Şimdi Ara

sun online tanıtım rehberi ve başlangıç rehberi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
17.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni oyunumuzun adı Soul of Ultimat Nation oyun bedava tamamen ve cogu zaman parayla alınan itemler hediye ediliyor bedava olarak.
    Efeck ve oynanırlıgı bakımından çok çok üstün bir oyun şimdi size bir tanıtım verecegim işte size:
    Turk arkadaşlar burdan bana ulaşabilirler oyunun kendi forum sitesi ve türkçe bölümü...http://forum.webzen.net/forum194-turkish.aspx
    Nickim hasansahin13
    Oyun nickim LoDoS01

Soul of Ultimate Nation yani Sun online (webzen global serwer)

Yapmanız gereken sadecehttp://sunonline.webzen.net/ sitesine gidip oyunu indirmek ve yüklemek. Oyun kesinlikle mükemmel. Simdi size oyun hakkında biraz daha bilgi vereyim.

Bunlar oyun içinden bir kac görüntü ve yukarda gördügünüz dark knight dedigimiz carin bir skili bende bu cari kullanıyorum ve daha büsür skill var ve efectler güzel Gelelim character tanıtımına:
    4 çeşit karakter war onlarida şimdi açiklicam VE aynı zamanda bu characterler 2 clasa ayrılıyo yani toplamda 8 car var birbirinden farkli skilleri olan ve farklı sekilde kulanılabilen.
    İlk olarak Dragon Knight(Ejder Şovalye)

bu bizim dual swordcumuz mızrakta kullana bilio ama genelde dual sword kullaniolio o daha eylenceli atk si defi filan iyi hizida mükemmel oyundaki encok tercih edilen karakterlerden 2tane build war bunlar
    -Combat ve
    -Dragonic
    Combatta silahlarla vuruyorsunuz normal blader gibi ama eger dragonic secerseniz cariniz ejderha benzeri kanatlı bir yaratık oluyor ve havadan büyü vurusları kullanıyor. Ben combatı sectim daha eglenceli geldi bana
    Size bir dragonic resmi

Dier Karakterimiz
    Berserker

bildiginiz bodoslama warrior büyük kılıç yada kocaman bi balta kullanir
    defi atk si iyi ama hizina iyi diyemicem bu tank karakterdir aslinda oyunun tankidir yani defi en yüksek olan karakterdir bundada 2build war
    -Defender defi yüksek tank görewi gören cAR

-Berserk atacker yani boslarin ezeli düsmanı

dier karakterimiz
    Valkyrie dier ismi bizim bildigimiz archer

aslinda pek aliştigimiz bi karakter deil silah olarak resimde görülen garip tüfek benzeri şeyi yada dual pistol diyebilicegimiz 2tane tatar yayi kullanir(her eline bi tane tabiki )defi az dir atksi normal hizi silahina göre deişir
    -Summon ve pet çikarir
    -Offensive saldiri yapar bildigimiz archerin silahli hali

Ve son olarak Elementalist

aslinda pek tercih edilmez cünkü defi az dir atksi mükemmel derecede yüksek skilleri güzel ama def yüzünden tercih edilmez ama cok kolay kaçabilir teleport skili war 20m kadar ileri gider ki bu kaçmak için güzeldir tabi buda skill oldugu için dolma süresi war mage we priestin birleşmesidir cok güçlü büyüleri wardir demiştim Heal skili wardir res wardir yani ölüyü dirilte bilir falan filan
    bunun buildleri dier karakterlere göre biraz daha karişik bence
    -Ether mage
    -Circle priest
    ether olursaniz güclü büyüler teleport filan açilio
    circle olursaniz heal res gibi skiller açilio tercih sizin...
    sunonlniegame die aratirsaniz googledan oyunla ilgili bürsürü sey bulabilirsiniz yakında görüsürüz. Birde size bi kıyak daha verecegim sitede characterlerin skilerini izleme sansiniz war sadece istediginz karakteri secin ve skili sectikten sonra Vieew Skill Show a tiklayin görüsürüzzzzz..... Site aşagıda
    http://sun.mmosite.com/guide/skill_show.shtml
    Teşekkürler... BEkliyorum oyundaki nickim LoDoS...
    Brucebanner Wanhelsingtr ommeerrtr Ustad Cinn arkadaşlardan herhangi birine mesaj atarsaniz guildimize almaya çalışacagız....
    Son olarak oyunun türk forum sitesi:http://forum.webzen.net/forum194-turkish.aspx
    Burdan istediginiz bilgiye ulaşabilirsiniz. Eger bir sorununuz olursa msn adresim hasansahin_13@hotmail.com
    Sorularınız cevaplamak isterim...

