Şimdi Ara

Sunbeam Core-Contact Freezer vs Xigmatek Red Scorpion ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bütçem 80 tl. baya bi araştırdım bu iki soğutucu şuan bu fiyattaki en iyileri sanırım. sistemim imzamdaki gibidir. sizce hangisini seçmeliyim? seçeceğim soğutucu kasaya tam olarak sığarmı?

şuan core-contact ta indirim var

http://www.hepsiburada.com/Liste/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf/ProductDetails.aspx?productId=bd99157&categoryId=1125

red scorpion da uygun fiyat

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-s1283-red-scorpion-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46104

şimdiden teşekkürler...

• yardım edebilecek yok mu?
  • en iyileri değiller ama fiyatına göre iyiler. eksoz fanın yukarıda ise red scorpion, kasanın arkasında ise sunbeam al öncelik sessizlik ise ve kasa eksoz fanın arkadaysa gelid tranquilo yu da alabilisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 24 Şubat 2011; 16:06:34 >
  • walla bnde q6600 işlemcimin üzerine takılı sunbeam tuniq propeller 120 var
    o da 90 tl civarı bi 10 tl daha ver ondan al kesinlikle daha iyi ;)
    incelemesi için: Sunbeam Tuniq Propeller 120 inceleme - PCLabs
  • sunbeam core contac freezer kullanıyorum çok memnunum tavsiye edrim.
  • Selamlar . Zamanında SCC için uzun süre araştırma yapmıştım alınacak en iyi soğutucu o idi f/p a göre fakat yaptığım inceleme iki yıl önceydi . SCC alamamıştım o zamandan beri . İki ay önce Vatandan Red Scorpion'u aldım gayet iyi bence stok fandan sonra baya getirisi oldu tabii ki Konuma buradan ulaşabilirsiniz ;http://forum.donanimhaber.com/m_35155136/mpage_1/key_Sunbeam%2CCore%2CContact/tm.htm

Ayrıca Çardakçı arkadaşımız en önemli noktaya değinmiş benim yukarıda iki adet arkada bir adet olduğu için Red Scorpion almıştım . Sizin de tercihiniz buna göre olmayı lakin fiyat harici o kadar da fark yok aralarında ..

• CCF daha performanslı fakat ikiside alt seviye soğutuculardır, 20 TL daha koyup venomous x alırsın ve dünyada tek blokda en iyi soğutucuya sahip olursun.
  • @No Way Out

söylediğin işlemci soğutucusunu araştırdım. benim işlemcim amd, venomous x in içerisinde fan ve amd kiti yok. ultra 120 extreme ile aralarında neredeyse performans farkı yok ve ultra 120 daha ucuza geliyor. ultra 120 yi mi tercih etmeliyim?
  • red scorpion masa üstü değeri

daha dün aldım fanı tam bi canawar tam yükte 52 dereceden fazlasını görmedim amdler daha soğuk olur intele göre bence hem ucuz hem performanslı bi cihaz 2-3 derece için 80-90 lira vermene değmez ..

Buda tam yükteki performansı , sabah olduğundan dolayı 50 derece aksamları ev sıcak olunca gördüğüm en yüksek değer 52-53 oldu ve oldukça iyi bir değer

birde eğer red scorpion alırsan cpuya değen kısmını '' Su zımparası'' denilen en ince zımara ile zımparala , sonra evinizde cif varsa cifle silerek güzel pürüssüz bi yüzey elde et bir nevi cila işlemi yapıyor cif ,ben bunları yaparak kullanıyorum , daha pürürssüz düzgün bi yüzey elde ettim , ama çok zımparalamicaksın sadece elinde 2 dakika kadar ince çizgiler geçene kadar .. daha sonra bez ve cif ile parladığı kadar arlatıp ( mat olucak yine ama daha parlak bi yüzey kazanıcaksın ) soğutucunun alt kısmını su dolu bi kocanın içine batır , ama tamamını değil yarıya kadar flan sonra suyun içinde çalkala soğutucuyu üstündeki cifler gitsin , ve süper düzgün bi yüzey saç kurutma makinesiyle kurutup tak gitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 27 Şubat 2011; 11:38:37 >

• Sunbeam elbette
  • İstersen 2.el Sunbeam Core-Contact Freezer satıyım sana 35 lira fan kontrolcüsüde var fanıda da varr grantiside var kutusuda var
  • Kanka gir ilanlarima thermAltake x5 orb var 35 lira sana gir bakk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.