quote:Orijinalden alıntı: special16 Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum sülüsü ne zaman alacağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Evet bende 2015 şubat için bugün başvurdum fakat muayne yetişmedi onuda yarın yaptırıp götürücem şubeye başka ne işlem var acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: special16 Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum sülüsü ne zaman alacağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 24 ocakta yer belli olur.E devletten çıktı alabilirsiniz.Sülüs yerine geçer.PTT den para bedelini de e devletten alabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM quote:Orijinalden alıntı: special16 Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum sülüsü ne zaman alacağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Evet bende 2015 şubat için bugün başvurdum fakat muayne yetişmedi onuda yarın yaptırıp götürücem şubeye başka ne işlem var acaba ? bşak işlem yok.Ocak 24 belli olur yerin...
quote:Orijinalden alıntı: mltfeyzo quote:Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM quote:Orijinalden alıntı: special16 Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum sülüsü ne zaman alacağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Evet bende 2015 şubat için bugün başvurdum fakat muayne yetişmedi onuda yarın yaptırıp götürücem şubeye başka ne işlem var acaba ? bşak işlem yok.Ocak 24 belli olur yerin... Aynen öyle işlemleri hallettim yerimi bekliyorum ocakta açıklanır dedi memur e devlet çıkartıcam bir tane şimdi
quote:Orijinalden alıntı: mltfeyzo quote:Orijinalden alıntı: special16 Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum sülüsü ne zaman alacağım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 24 ocakta yer belli olur.E devletten çıktı alabilirsiniz.Sülüs yerine geçer.PTT den para bedelini de e devletten alabilirsin. sağolasın kardeşim