Guild ismi: AliveOrDie
    Türk Guildidir.. Guildimizede bekleriz:) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansahin13 -- 1 Şubat 2010; 17:43:59 >

• Rehber açmaçlı açtıysan başlığı sun online rehber falan yap tanıtım amaçlı açtıysan zaten böyle bi konu vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Rehber açmaçlı açtıysan başlığı sun online rehber falan yap tanıtım amaçlı açtıysan zaten böyle bi konu vardı diye hatırlıyorum.
    Ana başlığı vardı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ana başlığı vardı zaten.

Alıntıları Göster
    BEn bulamadım ya ana başlıgı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansahin13

BEn bulamadım ya ana başlıgı:(

Alıntıları Göster
    Konu günceldir....
  • quote:

Konu günceldir....

Alıntıları Göster
    Lag yüzünden 4 gün önce silmiştim. Sanırım serverlar Kore'deydi. Lag yüzünden oyun oynanmıyor. Yakında avrupa için açılacak. Beklemedeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

Lag yüzünden 4 gün önce silmiştim. Sanırım serverlar Kore'deydi. Lag yüzünden oyun oynanmıyor. Yakında avrupa için açılacak. Beklemedeyim...

Avrupa versiyonu açıldı zaten.Webzen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Webzen global. İşte onun serverları Kore'de. Avrupa için ayrıca açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquistador

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Webzen global. İşte onun serverları Kore'de. Avrupa için ayrıca açılacak.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 29unda avrupa serverı açılacaktır biz globalden oynuyorduk ve ben hiç lagla karşılaşmadım ne himetse oyun şimdilik güzel ayın 29 unda tekrar ve eu server olarak açılcak eger şimdi oynamak isterseniz 29una kadar global serverda oynayabilirsiniz küçük bi patch le eu ya gececegiz bende oyunu daha iyi ögrenmek için şu an globalde oynuyorum. Oyundaki nickim LoDoS bi sorun olursa pm atabilirsiniz.

• quote:

Arkadaşlar 29unda avrupa serverı açılacaktır biz globalden oynuyorduk ve ben hiç lagla karşılaşmadım ne himetse oyun şimdilik güzel ayın 29 unda tekrar ve eu server olarak açılcak eger şimdi oynamak isterseniz 29una kadar global serverda oynayabilirsiniz küçük bi patch le eu ya gececegiz bende oyunu daha iyi ögrenmek için şu an globalde oynuyorum. Oyundaki nickim LoDoS bi sorun olursa pm atabilirsiniz.

Şimdi anlamadım Webzen EU serverı olarak mı açacak yoksa başka bi firma mı açacak. Eğer ikinciyse link isteyebilir miyim?
  • quote:

quote:

Şimdi anlamadım Webzen EU serverı olarak mı açacak yoksa başka bi firma mı açacak. Eğer ikinciyse link isteyebilir miyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunun Türkiye resmi fan sitesinde açıklamayı buldum. Sadece Avrupa (ingilizce olarak Europe) adında yeni bir server 29 Kasım'da gelecekmiş. Global'da oynayanlar charlarını bu servera taşıyabiliyorlar, açıklama:

quote:

avrupa serverı 30 kasımda açılıyor. şuan oynamakta olduğumuz charlarımızı hesabımızı herşeyiyle beraber avrupa serverına taşıyabiliyoruz. öncelikle neden avrupa serverına gidiyoruz. biz ve avrupa ülkeleri şuan global serverda oynuyoruz. global server için koreye bağlantı kuruluyor. oluşan yüksek ping olayından dolayı oyunda lag eksik olmuyor.. tabiki isteyenler global serverda devam edebilir.. ama avrupa serverına gelmeniz daha uygun. peki karakterlerimizi avrupa serverıan nasıl taşıyacağız?

1- eğer bir guildde iseniz guildden çıkın. guild masterı iseniz guildi kapatın.disband guild.

2- arkadaş listenizdeki herkesi silin. 1 kişi dahi kalsa çarınız transfer edilmez.

3- gelen mesajları, gönderilen mesajları, block listtekileri silin.

