Şimdi Ara

Summerboard'da Tema Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 5ubox.com daki temaları iphone borwser veya winscb programıyla telefona baglanıp /var/root/Library/SummerBoard/Themes/ dizinine atmama ragmen temaları summerboardda göremiyorum... Burada /var/root/Library/SummerBoard/Themes/ telefona yuklu temalardan sadece 4 tanesi var onlarda summerboardun listesinde yok listesinde olanlarda o klasörde yok... allah askına arkadaslar biri su tema olayını tam anlamıyla bi acıklayabilir mi yada benim sorunumun neyden kaynaklandıgını soyleyebilir mi yardımlarınız için simdiden tesekkurler...

• iphone 1.1.3 veya 1.1.4 ise

installerde Tweaks altında 1.1.3/4 Theme Fix var yükle düzelir
  • 5ubox.com daki temaları tele atıyorum fakat summerboarda thems de göremiyorum attıklarımı bu neden kaynaklanıyor?
  • arkadaslar kimse bu sorunum gibi bir sorunla karsılasmadı mı sadece ben miyim temada problem yasayan anlayamadım ki ?
  • yanlış yere kopyalıyorsun buraya kopyala temaları private/var/mobile/library/summerboard/themes
  • arkadaslar ben temalari indirdim ancak ikonlarda sorun yasiyorum. themefix diye bi bolum de yok installerda. 1.1.4 kullanıyorum. tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.