Arkadaslar ben 5ubox.com daki temaları iphone borwser veya winscb programıyla telefona baglanıp /var/root/Library/SummerBoard/Themes/ dizinine atmama ragmen temaları summerboardda göremiyorum... Burada /var/root/Library/SummerBoard/Themes/ telefona yuklu temalardan sadece 4 tanesi var onlarda summerboardun listesinde yok listesinde olanlarda o klasörde yok... allah askına arkadaslar biri su tema olayını tam anlamıyla bi acıklayabilir mi yada benim sorunumun neyden kaynaklandıgını soyleyebilir mi yardımlarınız için simdiden tesekkurler...
iphone 1.1.3 veya 1.1.4 ise
installerde Tweaks altında 1.1.3/4 Theme Fix var yükle düzelir
5ubox.com daki temaları tele atıyorum fakat summerboarda thems de göremiyorum attıklarımı bu neden kaynaklanıyor?
arkadaslar kimse bu sorunum gibi bir sorunla karsılasmadı mı sadece ben miyim temada problem yasayan anlayamadım ki ?
yanlış yere kopyalıyorsun buraya kopyala temaları private/var/mobile/library/summerboard/themes
arkadaslar ben temalari indirdim ancak ikonlarda sorun yasiyorum. themefix diye bi bolum de yok installerda. 1.1.4 kullanıyorum. tesekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme