< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (87. sayfa)
-
-
Sabah kabloları döşüyordu Telekom sizin orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutmirza -- 13 Kasım 2021; 13:5:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tam olarak nereye hangi kutuya hocam şuan memleketteyim görseydim keşke :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin için baktım bugün, 2142 ve 2143 sokaktaki siyah kablolar nihayet turuncu kablolara kavuşmuş ikisinde Yanyana duruyor, onları birleştirecek gri kuru yok henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutmirza -- 14 Kasım 2021; 19:30:5 >
Sultançiftliği MH, Eski Edirne Asfaltı üzerinde iş bankası önündeki Telekom kutusunda sabah 9dan beri çalışma vardı ve İnternet kesikti. Az önce İnternet aktif edildi.
Kutuya kadar gelen bakır hat iptal edip, fiber kabloya bağladılar. An itibariyle 10 mbit aldığım hız 75 almaya başladı alt yapı sprgulamasında...
Aynen benim de şu an alabildiğim güncel hız 77 mbit olmuş durumda. Bir gün İnternetsiz kaldığıma değdi en azından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uğur Mumcu 2319 fiber ile ilgili değişiklik var mı kablonet fiber geldi ama türk Telekom kutusu duruyor oykeisne hala
Memleketten bugün geldim. Binanın giriş kapısının üstünden turuncu kablo çekmişler büyük ihtimalle kablonetin kablosu. Binaya girişini yapmamışlar kablonun. Şansa binanın dibindeki kabinde işlem yapmaya gelen ttnet çalışanıyla konuşabildim. Abi bir kaç kişinin internetini açacağım dedi şaşırdım haliyle altyapı aktif değil dedim burada. Olur mu vs dedi bende başvurdum aradılar hemen altyapınız yok dedi müşteri hizmetleri :) yanisi bu fiberdi vdsldi bana uğramaz.
Bugün Altyapımı kontrol ettiğimde 80 Mbps VDSL hızı gözüküyor. Bu hizmet eski hat üzerinden verilebiliyor mu ? Çünkü binaya henüz fiber kablo gelmedi
Sultançiftliği mh. Apartman içine kadar fiber kablo çekmeye başlıyorlarmış.
Çalışan eleman dedi. Kutulara çektik, ev içine kadar çekicez dedi.
-
Alabilirsin hocam ben 79 alabiliyorum şu an. Kutuya kadar fiber kutudan eve bakır kablo ile.
Bu port olayı nasıl olacak her gün bakıyorum boş port yok diyor alt yapı vdsl olarak gelmiş 80 hız diyor ama adslden geçemiyorum bir şeyi de düzgün yapsalar şaşıracağım.
-
Sultançiftliği mh. Sanat Sokağının olduğu caddedeyiz. Bugün 95 Mbps'e kadar olarak güncellenmiş hızım. Ama 16 Mbps alabiliyorum henüz
-
Sizin port ile işiniz yok zaten bizim sokağa fiber internet henüz gelmedi, internet hizmeti aldığınız firmayı arayın hızınızı yükselttirin. Cumartesi günü bağlı olduğumuz kutuda çalışma yapıldı fiber kablo bağladılar santrale. Hızlarımız bundan dolayı yükseldi.
Netspeedi aradım boş port olmadan geçiş yapamazsınız dedi sizin portunuz adsl diyor vdsl için port olmalı diyor başka porta geçiş oluyor diyor onun için bekleyeceksiniz boş port olduğunda bizi arayın 48 saat içinde geçiş olur diyor.
-
Hocam okmarın ordamısınız?
Tam olarak hangi bölgelere hocam? Ordu caddesi üzerinde hala adsl alıyoruz
Ben dün D-smart’ı aradım hız yükseltmek için hemen yükseltiriz dediler, port yok bekleyeceksiniz gibi bir şey söylemediler, fiyatları yüksek artı 2 yıl taahhüt istiyorlar. 24 MB e kadar 96₺, 50 MB e kadar da 136₺.
Hocam Emirhan var yukarda bilirsiniz ordayız. Pastane var dönerci var yan yana semsiyelerin olduğu cadde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X