Şimdi Ara

şuna bi bakarmısnız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar japon malımı artık blmıyorumda baya bi özelligi var alan kullanan varmı mp3 almak istiyorumda bunda baya bi özellik var hosumada gitti

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/fly-jazz-q25-4gb-jazz-q25-4gb-3.0-dokunmatik-ekran-radyolu-ses-kayitli-mp4-player/productdetails.aspx?I_ID=47578

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

http://www.hepsiburada.com/Liste/fly-jazz-q25-4gb-30-dokunmatik-ekran-fm-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd54353&categoryId=9181
    Burada daha da ucuz.. KDV Dahil : 120,30 TL.. ama; ses kalitesi vasat düzeydedir..

frux ibraxi sana bendeki sansa clipten bahsettimi hiç

• bugün bimekste deneme fırsatı buldum kişisel eq ayarı yapamıyorsun ama vibe ile gerçekten başarılı bir performans verdi..
  • çin malı
  • olmayan var mı?
  • deneyen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet şık görünüyor. kullanan var mı?
  • bimekste vibe'yle denedim ses olarak gayet iyi performans vermişti.. yanlış hatırlamıyorsam kişisel eq ayarı seçeneği yok ve dokunmatik ekranı kötüydü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

bimekste vibe'yle denedim ses olarak gayet iyi performans vermişti.. yanlış hatırlamıyorsam kişisel eq ayarı seçeneği yok ve dokunmatik ekranı kötüydü..

eq ayarı önemli değilde dokunmatik ekran kötü derken 5800dan kötümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

bimekste vibe'yle denedim ses olarak gayet iyi performans vermişti.. yanlış hatırlamıyorsam kişisel eq ayarı seçeneği yok ve dokunmatik ekranı kötüydü..

5800'ın dokunmatiğini her dokunmatikle karşılaştırmak doğru olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

yok ondan iyi
  • Alisveris sitelerindeki yorumlarda Visco tür yataklarin yaylilardan daha saglikli ve rahat oldugunu söylüyorlar, kararsiz kaldym hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • tatile gittiğimiz maxx royal in yatağına hayran kalmıştık. sonunda buldum yatsan ın getirdiği king koil in rose modeliymiş. biraz pahalı ama acaip rahat. 2750 tl bayıldık ama işbir bile kazık gibi serft viscoya 2500 istediğine göre çok daha fazla değl bu fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.