çok mesaj war okuyamadım ama benim bi sorum olacak şimdi full str az wuruyo full in çok wuruyo full str adama int takıları taksan güçlü wururmu?
quote:
Orjinalden alıntı: shadow6588
çok mesaj war okuyamadım ama benim bi sorum olacak şimdi full str az wuruyo full in çok wuruyo full str adama int takıları taksan güçlü wururmu?
Vuruslarında bir değişiklik olur elbet ama aman aman bir etki olmaz.Verdiğin int senin imbue ni yani el yakmanın vurus gucunu artırır ama asıl vurus gucun kullandıgın silahtan gelendir. İnt veren takılar takmanın sana en büyük faydası magic defansının artmasını sağlaması ama zaten son sette int ve str yi fullemen lazım ki iyi bir chara sahip olabilesin. Yani son sette mümkün oldugunca str ve int tabletlerinn 5 olması gerekiyor. Yukarıda kendi charımın son setleri bulunmakta. Ve angel wings sayesinde phy balance ım 108 den 109 a cıktı :) hp de 22159 oldu.
valla kardes ben biraz psikoum ben 80 e kadar fll int kasacam hiç str ye vermeyeceğim fll garment giyeceğim biliyorm belkide aptallık benim kıyaetlerimde str de yok zaten hepsi int 3 en azından (lwl 50 im) elimde sword + shield var ikiside +4 ve nukeler açık bicheon a falan vermedim ama şöyle diyeyim 58 lwl biri kafa tuttu bana 4k vurdum adamda 52 shield vardı ve 52 sword vardı işte ben bunu seviyorum düşünsene 80 lwl de karşında birisi var artistlik yapıo ve sen adama 2 çekiyosun en fazla işte ben bunun için fll int nuke + garment i seviyorum ben pek defansa önem vermem sürekli atackladır benim işim haa bide bana sen aptalsın diyen varsada oyunu çok çok çok iyi bildiğim söylenemez klasik şeyleri biliyorum belkide hatalıyım ama 55-60 arası adamlara tek atmak çok hoşuma gidiyo (fll str olanlara 2 atıyorum bazen 3)
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
valla kardes ben biraz psikoum ben 80 e kadar fll int kasacam hiç str ye vermeyeceğim fll garment giyeceğim biliyorm belkide aptallık benim kıyaetlerimde str de yok zaten hepsi int 3 en azından (lwl 50 im) elimde sword + shield var ikiside +4 ve nukeler açık bicheon a falan vermedim ama şöyle diyeyim 58 lwl biri kafa tuttu bana 4k vurdum adamda 52 shield vardı ve 52 sword vardı işte ben bunu seviyorum düşünsene 80 lwl de karşında birisi var artistlik yapıo ve sen adama 2 çekiyosun en fazla işte ben bunun için fll int nuke + garment i seviyorum ben pek defansa önem vermem sürekli atackladır benim işim haa bide bana sen aptalsın diyen varsada oyunu çok çok çok iyi bildiğim söylenemez klasik şeyleri biliyorum belkide hatalıyım ama 55-60 arası adamlara tek atmak çok hoşuma gidiyo (fll str olanlara 2 atıyorum bazen 3)
Herkesin oyun zevki bu karışılmaz ama 80 lvl da bu dediklerin olmaz haberin olsun. Garment giymeye devam edersen cold u 80 yapman lazım. Yoksa mana shield bile kurtaramaz seni. Sun sword olan bir kişi bana 3 atıyor (Division yediremezse) 3 nukeyi yiyene kadar da ya stun yada knock back olmus oluyor zaten en kötü ihtimalle dull yapıyorum. Bence kasarken en ii taktik seninki ama pvp lerde baya zorlanıcaksın gibime geliyor.
acıkcası ne olursa olsun sen sun sword kullanacaksın ama sun glavie olan birisinin seni yatırma oranı cok yuksek olacak. +7 si olan birisi dahi yatırabilir.
