Şimdi Ara

summoners war: sky arena

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun size com2us in guzide oyunlarindan olan summoners wardan bahsedecegim turn base olan oyun icinde bir cok yaratik cesidi ve onlari gelistirmemizi saglayan ekipmanlar bulunuyor ben ilk yukledigim andan itibaren bagimlisi oldum. Farkettim ki bu oyunu turkiyede taniyan pek az kisi var ben de tanitmaya karar verdim :) ayrica oyunda friend sistem var insanlar birbirlerine hediye gonderebiliyor

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.smon.normal.freefull.google.kr.android.common&hl=tr

• Bende oynuyorum oyunu başka oynayan yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun güzel ama firma çok kötü support konusunda ve oyundaki rank sistemindeki ilk 10 daki adamları görünce oyundan soguyorsunuz..Kaç para yatırmışlar oyuna anlamadım ki
  • Valla bir şekilde hacklediklerini düşünüyorum, o kadar crystal için o kadar para yatırılmaz sonuçta
  • Geçen ay keşfettiğim bu oyun gerçekten bağımlılık yapıyor, ilk defa telefonda bir oyuna bu kadar bağlandığımı görüyorum. Takımınızı geliştirdikçe herşey daha keyifli hale geliyor.

lvl 25 oldum şuan.

örnek favori herolarımdan bir kaçı,

lvl 11 vigor

summoners war: sky arena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baggwell -- 27 Ağustos 2014; 17:53:55 >
  • konuyu hortlatıyorum ama oyun hakkında bilgi verebilecek olan varmı??
  • Bende acemiyim bu oyunda ama, bi kaç ip ucu vereyim; ilk olarak cristallerinizi biriktirin 250 yada 750 olunca summoners pack yada premium pack alın Shop dan. Ikinci olarak rüne ler canavarınızın gücünü kat kat artırır, başlangıç için üç yıldızlı runeleri kullanın. Arkadaş sistemi sayesinde haritada arkadaşlarınızın güçlü canavarlarını kullanabiliyorsunuz EXP kasarken çok işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guzel oyun

oynayan arkadaslar oyunda arkadas olalim
  • Sıra tabanlı strateji sevenlerin özellikle denemesi gereken bir yapım.Bence mobil platform üzerinde oynanabilecek en güzel oyun.3-4 aydır sıkılmadan oynuyorum.Yeni başlayan arkadaşlarda 8 lvl olduğunuzda 1453 kanalına gelirseniz türkleri orada bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar oyunu bayadır oynuyorum, çok zevkli bir oyun bağımlılık yaptı bende. Bazı sorularım var.

Fire Sylph ve Fire Rakhasa için hangi rune'ları önerirsiniz ?

5* ve 6* runeları nereden bulabilirim ?

2* ve 3* fodder monsterlara nerede xp kasayım ?
  • Oyun hakkında istediğinizi sorabilirsiniz oyun ismim FrolvlHell 1453 kanalında türk arkadaşlar var yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

arkadaşlar oyunu bayadır oynuyorum, çok zevkli bir oyun bağımlılık yaptı bende. Bazı sorularım var.

Fire slyph : despair+focus 2 spd 4 %atk 6 accuracy

Fire rakshasa: violent+focus 2 speed 4 %atk 6 accuracy

2 ve 3 * foodları tamor desert 3 te kasabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

arkadaşlar oyunu bayadır oynuyorum, çok zevkli bir oyun bağımlılık yaptı bende. Bazı sorularım var.

5* ve 6* iyi runelar genelde dragon's lair ve giant' keep den düşüyor canavarların güçlendikçe ileri seviyeleri yaparsın onun haricinde magic shoptan çıkabiliyorlar.

xp konusunda ise ben faimon stg1 kullanıyorum gücün hangisine yetiyorsa onu yaparsın. Ben şuanda water sylph ve yanında 3 fodder ile faimon hard yapabiliyorum.

Bir de pc için browser üzerinden yada kurulum yaparak oynanabilecek summoners war benzeri oyun bilen var mı?

• Millet oyunda sizce en iyi exp farm stage i hangisi ben tamor 3 hell yapıyorum ama emin değilim tam olarak faimon normal veya hard daha iyi diyorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın.Faimon hell yapamadığımdan dolayı ya faimon hard yada tamor hell yapabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthun -- 10 Mart 2015; 17:20:58 >
  • King Arthun kullanıcısına yanıt
    faimon stg1 den baya fazla energy düşüyor ben faimon stg1 hard'ı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthun

Millet oyunda sizce en iyi exp farm stage i hangisi ben tamor 3 hell yapıyorum ama emin değilim tam olarak faimon normal veya hard daha iyi diyorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın.Faimon hell yapamadığımdan dolayı ya faimon hard yada tamor hell yapabilirm.

aynen kanka ben de tamor 3 hell farmlıyorum,attacker herolarım hepsi fire olduğu için orayı dönebiliyorum bi tek
  • Hangi elemntin herolaro hangi elementteki herolari daha kolay kesebiliyor

• fire>wind>water>fire
  • Bu kadar mı be koca DH de Summ wars oynuyan ?
  • Summoners War konusu varmış alırım bir dal :D

1453 Türklerin kanalı oyundaki nickim KanekiTR yardım lazım olursa burdan yada oyundan her türlü yardımı ederim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.