Cold olmayan int char ölü dogumdur ... Su an herseyden vazgecebilir bir int karakter sadece colddan vazgecemez :) Yani cold olmayan int karakter olmaz ... Pure int/hybrid icin sword shield pure olabilir hele ki hybrid bile olacaksa 7:1 str bakimindan cok fazla ... 9:1 - 10:1 dusunulebilir ... pure int sword shield, snow shield korumasi suresince PvP de cogu rakibini alir ... Lakin sorun job/guild war hadiseleri ve Yarkan kesmek istediginde ortaya cikabilir ... Zira Pure int oldukca iyi alchemy sahibi karakterler snow shield suresi bitiminde kacmak zorunda kaliyorlar ortamdan ya da yatiyorlar ... Benim tavsiyem 74 lvl e kadar pure int olarak ulasman, 64 lvl den sonra swordu da eline alinca zaten kendin gerekli mi str vermek bi karara varabilirsin 74 olana kadar ... Bicheon ve Light 80 zaruri ... Cold mutlaka sart ama 60/70/80 tercihi degisebilir bana gore ... Pure int olup heuksal Hp destegi ve kodummu oturtmak plan olarak guzel gorunuyor ama ben Nomad dan farkli olarak fire olmali diyorum heuksal yerine ... Light Thunderbolt cidden update ile iyi duruma geldi ama fire - burning hala benim tercihim ... Ayrica pro/armor giyen bi karaktere mag defans gerekli diye dusunuyorum ... Velhasil 70 cold 70 fire makul olabilir ... Mevcut halinde imbue light secmek mantikli olur ... Tabi bunlar birazda tercih meselesi ... onemli olan nerden ne aldigini bilmen ona gore gelecek gidecek olanlari tartip karar vermen ...
Tuzsuz cok teşşekür ederim gercekten aydınlatıcı bir bilgi oldu verdiklerin. Saolasın.
yaw ben glavie armor giyiyorum ne giymeliyim yukarda garment demişler ama ne giymeliyim
quote:
Orjinalden alıntı: baD_seM
yaw ben glavie armor giyiyorum ne giymeliyim yukarda garment demişler ama ne giymeliyim
Glave ise Garment derim.
saol
zaten sun swordun var hybrid de oslan int de olsan herkezi al aşşa yaparsın
gerisi saglamlık ile ilgili bi olay orasıda senin oynama becerine kalmıs
140 str yap :D çıplak kalanını inte ver
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
quote:
Orjinalden alıntı: ksati
quote:
Orjinalden alıntı: QeLeBeQ
Full intim 9777 kanım var itemlerimin hemen hepsi str4
Su anda oynadıgım 80 lvl str glavie charımda 21912 hp var ve bizim server daki herhangi bir intciye yenilmedim (Sun sword lular dısında) Kendi charımda tüm itemlarımın hepsi str 5 alchmy ile bir sorun yasamıyorum. Sen full int olarak pvp lerden mennunmusun?
Umarım yeterli olmustur KöTü_CoCuK Su ana kadar verdiğiniz bilgiler için tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksati -- 19 Eylül 2007; 22:00:47 >
bende el emeği ile 67 lvle kadar sword char kasmış ( 67 lvlde sattım ) biri olarak şöyle söyliyeyim , 50 lvlde 8 fark ile ( 33,5k sp vardı ) mevcut olan skillerle uri yi yakaldım ve canı yarıya gelmeden 60 70 lvl lerin gelmesine rağmen kesildiğinde yukarda benim adım geçti yani kesebildim , ha pvp de nasıldım , tamamen iteme bakıyor , str glavie ile kapışırken zorlanırsın , blade i çoğu zaman yenebilirsin , ama tabii ki kendi adıma konuşuyorum skiller nerdeyse hepsi full up lı , itemllerde sağlam denilebilir düzeyde iken , özellikle kalkana 3 . 4. seferde 18 br basmış biriyim hemde bi kezde değil pvp lerde memnun değildim , zaten charı pvp amaçlı açmadığım için bende bi sorun yaratmadı üstüne çokda memnundum , ama pvp de iyi olmak isteyen sword çuların herzaman 64 lvl sağlam br li bi sosun , yine sosun sword ve hiç olmazsa sosun chest kullanmaları gereklidir diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Pércussionist
bende el emeği ile 67 lvle kadar sword char kasmış ( 67 lvlde sattım ) biri olarak şöyle söyliyeyim , 50 lvlde 8 fark ile ( 33,5k sp vardı ) mevcut olan skillerle uri yi yakaldım ve canı yarıya gelmeden 60 70 lvl lerin gelmesine rağmen kesildiğinde yukarda benim adım geçti yani kesebildim , ha pvp de nasıldım , tamamen iteme bakıyor , str glavie ile kapışırken zorlanırsın , blade i çoğu zaman yenebilirsin , ama tabii ki kendi adıma konuşuyorum skiller nerdeyse hepsi full up lı , itemllerde sağlam denilebilir düzeyde iken , özellikle kalkana 3 . 4. seferde 18 br basmış biriyim hemde bi kezde değil pvp lerde memnun değildim , zaten charı pvp amaçlı açmadığım için bende bi sorun yaratmadı üstüne çokda memnundum , ama pvp de iyi olmak isteyen sword çuların herzaman 64 lvl sağlam br li bi sosun , yine sosun sword ve hiç olmazsa sosun chest kullanmaları gereklidir diye düşünüyorum
Benim istediğim pvp charı olması ve yukarıda da yazdıgım gibi elimde sun sword olucak su anda 61 lvl full int bir charım var 80 lvl ı zaten cok kısa zamanda gorucegım ama onemli olan yukarıda ki arkadaslarında verdiği bilgiler sayesinde hangi buildi olusturmak. Ve hybrıd (oranı da) mı pure mu olacak ona karar vermek.
