Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.237
Cevap
34
Favori
141.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz komşuyuz galiba😂 ben de ordayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cadde üzeri iş bankası var.

sultançiftliği mh. 35 36 37 sokak civarı sokak kutularına fiber çekiyorlar. tüm mahalleye yani.

bizim işyeride en fazla 16 alabiliyor halen. modemde bile 16 mbit yazıyordu alınabilecek en yüksek hız. şuan 22mbit yazıyor.

Ayrıca alt yapı olarak önceden sorgularken 16, şimdi 75 veriyor.

• 178.sokakta oturan arkadaslar varmı suan burda hala altyapı bilgisine ulaşılamamıstır diyor saçmalıga bak onceden aldıgım hız 6-7 mb idi suan 2-3 mb rezillik.

• Anlamadığım nokta eve kadar fiber kabloları çektiler kutuları koydular lakin gelecek olan internet vdsl :/

• Ordu caddesinde sıra benim dolaba da geldi, akşama hat değerlerini paylaşırım. SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Mahallede sadece bugün çalışan iki Telekom ekibi gördüm, 17.Sokak başındaki dolapta da çalışma yürütülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 17 Kasım 2021; 10:52:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı olsun hocam. Sultançiftliği mahallesi dimi orası. Yüksek değerler ve stabil internet artık gelir umarım. :)

• Evet hocam Sultançiftliği 19-20-193-194 sokak civarı alacak.

Umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz :)

• Arkadaşlar konuda aktiflik yüksekken hepinizi Turknet forumundaki gigafiber talebi konumuza destek olmaya çağırıyorum. Bir talep bir taleptir eksik etmeyelim.

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMIturknet iletişim hizmetleri a.ş.
    Sultangazi/Sultançiftliği GigaFiber Talebi
    https://forum.turk.net/t/sultangazi-sultanciftligi-gigafiber-talebi/17491
  • Sultançiftliği 159 sokakta oturuyorum. DSL ışığım gitti umarım yüksek hızlı internet olarak geri gelir.

• Akşam olmadan internet geldi arkadaşlar :)

D-smart ile görüşüyorum, taahhüt süresi içinde geçiş yapamayız diyorlar :(

Evet D smart güncel olan sözleşme içinde hız yükseltmiyor yeni taahhüt istiyorlar. Fiyatlarda abartılı. 4 ay var benim de taahhüt bitmesine mecbur bekleyeceğiz. Cayma bedelinin ne kadar olduğunu sormak dahi istemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turgutmirza T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tekrar bağlandım bir MH'ne yapabilirmiyiz dedim, tabi olur dedi. Üstüne basa basa sordum sizden önce değişim yapamayız, yaparsak taahhüt yenilenir dediler dedim. Taahhüt yenilemeye gerek yok, aynı TV paketlerindeki gibi taahhüt içinde yükseltme yapılır dediler.

Şimdilik 24 mbps için okey verdim, bakayım ne olacak. Aksi bir şey olursa zaten ses kayıtları var başvururum THH'e ve BTK'a.

Hocam bende 10 ay kaldı bende sordum 10 Eylül 2022'e kadar ne kadar çıkar diye, 220 lira gibi bir rakamdan söz ettiler. İsterseniz bir sorun. Açıkçası uydu kurulum vs için para istemeyecklerini bilsem bozup çıkacağım.

• Sultangazi Sultançiftliği GigaFiber hayırlı olsun oh beee sonunda

• Vdsl getirseler de kullanmam artık onların olsun vdsl :D

• Geldi mi yoksa planlamada yer alıyor diye mi? Turknet konusunda cebeci mahallesi'nin de planlamada yer aldığını yazdı firma yetkilisi, umarım kısa sürede gelir de kullanırız.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    2022de gelecek hocam ama bunların çalışmaları tt gibi uzun sürmüyor genelde seneye bu zamanlar gigafiberli olmuş oluruz diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Az önce tekrar MH mi aradım 24 e başvuru yaptım bu seferde altyapınız uygun değil taahhütle ilgili sorun yok diyor, başka yerden altyapıya baktım 11 Mb ADSL gözüküyor VDSL iki günde çöktü 👎🏻

• inşallah öyle olur, cebeci'deyim ben de planlamadaymış ama süre belli değil dedi temsilci. Gelecek sene bu günlere yetişirse şükür deriz :)

• Şimdi modemim resetlendi, geçişi yapmışlar hocam. Hat değerlerinize bakarak başvurunuzu yapın, yapmazlarsa ısrar edin. Kayıt açsınlar,isterseniz hat değerlerinizi bir paylaşın bakalım.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.