Bildirim
Sun +10 stafff o artık +11 .....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12'ye denesinde görsün gününü . -
No astral, 1immortal bu adam çok zengin birisi heralde, kim bilir kaç chara 3er bin 3er bin silk yükleyerek deniyor. -
Helal oLsun -
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
No astral, 1immortal bu adam çok zengin birisi heralde, kim bilir kaç chara 3er bin 3er bin silk yükleyerek deniyor.
hımmm ilhan aga bu tezın dogru mu ?
yükle silkleri bas + yı ole mi
-
Helal olsun.Biz daha bi sun çıkaramadık.İçimiz dışımız lucky(9dg) oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: AFFETMEYEN
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
No astral, 1immortal bu adam çok zengin birisi heralde, kim bilir kaç chara 3er bin 3er bin silk yükleyerek deniyor.
hımmm ilhan aga bu tezın dogru mu ?
yükle silkleri bas + yı ole mi
gaymax ın tanrısı paradan oluştuğu için bunun olma ihtimali yüksek.
-
ilhan immortal war dikkatli bak immortal basmassa o silah kül olur xD -
quote:
Orijinalden alıntı: master1400
ilhan immortal war dikkatli bak immortal basmassa o silah kül olur xD
İmmortal1 astral yok diyo. -
+12e gider garanti ve inş. yanar
kendimi tanıyamadım ne kadar kıskancım ben böyle -
Silkroad da + rekoru Eldorado dan llo0oll 'de. Bu silahın +13 hali. +14 yaptı, +15 te yaktı silahı ve çarı sattı :)) +13 halini gözümlede görmüştüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Silkroad da + rekoru Eldorado dan llo0oll 'de. Bu silahın +13 hali. +14 yaptı, +15 te yaktı silahı ve çarı sattı :)) +13 halini gözümlede görmüştüm.
Ruh Hastası -
lool dediğin türk sanırım ^^ helal olsn -
spartada oynayanlar varsa serdar21 die biri vardı +11 +10 yapıp yapıp satıyodu nası yaptıgını da kimseye söylemiyodu..şans diyoruz bence de öyle ama teknikler var mı hala düşünüyorum -
quote:
Valla herifin Weaponu 64+13 Sun güzel olmasına güzelde Max. Durability %400 bu Weapon bende olcak intihar ederim
-
@MortalDamage
Silaha bi daha bak ve daha dikkatli bak.
iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin
Not: Bunla ne alaka olduğunu bende anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
@MortalDamage
Silaha bi daha bak ve daha dikkatli bak.
iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin
Not: Bunla ne alaka olduğunu bende anlamadım
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: MortaLDamage
quote:
[simage]http://img504.imageshack.us/img504/5483/sro2007121513042186in0.jpg[simage]
Valla herifin Weaponu 64+13 Sun güzel olmasına güzelde Max. Durability %400 bu Weapon bende olcak intihar ederim
bakmakla ve görmek arasında fark
-
ehehe IIo0oII ü ful farm yapıp 64 sun bow ile satan benim : ) elbistanlılardı. Ozamandan oyunu bırakmıştım 3 yıl olmuştur. iyi para vermişlerdi napim : ) gerçi guildimizde adam komamışlardı emperor ve billy kalmıştı bi : )
valla benden sizlere tavsiye arkadaşlar sunmuş full farmmış baktınız aldığınız silkin parası ve emeğinizin karşılığı çıkıyorsa gözünüzü kapatıp satın hiç çekinmeyin. İlerde pişman olursunuz satmadığınıza.
( gerçi şimdi venüste sun shield li 100 lvl blade var ama full farm olmadan satmam. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsDErA -- 4 Ağustos 2009; 4:18:05 > -
yönetici mesajımı editlemıs buyuk resmı kaldırmıs
Benzer içerikler
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad baronet görevi
- pk atmak ne demek
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X