Sat ya.. ne uraşcan.. onun yerine sosun blade-glaive ne kullanıyorsan al
quote:
Orjinalden alıntı: ilhanizgin
Sat ya.. ne uraşcan.. onun yerine sosun blade-glaive ne kullanıyorsan al
Keske dediğin gibi olsa server da 3 tane sun sword 1 tane sun bow 1 tane sun blade var baskada cıkan sun yok :) Bu zamana kadar beklememin nedenide sun glavinin bir swordcuya düşme ihtimali idi ama hala düşmedi.
Hazir elinde sun sword varken sana bi build onereyim biraz fantaziye kaçıo ama full sun garment +5 +6 setli adamlari bile rahat alirsin ki sen de PVP chari istemissin, Şöyleki: Force:80 Light:80 Cold:80 Bicheon yada Heuksal:60
Neden force 80:Forcede karsı tarafın vurusunu ve defansini azaltan skiller var Yani bunları atip dalion adama 10k nuke attigin adama 13k civari vurabilion ayrica adamın vuruslarini da azaltion(Bu 2 buffun tutma ihtimali %80) Ayrica parry ratio-attck rating dusuren extradan buflarda var tabi Res-Teraphy-Heal serileri de cabası ayrica 2k Mp verio ki bu da Cold da ki %50 lik Snow-Shieldin gereksinimini karsılamaya yario
Bu build te Eldorado da sadece 1 kişi var ve cok manyak damageler verio
+7 basar onunla sun glavie alırdım.Glavie kasmışsın,sworda alışamaz şöyle diyeyim sevmezsin
quote:
Orjinalden alıntı: Manisali45
Hazir elinde sun sword varken sana bi build onereyim biraz fantaziye kaçıo ama full sun garment +5 +6 setli adamlari bile rahat alirsin ki sen de PVP chari istemissin, Şöyleki: Force:80 Light:80 Cold:80 Bicheon yada Heuksal:60
Neden force 80:Forcede karsı tarafın vurusunu ve defansini azaltan skiller var Yani bunları atip dalion adama 10k nuke attigin adama 13k civari vurabilion ayrica adamın vuruslarini da azaltion(Bu 2 buffun tutma ihtimali %80) Ayrica parry ratio-attck rating dusuren extradan buflarda var tabi Res-Teraphy-Heal serileri de cabası ayrica 2k Mp verio ki bu da Cold da ki %50 lik Snow-Shieldin gereksinimini karsılamaya yario
Bu build te Eldorado da sadece 1 kişi var ve cok manyak damageler verio
Gercekten fantazi olmus :) Force daki bufflar gercekten cok ii ama bicheonun son combosuda 3 değişik zehir atıyor ve buda adamın tüm defansını bitiriyor şöyle örnek vereyim zehiri yemeden 10k vuran sun sword lu char zehiri yedirttikten sonra 15k ya kadar cıkıyor ve combodaki verdiği damagelerde işin kar ı oluyor.Comboyu adam yaparken damage yiyen adam cok kısa da olsa yavaslıyor. Force daki bu buffların daha fazlasını zaten bicheonun combosu verirken ve bicheonun yan skiilerinde block artırıcı (pasif) ve phy defans artırıcı iron shield varken Bicheonu 60 ta bırakmak zaten canı az olan int in defansını baya bir düşürecektir sanıyorum. Ama bu dediklerim benim teoride bildiğim bilgiler deneme sansım hiç olmadı :(
Sun glavie Zeus server ında daha cıkmadı hala bekliyoruz zaten cıksa almak için elimden geleni yapacagım. Ama olurda alamaz isem en azından elinde sun olan bir charın da hazır konumda olmasını istiyorum.
ksatii charın pk
fire 80 lightning 80 cold 70 heuksal 70 kıyafetlerin protector ve en az +4 str4-5 olduğunu varsayıyorum..
sun swordum olsa onu glavie çarım olduğu içinsun glavie ile değiştirmeye çalışırdım
quote:
Orjinalden alıntı: karazaferaskeri
ksatii charın pk
80 lvl olunca ve farmda bitince pk lık pek koymuyor adama :)