ama sun swordu olan birisnin full int gitmesi ve nomadın soyledıgı yapılandırmayı kullanması bana daha mantıklı geliyor. fakat heluksal ile fire arasında kararsızım
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurozgel
acıkcası ne olursa olsun sen sun sword kullanacaksın ama sun glavie olan birisinin seni yatırma oranı cok yuksek olacak. +7 si olan birisi dahi yatırabilir.
ama sun swordu olan birisnin full int gitmesi ve nomadın soyledıgı yapılandırmayı kullanması bana daha mantıklı geliyor. fakat heluksal ile fire arasında kararsızım
Dediğinde haklısın su anda server daki 3 sun sword luyuda yatırıyorum :) Sırf bu yuzden de hala bu kadar emek verdiğim str charımı bırakmak gönlüm hiç istemiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ksati
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurozgel
Dediğinde haklısın su anda server daki 3 sun sword luyuda yatırıyorum :) Sırf bu yuzden de hala bu kadar emek verdiğim str charımı bırakmak gönlüm hiç istemiyor.
açıkçası bence de bırakma yakında 90 gap geldiğinde sun sword tarih olacak şuan onu yüksek bir fiyata satıp gelecek için o parayı saklamak ve 90 skilleri için sp biriktirmek bütün işlerin bitince de serverde isim yapmak daha güsel olur. tekrar 80 char yapmak nerden baksan en kısa 1,5-2 ay alır. üstüne okadar item falan filan sp kasmak derken bu 4-5 ayı bulur ki 9-10 ay sonra 90 level gelecek. bence sen kendi charına yatırım yap. ne bileyim honor point kas sp kas para yap falan.
bunlar benim şahsi görüşüm yanlış anlama sadece fikir olarak söledim
Aslında söylediklerini bende düşünmüyor değilim hele hele şu 90 lvl olayı sun için baya bir canımı sıktı. Üste itemlarımın resimlerini ekledim tek değişiklik phy balance 109 hp de 22159 oldu :) şu anda da server da adı gecen ve yabancılar tarafından bile sevilen bir kişi oldum. Bu kadar emek ve bu kadar yatırım sonucunda 90 sınırını beklemek en güzeli saolasın yardımın için. Zaten str glavie ye alışmıs birisi olarak int charı yapabileceğimide sanmıyorum biz alışmışız bodozlama dalmaya :)
quote:
Aslında söylediklerini bende düşünmüyor değilim hele hele şu 90 lvl olayı sun için baya bir canımı sıktı. Üste itemlarımın resimlerini ekledim tek değişiklik phy balance 109 hp de 22159 oldu :) şu anda da server da adı gecen ve yabancılar tarafından bile sevilen bir kişi oldum. Bu kadar emek ve bu kadar yatırım sonucunda 90 sınırını beklemek en güzeli saolasın yardımın için. Zaten str glavie ye alışmıs birisi olarak int charı yapabileceğimide sanmıyorum biz alışmışız bodozlama dalmaya :)
kesinlikle
ölümüne glavieriz
tam okumadım konuyu ama bende fikrimi vereyim 64e kadar spear git heuksal yüksek olsun hp verir cold lightning ve fire 80 olsun bicheon anti buff skili için 2k hp ve snow shield den vazgeçmeye değermi sen bilirsin full intde olup çok damage vurursun giysin varsa garment ol atk güzel olur ama yanında 17+ br li shield lazım tabi
bencede charına devam et sp kas şimdilik arkadaşın dediği gibi 90 lwl sınırı gelince tabi büyük ihtimal yılbaşında die biliyorum direk 81 olursun bence 81 lwl i manyang ta atlayıp ss sini çek çok güzel olur 90 skilleri gelincede hpn flnda artcak ama daha doğrusu azalcak yeni giysilerle onların para sı için sunu sat honor kas o sun glaiveyi al :D keyfine bak :D
helal olsun kardeş hep böle charım olsun istemişimdir
quote:
Orjinalden alıntı: Pércussionist
bende el emeği ile 67 lvle kadar sword char kasmış ( 67 lvlde sattım ) biri olarak şöyle söyliyeyim , 50 lvlde 8 fark ile ( 33,5k sp vardı ) mevcut olan skillerle uri yi yakaldım ve canı yarıya gelmeden 60 70 lvl lerin gelmesine rağmen kesildiğinde yukarda benim adım geçti yani kesebildim , ha pvp de nasıldım , tamamen iteme bakıyor , str glavie ile kapışırken zorlanırsın , blade i çoğu zaman yenebilirsin , ama tabii ki kendi adıma konuşuyorum skiller nerdeyse hepsi full up lı , itemllerde sağlam denilebilir düzeyde iken , özellikle kalkana 3 . 4. seferde 18 br basmış biriyim hemde bi kezde değil pvp lerde memnun değildim , zaten charı pvp amaçlı açmadığım için bende bi sorun yaratmadı üstüne çokda memnundum , ama pvp de iyi olmak isteyen sword çuların herzaman 64 lvl sağlam br li bi sosun , yine sosun sword ve hiç olmazsa sosun chest kullanmaları gereklidir diye düşünüyorum
BAK SEN NUKER DİOSUN 67 LVL VE CANINI YARIYA YAKLAŞTIRMIŞSIN URUNUN SENDEN 70LİKLER ALAMAMIŞ ÇOK NORMAL BEN 69 LVL BOWCUYUM İSUYU 1 E 1 YAKALADIM FULL HP DE 5 DEFA VURDUM ZERKLE TABİ SONRA ADAM GELDİ (72+) ELİNDE 72+7 SWORD OLAN BİR NUKER GELDİ VE BENDEN ALAMADI YANİ SENİN URUCHIYI KAPTIRMAMAN ÇOK NORMAL AYRICA NUKERSİN KAPTIRSAYDIN YUH DERDİM ZATEN
tabiki en mantıklısı full int ama str vercek itemi bulmakda var eğer bulurum diosan bence full int ver
olymposta 80 lvl full int charm war.kiyafetlermin hepsi +5 sadece biraz str acigim 17 filan str acigim war 8600 can war.bence su an int charlarin ayakta kalmasinin tek sebebi colddur yani colddan wazgecmen tamamiyle yanlis.(+7 sun glaive ve speara karsi kesinlikle yatmiyorum(mana shieldla)).ama zaten mana shield bittiginde eer o zamana kadar ii wuramamissan ayakta kalman zor.lightng den wazgecmen zaten imkansiz.bence iki skili max lamayi hallettik.geriye fire _ bicheon kaldi.bi tek strcilerle karsilasmiosun firein mag def. + nukeleride cok ii.avrupa charlarina da bakarsak full int charlarin hangisi phy atak yapio? hicbiri.benm su an fire 76 light 76 cold 72 bicheon 69 da max.nemi yapicam kesinlikle bicheonu cekip fire 80 light 80 cold 80 bicheonu 60 da birakicam.90 lvl resimlerine dikkat ettiyseniz master lvl hala 300.bu demekki 90 lvl acildiginda zaten bi skilli kapatmak zorunda kalicaksin eer coldu yada fire i 60 birakirsan ilerde toparlayamazsin yada tamamen kapatrsan ayakta duramazsin.dedigim gibi full int olucaksin.sun swordla gumbur gumbur wuracaksin.swordun phy atagi nukelerinin yaninda hic kalir.nerdenmi biliyorum bende de sun sword wardi^^. dedigim gibi fire:80 cold:80 light: 80 bicheon 60... ^^umarim yardimci olmusumdur...
