Şimdi Ara

Sun sword unuz olsa. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

....Alır kafan sokarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

Orjinalden alıntı: ksati

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

acıkcası ne olursa olsun sen sun sword kullanacaksın ama sun glavie olan birisinin seni yatırma oranı cok yuksek olacak. +7 si olan birisi dahi yatırabilir.

ama sun swordu olan birisnin full int gitmesi ve nomadın soyledıgı yapılandırmayı kullanması bana daha mantıklı geliyor. fakat heluksal ile fire arasında kararsızım

Dediğinde haklısın su anda server daki 3 sun sword luyuda yatırıyorum :) Sırf bu yuzden de hala bu kadar emek verdiğim str charımı bırakmak gönlüm hiç istemiyor.

açıkçası bence de bırakma yakında 90 gap geldiğinde sun sword tarih olacak şuan onu yüksek bir fiyata satıp gelecek için o parayı saklamak ve 90 skilleri için sp biriktirmek bütün işlerin bitince de serverde isim yapmak daha güsel olur. tekrar 80 char yapmak nerden baksan en kısa 1,5-2 ay alır. üstüne okadar item falan filan sp kasmak derken bu 4-5 ayı bulur ki 9-10 ay sonra 90 level gelecek. bence sen kendi charına yatırım yap. ne bileyim honor point kas sp kas para yap falan.

bunlar benim şahsi görüşüm yanlış anlama sadece fikir olarak söledim

Çok Doğru ben bu fikre katılıyorum canı yurekten

• quote:

Orjinalden alıntı: nukerci_o

bence full int git 5 strli giysiler takılar giyersin 6 bin 7 bin olur herhalde

Aynen ben de öle gittim 35 lw 3000 mana 1200 yakında can var
  • Full İNT ol BENce
  • quote:

Orjinalden alıntı: ksati

64 lvl sun sword um var. int char acıp sun sword u kullanmak istiyorum. Fakat daha önce int bir char hiç kasmadıgımdan yeterli bir bilgiye sahip değilim.Aklıma takılan konular ise hybrid mi full int mi olması gerektiği. Bunun cevabında da herzaman oldugu gibi kıyafet sorusu gelicek armor yada prodector mü. Takıldığım nokta ise sun sword oldugundan damagelerim zaten ii olucak full int olursam daha da fazla olucak ama sonucta oyunun gercekliğinde hp diye bir olay var.
    7 1 kasıldıgında 7243 hp
    full int kasıldıgında 5810 hp ye sahip olucağimi dusunursek karar vermekte zorlanıyorum.Bu konu hakkında yardımcı olanlara şimdiden tşk.

Soruyu int char kasmak olarak değilde sun sword u olan bir char için düşünürseniz sevinirim.

8000 i rahat gecer hp fakat heuksal ac heuksalın pasıf skılı ile hp 10000 gecer nasıl olsa nuke atcaksın elınde hem spear hem sword olur

• konu baya uzamıs ama 7 ye 1 gerçekten ii gider çünkü sun sword full int olmasın hemen yatmasın :)
  • ya hocam başlıycam ama ne nukesi ne inti ya sen bu çarla dewam et be usta.

bi64 lük için çarmı deiiştiriir hocam son kez beliritiorum

ii dinle..

str ini her zaman yatırır
    anlayın bunu be
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.