4- aşağıdaki linke girin.

http://forum.webzen.net/forum205-sun-tr ... forum.aspx

oyuna girerken kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyle üye girişi yapın. ve yukarıdaki linkte sol üstte yer alan new topic linkine tıklayın. yeni konu açma ekranı çıkacak. subject bölümümüne I agree to transfer my character yazın. add messageye tıklayın konuyu gönderin. işlem bukadar. hiç bir şekilde başka birşey yazmayın. konun içine başlığına başka hiçbirşey yazmayın. diyor resmi sitede. ama ozamanda mesajı göndermiyor. bu yüzden konuya I agree to transfer my character yazın. öyle gönderin.

1- karakter transferleri 8 kasım - 19 kasım(GST) arasında gerçekleşecek. 19 kasım günü saat 17'den sonraki transfer talepleri gerçekleşmeyecektir. bahsedilen tarih oyunun server saatine göredir.http://www.sunonline.webzen.net resmi sitemizin sağ üst kenarında GSTye bakarak resmi tarih ve günü takip edebilirsiniz.

2- karakterleriniz 19 kasım saat 17de (GST)transfer edilmiş olacaktır.

3- avrupa serverı 30 kasımda(GST) gecikme olmaz ise açılacak.

KARAKTERLERİ 8 KASIM'DAN 19 KASIM TARİHLERİ ARASINDA TRANSFER EDEBİLİRSİNİZ.
    KONUYLA İLGİLİ SIKINTI YAŞAYAN SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BU KONU ALTINDA SORUN LÜTFEN.

Şu da "yeni client indirmek zorundamıyız?" sorusuyla ilgili açıklama:

quote:

[GM]Alice ile görüştük arkadaşlar.. avrupa serverı için yeni client indirmeyeceğiz.şuanki global clientte server seçerken oraya avrupa serverıda eklenecek. avrupa serverında oynayan birisi globaldeki birini tabiki göremez tamamen ayrı bir server. sadece ortak client kullanılacak. avrupa serverının alt yapısı ise muhtemelen avrupada olacak. yani sunucusu avrupada olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 26 Kasım 2009; 16:25:14 >

• quote:

Arkadaşlar oyunun Türkiye resmi fan sitesinde açıklamayı buldum. Sadece Avrupa (ingilizce olarak Europe) adında yeni bir server 29 Kasım'da gelecekmiş. Global'da oynayanlar charlarını bu servera taşıyabiliyorlar, açıklama:

quote:

avrupa serverı 30 kasımda açılıyor. şuan oynamakta olduğumuz charlarımızı hesabımızı herşeyiyle beraber avrupa serverına taşıyabiliyoruz. öncelikle neden avrupa serverına gidiyoruz. biz ve avrupa ülkeleri şuan global serverda oynuyoruz. global server için koreye bağlantı kuruluyor. oluşan yüksek ping olayından dolayı oyunda lag eksik olmuyor.. tabiki isteyenler global serverda devam edebilir.. ama avrupa serverına gelmeniz daha uygun. peki karakterlerimizi avrupa serverıan nasıl taşıyacağız?

1- eğer bir guildde iseniz guildden çıkın. guild masterı iseniz guildi kapatın.disband guild.

2- arkadaş listenizdeki herkesi silin. 1 kişi dahi kalsa çarınız transfer edilmez.

3- gelen mesajları, gönderilen mesajları, block listtekileri silin.

4- aşağıdaki linke girin.

http://forum.webzen.net/forum205-sun-tr ... forum.aspx

oyuna girerken kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyle üye girişi yapın. ve yukarıdaki linkte sol üstte yer alan new topic linkine tıklayın. yeni konu açma ekranı çıkacak. subject bölümümüne I agree to transfer my character yazın. add messageye tıklayın konuyu gönderin. işlem bukadar. hiç bir şekilde başka birşey yazmayın. konun içine başlığına başka hiçbirşey yazmayın. diyor resmi sitede. ama ozamanda mesajı göndermiyor. bu yüzden konuya I agree to transfer my character yazın. öyle gönderin.

1- karakter transferleri 8 kasım - 19 kasım(GST) arasında gerçekleşecek. 19 kasım günü saat 17'den sonraki transfer talepleri gerçekleşmeyecektir. bahsedilen tarih oyunun server saatine göredir.http://www.sunonline.webzen.net resmi sitemizin sağ üst kenarında GSTye bakarak resmi tarih ve günü takip edebilirsiniz.

2- karakterleriniz 19 kasım saat 17de (GST)transfer edilmiş olacaktır.

3- avrupa serverı 30 kasımda(GST) gecikme olmaz ise açılacak.

KARAKTERLERİ 8 KASIM'DAN 19 KASIM TARİHLERİ ARASINDA TRANSFER EDEBİLİRSİNİZ.
    KONUYLA İLGİLİ SIKINTI YAŞAYAN SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BU KONU ALTINDA SORUN LÜTFEN.

Şu da "yeni client indirmek zorundamıyız?" sorusuyla ilgili açıklama:

quote:

[GM]Alice ile görüştük arkadaşlar.. avrupa serverı için yeni client indirmeyeceğiz.şuanki global clientte server seçerken oraya avrupa serverıda eklenecek. avrupa serverında oynayan birisi globaldeki birini tabiki göremez tamamen ayrı bir server. sadece ortak client kullanılacak. avrupa serverının alt yapısı ise muhtemelen avrupada olacak. yani sunucusu avrupada olacak.

Alıntıları Göster
    Ben oyunu indirdim onrpg'den. 64bit e uyumlu değilmiş setupu.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben oyunu indirdim onrpg'den. 64bit e uyumlu değilmiş setupu.

Alıntıları Göster
    Ben charları aktardım yeni gelecek olan servera fakat farklı bir char kasasım geliyor, 29 unda bakacağız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flooo

Ben charları aktardım yeni gelecek olan servera fakat farklı bir char kasasım geliyor, 29 unda bakacağız artık.

Alıntıları Göster
    globalde kalicak varmi aranizda peki bende yeni basladmda simdi avrupa serverinda yeni car acmak istemiyorum çar aktarmada kapanmis :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

globalde kalicak varmi aranizda peki bende yeni basladmda simdi avrupa serverinda yeni car acmak istemiyorum çar aktarmada kapanmis :/

Alıntıları Göster
    ben ve birkaç arkadaş globaldeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

ben ve birkaç arkadaş globaldeyiz

Alıntıları Göster
    Türk oyuncuların nerdeyse tamamı eu servera gectiler eger siz globalde kaldıysanız bence eu da yeni car acin zaten kasmak şimdilik pek sorun diil:) bide webzen eu serverı açıcak ve global versiyon game setupı indirin biri tekrar setup indirmek zorunda diil. Küçük bi patchle işi halledecegiz kısaca:) bide oyuna yakın bi zamanda 2 ilerdede 4 skil daha gelcek tabi her clas için bu ve yeni itemler ve elbiseler gelcek kısaca herşey hayırlı olsun.
    Verdigim linkten gelecek olan itemleri görebilirsiniz:)
    http://www.soulultimatenation.com.tw/Community/ScreenArt/listScreenArt.asp

• quote:

Türk oyuncuların nerdeyse tamamı eu servera gectiler eger siz globalde kaldıysanız bence eu da yeni car acin zaten kasmak şimdilik pek sorun diil:) bide webzen eu serverı açıcak ve global versiyon game setupı indirin biri tekrar setup indirmek zorunda diil. Küçük bi patchle işi halledecegiz kısaca:) bide oyuna yakın bi zamanda 2 ilerdede 4 skil daha gelcek tabi her clas için bu ve yeni itemler ve elbiseler gelcek kısaca herşey hayırlı olsun.
    Verdigim linkten gelecek olan itemleri görebilirsiniz:)
    http://www.soulultimatenation.com.tw/Community/ScreenArt/listScreenArt.asp

Alıntıları Göster
    Evet avrupaya ayın 29'unda geçmiş olursanız avrupanın en yüksek levelli oyuncularından olursunuz. Yani kasmak sorun olmaz.

• quote:

Evet avrupaya ayın 29'unda geçmiş olursanız avrupanın en yüksek levelli oyuncularından olursunuz. Yani kasmak sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    ya offf pk modda bi kaç kisi kestim ismim kırmızı oldu gitmio napcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

ya offf pk modda bi kaç kisi kestim ismim kırmızı oldu gitmio napcam

Alıntıları Göster
    Biraz beklemen lazim gider:D ama bu oyunda pknin cezasi agır:D
  • quote:

Biraz beklemen lazim gider:D ama bu oyunda pknin cezasi agır:D

Alıntıları Göster

Bu da benim Elementalist'im biraz oyuna alışmaya çalışıyorum (yeniden indirdim de :).

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.