quote:
Orjinalden alıntı: maniack
olymposta 80 lvl full int charm war.kiyafetlermin hepsi +5 sadece biraz str acigim 17 filan str acigim war 8600 can war.bence su an int charlarin ayakta kalmasinin tek sebebi colddur yani colddan wazgecmen tamamiyle yanlis.(+7 sun glaive ve speara karsi kesinlikle yatmiyorum(mana shieldla)).ama zaten mana shield bittiginde eer o zamana kadar ii wuramamissan ayakta kalman zor.lightng den wazgecmen zaten imkansiz.bence iki skili max lamayi hallettik.geriye fire _ bicheon kaldi.bi tek strcilerle karsilasmiosun firein mag def. + nukeleride cok ii.avrupa charlarina da bakarsak full int charlarin hangisi phy atak yapio? hicbiri.benm su an fire 76 light 76 cold 72 bicheon 69 da max.nemi yapicam kesinlikle bicheonu cekip fire 80 light 80 cold 80 bicheonu 60 da birakicam.90 lvl resimlerine dikkat ettiyseniz master lvl hala 300.bu demekki 90 lvl acildiginda zaten bi skilli kapatmak zorunda kalicaksin eer coldu yada fire i 60 birakirsan ilerde toparlayamazsin yada tamamen kapatrsan ayakta duramazsin.dedigim gibi full int olucaksin.sun swordla gumbur gumbur wuracaksin.swordun phy atagi nukelerinin yaninda hic kalir.nerdenmi biliyorum bende de sun sword wardi^^. dedigim gibi fire:80 cold:80 light: 80 bicheon 60... ^^umarim yardimci olmusumdur...
Dediklerin doğru ama şu anda str vhar kastıgımdan biliyorum beni int charlarda tek zorlayan durum bicheondaki division. Division yemeden adam 9k vuruyorsa divisionu yedirttikten sonra 13k ya kadar çıkıyor :) ayrıca iron shield 15 sn de olsa mana shield den sonra cok işe yarar diye düşünüyorum en son olarakta pasifin block ratio artırıcı özelliği var. Cold u 60 ta bırakıp bicheoun u 80 yapmak daha mantıklı değil mi ? Dediğim gibi hiç int charla oynamadım ama şu andaki str charımla çok int charlar la pvp yaptım ve tek yenilme nedenim division. En son sun sword lu full int charı da yendikten sonra bu str charı kasmaya karar verdim sun sword u artık satıp parasını yerim zaten 90 lvl geldikten sonra sun ların hiç bir önemi kalmayacak :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: shadow6588
Vuruslarında bir değişiklik olur elbet ama aman aman bir etki olmaz.Verdiğin int senin imbue ni yani el yakmanın vurus gucunu artırır ama asıl vurus gucun kullandıgın silahtan gelendir. İnt veren takılar takmanın sana en büyük faydası magic defansının artmasını sağlaması ama zaten son sette int ve str yi fullemen lazım ki iyi bir chara sahip olabilesin. Yani son sette mümkün oldugunca str ve int tabletlerinn 5 olması gerekiyor. Yukarıda kendi charımın son setleri bulunmakta. Ve angel wings sayesinde phy balance ım 108 den 109 a cıktı :) hp de 22159 oldu.
80 lvl ilk geldiğinde 19.9k hp li charlara iyi derdik bazı str charların 16k hpsi vardı ama tebrikler 22.159 hp zaten bende int charla oynadım stryi tek geçerim ühüh bidaha sro bölümüne girmiycem sunlarım aklıma geldi üzüldüm
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
2 tane end lvl full farm int char kasmış biri olaraktan diyebilirim ki; Cold a gelen mana shield (snow shield) den sonra hybrid gitmene gerek yok. Pvp istiyorsan bicheon u da maxlayacaksın. Light zaten int charlar için mecburi max. Geriye fire ve cold noktasındaki seçimler kalıyor ki benim tercihim. Bicheon 80 Light 80 Cold 80 Heuksal 60 Yönünde.
nomad abi iyi diyosun gusel diosunda eninde sonunda sınır 90 a cıkcak o zmn npcak bu adam skilleri nası uplıcak 300 sınırına ulasınca ???
FULL İNT EN İYİ NUKEDİR BİRDE BLOCK OLUNCA KARŞINDA DURAMAZLAR SEN EN İYİSİ FULL İNT GİT TAK O SWORDU STR ÇARLARADA YAT