uygun bir yer bulamadım forumda konu dışı bolumune sorayim istedim bir facebook sayfası oluşturdum, "Summer In Turkey" http://www.facebook.com/SummerInTurkey adında Türk Türizmini tanıtmak amacıyla hobi olarak. fakat bu sayfa tasarımı hakkında hiç bir bilgim yok, diğer sayfalara bakiyorum welcome diye bir sekme ile karşiliyorlar vs değişik tasarımlar var bu fbml kodları kullanarak mı yapiliyor,bunları nasıl nereden yapabilirim, ayrıca sayfaya bir admin daha nasıl atayabilirim? gonullu olmak isteyen varsa 1-2 kişiyi atabilirim admin olarak.
Summer In Greece sayfasının 140 000 uyesi var ,bizim sayfanın henüz 1 ayda 650 üyesi oldu. bu üye sayısını artırmanın en etkili yolu nedir?
beğenerek paylaşabilir misiniz? özellikle yabancı arkadaşlarınız davet etmeniz ve gruba en sevdiginiz Türkiyeden Yaz fotografları eklemenizi rica ediyorum
facebook adresini pmlersen bazı konularda yardımcı olabilirm
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
facebook adresini pmlersen bazı konularda yardımcı olabilirm
sayfanın facebook adresi yukarida.nasıl yardimci olacaksin, Admin hakki verebilirim istersen PM at bana kullanıcı adını.
teşekkürler arkadaşlar, bir admin atadım şimdilik yeterli, uye sayısı arttıktan sonra 2 kişiyi daha admin olarak atayacagım. 700 e yaklaştık :D hayır bu adamlar nasıl 140000 kişiyi uye yapmışlar hayret.
teşekkürler arkadaşlar,sayfaya 2 admin daha atadım, 1000 psikolojik sınırına yaklaştı sayfamız :) Yaz başlayana kadar 10 000'e ulaşırsa Türk turizmini tanıtımı açısından faydalı olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme