene aralık sonu gibi kazıları yapıldı sonra süreç içinde her şeyi tamamlandı 7 8 aydır en ufak bir gelişme olmadı ne gelen var ne giden uğurmumcu da çok az yer açılmış
-
Yeterli talep görmedi yarım mı bıraktılar acaba
Müşteri hizmetleri çok kötü sürekli talep alıyorlar numaramı alıyorlar bir kişi bile bu güne kadar aramadı.Umudu kestik artık yapacak bir şey yok vdsl hattı var sözde onda da port yok 1 aydır böyle bekliyorum 8 mbit devam
-
Bende 2144 sokaktayım, sokağın başında santral var eve kadar kablo çekili ve dolap aktif edildi fakat benim sinyal kapalı şaka gibi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende hız 80 gözüküyor ama 1 aydır port yok 2143 de bir kaç binaya baktım onlarında hızı 80 civarı ve port var.
-
Hocam benim de port gözükmüyor sorgulamada fakat internet sağlayıcısını aradığımda bana desteklediğini söylediler ve direkt internetimi yükselttiler ama hala port gözükmüyor vdsle geçtim.
-
Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz ? Ben netspeedi aradım bana port olması lazım yoksa geçiş olmuyor dediler
-
Superonline kullanıyorum hocam hiçbir sitede boş port gözükmüyor zaten aradığımda bana desteklediğini yükseltebileceklerini söylediler anında yükseltip modemin kurulumunu tekrar yaptım kesintim olmadı.
-
Bugün fiber bağlandı darısı tüm Sultangazi ye inşaallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mahalle sokak neresiydi acaba bugün 2182.sokak a fiber kablo dosuyolardi bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X