Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.258
Cevap
34
Favori
142.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle sorgulama yaptığımda VDSL altyapısı görünüyor. Farklı bi iss'den Turknet'e geçmiştim geçişim ADSL olarak başlatılmıştı dün itibariyle aktifleşti ancak DSL ışığı yanmıyor, şimdi önce ADSL problemini çözmek sonrasında da VDSL'e geçiş yapmak kaldı umarım çok uzun sürmez. Bu süreci hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı?

• hangi sokak cadde hocam?

• Uğurmumcu 2144 deyim bugün sorgulama yaptım böyle çıktı ev de 8 mbs kulllanıyorum doğru mu acaba ?

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI
  • Netspeedi aradım boş port yok diyor bekleyeceksiniz diyor ne zaman olursa artık vdslmiş altyapım

• Ben de TurkNet vdsl kullanıyorum 24 mbps ile bağlıyım. TurkNet sitesinden ne hız alırım bölümünden adresimde sorgulama yapamıyorum. Netspeed den kontrol yaptığımda 80 mbps alırım gözüküyor. Bu nası iş türknet bizi mi yiyiyor anlamadım ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Ordu caddesi, 198.sokak hocam. Sokağın solundaki binalarda VDSL vardı zaten bize ise yeni geldi. Bugün Turktelekomdan biriyle görüştüm henüz hazır değil bi 10-15 gün beklersiniz dedi ki öyle de oldu. TurkNet de başvurur başvurmaz gecikme yaşanacağı yapmam gereken bir şey olmadığı bilgisi geldi, beklemedeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt

Turknet'de de muhtemelen aynı hız görünüyordur hocam çok çok ufak bir oynama olabiliyor. Online İşlemlerden incelenmesi için talep oluşturmuş muydunuz?

• Sultangazide oturan arkadaşların dikkatine,

Karadeniz mahallesinin bazı yerlerine gigafiber gelmeye başlamış. Karadeniz mahallesi cumhuriyet mahallesinin bitişiğinde hemen. Lütfen gerek buradaki konu başlıkları gerek de türknetin kendi forumunda başlık açıp talep oluşturalım.

• Sokağın başında caddede kutu yenilendi, eski kutuyu kaldırdılar, kablolar döşendi, bina girişine kutu takıldı, hem kablonet tarafından hem de türk telekom tarafından ayrı ayrı daire girişlerine kadar kablolar çekildi vs. Kablo çekileli ve kutu takılalı aylar oluyor ancak altyapı hala adsl olarak görünüyor. Ne kadar sürüyor fiberin aktif olması bilgisi olan var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 7 Kasım 2021; 11:39:26 >
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

iki yan sokağımdasın bende hala adsl altyapı bu adamlar bu hizmeti bize verene kadar kan kusturmaya devam edecekler anlaşılan :) hala diyorum 2022 de de bitirmeyecekler.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

Boş port yokmuş bizde de ne arada geldi de portlar doldu anlamadım bana sürekli kontrol edin bizi arayın dedi netspeed.Kablonet de gelmedi gelse aslında ona geçecektim.

Merhaba, yan binalarda vs port var mı acaba hocam baktınız mı?
    Ben de benzer sorunu yaşıyorum fakat karşımızda muhatap yok ne yazık ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok bakmadım port olayı bizim binalarla alakalı bir şey mi ? Netspeed de ki eleman port ne zaman açılır tarih veremiyoruz bir gün sonra da olabilir bir ay sonra da olabilir dedi.Türktelekom sitesinde adsl gözüküyor buralar türknette de boş port yok sizin oraya internet veremiyoruz diye direk yazmışlar.

• banada port yok diyorlardı, ara sıra türktelekomu arayıp soruyordum varmı ilerleme diye, şimdi de vdsl altyapı gözükmüyor diyorlar :DD yemin ederim dalga geçiyorlar

• Bi hafta önce netspeed üzerinden kontrol ettiğimde 80 mbit alabileceğim yazıyor ama boş port yok yazıyordu. Normalde türknet 25 mbit kullanıyordum. 1 saattir internet kesik. Acaba türknet de hızımı arttıracak ondan dolayı mı kesildi acaba. Merakla bekliyorum gelişmeleri aktarırım.

Edit: Türknet üzerinden de kontrol ettiğimde aynı şeyi görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 12 Kasım 2021; 12:9:25 >
    Benim de iki ay kadar kesikti altyapı çalışmaları diye gecistiriyorlardi. Turknete verdim veristirdim sonunda yapa altyapısından vae ye geçiş yapıldı.

• numberbir kullanıcısına yanıt
    Benimde internet gelmiş şu an ama 25 mbit internet 8mbite düşmüş anlamadım neden. Ne yapmam lazım şimdi biraz daha beklesem mi yoksa başlarına ekşisem mi?

Hatta şu an baktığımda vdsl değil de adsl gözüküyor. Bir şeyler yapıyorlar ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqoco -- 12 Kasım 2021; 14:50:54 >
    Hocam dönüşüm olduğu zaman böyle oluyor sanırım. Ben Twitter üzerinden de yazdım destek kaydına dönüş hep manasız cümlelerle oluyor genelde. Bastırın bence takip edin süreci

• Adslden vdsl geçme olayını onlar otomatik mi yapıyor ? Bizim muhakkak aramamız mı lazım yoksa onlar arar mı ? Boş port halen yok.

Arayıp mutlaka sorun, kendi kendine geçiş yapmıyorlar. Sürekli adresinizde fiber/vdsl hizmeti var mı diye internetten kontrol edin turk.net in internet sitesinden “ne kadar hız alırım” adımından kontrol edin. Vdsl veya fiber hizmeti adresinizde varsa çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.