Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.209
Cevap
34
Favori
141.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, binanın önündeki eski kutuyu da sökmüşler. Yeniye mi aktardılar acaba, benim santral de orasıydı ama bir türlü VDSL kullanamıyorum en son 29 Mb hız gösteriyor ama kullanamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2143 sokak da port var 2144 sokak da port yok gören de burada herkes fibere geçti sanacak nasıl iş anlamadım arkadaş sokak da bir kişi bile geçmemiştir eminim

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    2143 sokakta pastanenin sırasında port vardır oradaki santral yenilendi bizim tarafa hizmet vermiyor sanırım. A 101 önündeki santrali bekliyorum hatta şu an kablo çalışması yapılıyor…

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutmirza -- 6 Aralık 2021; 16:19:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turgutmirza T kullanıcısına yanıt

İnşallah bir gelişme olur bakalım şu yapılan işlemlerde.Ben direk pastanenin sırası değil ileri olan sokağa baktım rastgele özkan apartman falan var onlara baktım oralarda gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 6 Aralık 2021; 17:8:12 >
  • SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

ı caddesinde dolaplara yönelmiş durumdalar. Anlamadığım bu dolaplar fiberse vdsl altyapıyı neden getirdiler? :)

• Türk Telekom önce 70mbite kadar VDSL getirdi daha sonra Nisan ayında fiber kutu koyup dairelere kadar kablo çektiler ama altyapı da fiber görünmüyor du ümit önala 3kez mail atmam sonucunda fiber altyapıda göründü millenicomu arayıp fiber istiyorum dedim 1haftadır nakil işlemini yapamadı resmen çıldırttı bu hafta bağlamazsa başka İss ye geçerim artık Okyanusu geçip derede boğulduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt

Mail adresini paylaşabilir misiniz bir de ben deneyeyim.Bizim sokakta da aynı durum var fiberin her şeyi yapıldı ama vdsl anca gözüküyor o bile gelemedi boş port yok ona bile şükredeceğim

kim kendisi..

• CQ

• Mesaj atın dönüş yapılacaktır 1-2ay arasında fibere kavuşursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 8 Aralık 2021; 12:3:25 >
  • Benim öyle oldu Nisan'da kutu takıldı dairelere kadar kablo çekildi bekledim baktım olmuyor ekimin ortalarında mail attım sürekli rahatsız ettim aralaıkda fiber sistemde göründü 3defa mail attım

• Esentepe Bölgesinde Nerelerde Fiber Var

• Sultançiftliği mahallesinde port sıkıntıları önceden de var mıydı yoksa altyapı değişikliğiyle alakalı bir durum mu bilgisi olan var mıdır?

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Sanko taraflarında var

• Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Sultançiftliğin de nerdeyse adım başı saha dolabı var mahallenin hattı çiflikdeki santrele bağlıydık

Siz nerde oturuyosunuz hocam

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.