Arkadaşlar merhaba.. Ben L2x Tempestte oynamaktayım.. Crafterim ve gelişmekte olan bir clana sahibim , bu golemleri Siege içinde kullanmak istiyorum...Gerekli bazı şeyleri yaptim ama yine de açılmadılar.. Bu golemi kullanmak için 2 adet crafter olması gerektğini söylüyolar.. Bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum olunmasını rica ediyorum.. Teşekkürler...
Siege golem sadece siege zamanında çağırılabilir 1 crafter yeter inventory inde yaterli malzeme olması lazım
Skill e bastık tan sonra bi 4-5 dk da falan anca gelio ama 3 vurusta da kapıyı devirio
Ya bende WILD HOG CANNON u öğrenmel istiom biri yardımcı olursa sevinirim
120 cry b istio 30 saniye için bide ben 7x server da oynuyom burda cry b 100k :D şimdi boşu boşuna o kadar para bayılmayalım ii bişi deilse
Saol ama ben halletiim sonunda, biraz çaba yeterli, hem summon siege golem i açana kadar , wild hog cannonun kullanarak daha cabuk kale kapısını kırabilirsin. Aden ve Dion kalelerinin kapisini rahatça kırdım.. Dion u kırmışken de Dion Owner i da oldum. Sanirim L2 Extreme Tempestte İlk türk kalesi oldu :D
Hll ya diğeride siege içinimiymiş :D öğremdiğim ii oldu
Evet erhan senle ve clanımızla gurur duyuyorum tempestteki ilk türk kalesi
summonlariniz da ss kulaniyomusunuz ?
ewt çok daha ii vuruo ss kullandığında benim server da giran daki pet maneger satıyo kendi inv den kullanılıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme