Şimdi Ara

SuLTaNi_HarB Guildi Kuruldu(ALPS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SuLTaNi_HarB 16 temmuz 2006 da kurulmuştur.Amacımız kalıcı olmak büyümek,genişlemek ve dayanışma güven dolu bir guild olmak tabi bunlar için bazı guild kurallarımızda mevcut...Bunlar Sultanlar tarafından alınan ortak kararlardır Sultan olmak isteyenlerle konuşup bu konuda bilgilendirme yapılacaktır...Savaş Sultanı olmak isteyen kişiler buraya oyundaki nicki,lvl,silah ve skillinden ve varsa deneyiminden,aklına gelen sp farm vs vs. nasıl bir char yaptığından bahsederse sevinirim herkese kapımız açık tercihimiz şu an için LvL 20+ olucaktır.

• hadi hayırlı olsun
  • Eywallah saolasın...
  • Hangi Serwer?
  • tebrikler
    herşey gönlünüzce olsun
    mustapha başlıkta yazıyor
  • ben asıl venice de oynuyom ama kız arkadaşımın kardeşi yeni serverda oynayacak onun için alps te char açtım adı babiko__gvn__ lvl 34 alın ama o ağustos sonuna kadar oynamıcak ben oynucam arada pm atın gelirim

bi de ilk yazan kişi güven dolu bir guild olmak yazmış kız arkadaşımın kardeşinin adı da güven bu arada
  • yaw hangi sörvır ona göre girmek isteriz
  • Teşekkürler gurkanv...Tamam __gvn__ oynuda olduğunda pm atarım...Server ALPS arkadaşlar başlıkta yazıyor...
  • meonline ben sık girmiyom diğer charımı kasıyom venicede lvl 60 ama diğerinide kasarım oda 36 ya yaklaştı sen ismini ver ben sana pm atam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.