Şimdi Ara

summoner??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • offical mu da summoner nasıl açılıyor?herhangi bir karakteri belli bir lvl e getirmemiz lazımmı?(dl ve mg gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: harold

offical mu da summoner nasıl açılıyor?herhangi bir karakteri belli bir lvl e getirmemiz lazımmı?(dl ve mg gibi)

ewet 250 de olmasi lazim
  • summoner acma al bu bilgileri genede sen bilirsin ama -- Bütün summonerlar bu skill buglarını yaşıyor. Bu düzenlemeye göre skillerinizi dağıtın:

Twin Blade:
    lvl5 Twin Mastery -> lvl5 Vicious Mastery -> lvl7 Blade Spin -> lvl7 Evolt Shot ->lvl24 Spirit Dagger -> lvl32 Devil Swing -> lvl41 Blood Bats -> lvl52 Blade Dance -> lvl74 Poison Sword

Staff:
    lvl5 Vicious Mastery -> lvl7 Evolt Shot -> lvl12 Vicious Thorn -> lvl34 Venom Light -> lvl41 Blood Bats -> lvl52 Summon Ghost -> lvl74 Infected Earth

Yeni summoner skilleri çalışmamaktadır.
  • saol.bide mu item shopta ki yazılar okunmuyor oyunda.nasıl düzelir o?korece oldugu için heralde
  • quote:

saol.bide mu item shopta ki yazılar okunmuyor oyunda.nasıl düzelir o?korece oldugu için heralde

Hayiir win7 olmasi lazim pcnin efek ayarlarini yap tir ben aksam solerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

saol.bide mu item shopta ki yazılar okunmuyor oyunda.nasıl düzelir o?korece oldugu için heralde

Hayiir win7 olmasi lazim pcnin efek ayarlarini yap tir ben aksam solerim

isism wardi soliyemedim sorry Baq pc nin efect ayarlari war onu kaldir xpde ozeliklerde win7 performans seceneklerimnde oyna bazilarini iptal et duzelene kadar:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.