Akşam indirme yükleme hızlarına bir bakayım benimde içime sinmedi port vs demedi direk hız yükselticez dedi :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (90. sayfa)
-
-
Geçiş yapan arkadaşlara hayırlı olsun.Maalesef biz 2 aydır geçiş yapamadık port yok ve bu port gelmeyecek gibi.Nasipse gigafiber kullanıp hız testimi atarım belki bir gün ben de :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 19 Kasım 2021; 22:14:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bir telefonla geçiş meçiş işlemini yaptılar sorunlu oldu zaten. Port geçişi olmadığı için mi 15mb alıyorum acaba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Port yoktur hocam belki sağlayıcılar var diyor bazen ama olmuyor.TurkTelekom u arayıp öğrenmeniz lazım o şekilde daha doğru olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@dantee12 hocam konuyu bir kulübe dönüştürmek ister misiniz? Mahalle mahalle bilgi vs eklenir, konuya gelen herkes rahatça bilgi alır.
-
arıza kaydı bırakıp duruyorum iki gündür. hızımı 15mb yükselttiler dediğiniz gibi hali hazırdaki altyapı ile yapmış olabilirler. kısa sürer umarım bu bekleyiş.
-
Nasıl yapabiliriz bir fikrin var mı?
Şu konu gibi olabilir ama bayağı uğraştırır; https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/127762000
Başta hizmet veren/gelecek İSS bannerları + dolap/kabin/kutu fotoğrafları.
Onların altında hizmet alan arkadaşların speedtest fotosu mahalle, hizmet tipi ve paket bilgisi yazsak yeterli olur gibi.
İlki benden olsun :)
ex:
@ressi1 Sultançiftliği-FTTC/VDSL2-24/6 Mbit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 20 Kasım 2021; 20:51:11 >
-
Arkadaşlar şükür bende artık Vdsl kullanmaya başladım. anlık değerlerim böyle 75 mbps maksimum verebildikleri türktelekom tarafından. darısı buradaki diğer arkadaşların başına en tez vakitte :D
-
Etraftaki her dolabı aktifleştirdiler bi benim bağlı olduğum dolap kaldı 2 hafta 1 ay diye diye sürelerinin sonuna geldiler 2 hafta önce açılacaktı sözde.
-
arakadaşlar sultançiftliği mahallesi 178. sokakta oturmaktayım salı pazarının hemen yanındaki eczanenin orda altyapı vs hiçbişey gelmedi kaç aydır 2 mb kullanıyoruz bi bilgisi olan varmı surekli sorguladıgımda altyapı bilgisi bulunamadı diyor.
-
şuan türktelekom mh ni aradım altyapımın vdsl e gectiğini soylediler isterseniz vdsl verebiliriz diye soyluyorlar 60mbps destekliyor geçiş ücreti vs fark olyuormu vds e gecince bilgisi olanlar varmı?
-
geçiş süreci nasıl oldu hocam? Yani port olayı vs bahsedildi mi?
Seçeceğin pakete bağlı fiyat değişir. Ben 155liraya 100mb pakete geçtim taahhütlü.
daha geçiş için onay vermedim port vs bişey demedi müşteri hizmetleri netspeed den sorguladıgımda port var gözüküyor sadece fiyat olarak vs bilgi almak için yazdım
-
Aynen port görünüyor lakin aldığım hız 15mb. Vdsl ye ya geçirmediler benim interneti ya da başka bir şey var.
az önce mh ni aradım hız yükseltmek için bana dediği şey suan ads paketim oldugu için 16 mbps e kadar vdsl hız verebilirmiş buyuk ihitmal sizin de oyle eğer hızı yükseltmek istersem 24 mbps e 110 tl 35 mbps e 140 tl istediler benim taahhütüm ocak ayında bittiği için ben 1 ay daha dişimi sıkıp bekliycem sonra ya turknet yada superonline a gecicem
-
Esentepe Turknet 80mb alıyorum, geçmek isteyen varsa diye.
Müşteri hizmetlerini çözemedim bu yazdığınızdan sonra 155tl ye 100mb tanımladı. Bir arayayım hızlısından.
Yalın hipernet 100mb limitsiz bilgisini aldım az önce. Bakalım görünen 97/98 mb hız alsam yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X