Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.208
Cevap
34
Favori
141.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binanın hemen önünde fiber santral kuruldu ve aktif halde, bugün görevli hat açılışı yapıyordu ama benim sinyalim kapalı gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Millet fibere kavuştu biz hala vdsl bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsle bile hasret olan var

• Vdsl ye dua ediyorum. Fiberede gerek yok diyorum bazen :/

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

2 ay önce koydukları dolabın aktifleşmesini bekliyorum hocam kanser edecekler beni

• frkn3439 F kullanıcısına yanıt

Valla hocam 2 yıl bekledim çok ağırlar her konuda.

• 11 yıldır sultangazide oturuyorum bu zamana kadar fiberi es geçtim vdslin çoktan gelmesi gerekiyordu bütün mahallelere.Gerçekten çok ağırlar dediğiniz gibi.

• Kablonet ne oldu bilen var mı onlar daha hızlı ilerlediler ama hep aynı yerinde saydılar bina da kutusu kablosu herşeyi var ama aktif olmadı halen

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Hocam kablonet sadece uğur mumcu ve cumhuriyet mahallesinde var.Sanki diğer mahalleler sultangazinin mahallesi değil ne bu ayrımcılık anlamadım.

Uğurmumcu 2144 deyim geçen sene aralık sonu gibi kazıları yapıldı sonra süreç içinde her şeyi tamamlandı 7 8 aydır en ufak bir gelişme olmadı ne gelen var ne giden uğurmumcu da çok az yer açılmış

Yeterli talep görmedi yarım mı bıraktılar acaba

Müşteri hizmetleri çok kötü sürekli talep alıyorlar numaramı alıyorlar bir kişi bile bu güne kadar aramadı.Umudu kestik artık yapacak bir şey yok vdsl hattı var sözde onda da port yok 1 aydır böyle bekliyorum 8 mbit devam

• Bende 2144 sokaktayım, sokağın başında santral var eve kadar kablo çekili ve dolap aktif edildi fakat benim sinyal kapalı şaka gibi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turgutmirza T kullanıcısına yanıt

Bende hız 80 gözüküyor ama 1 aydır port yok 2143 de bir kaç binaya baktım onlarında hızı 80 civarı ve port var.

Hocam benim de port gözükmüyor sorgulamada fakat internet sağlayıcısını aradığımda bana desteklediğini söylediler ve direkt internetimi yükselttiler ama hala port gözükmüyor vdsle geçtim.

• kbrfurkan K kullanıcısına yanıt

Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz ? Ben netspeedi aradım bana port olması lazım yoksa geçiş olmuyor dediler

Superonline kullanıyorum hocam hiçbir sitede boş port gözükmüyor zaten aradığımda bana desteklediğini yükseltebileceklerini söylediler anında yükseltip modemin kurulumunu tekrar yaptım kesintim olmadı.

• Bugün fiber bağlandı darısı tüm Sultangazi ye inşaallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt
    Mahalle sokak neresiydi acaba bugün 2182.sokak a fiber kablo dosuyolardi bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.