Şimdi Ara

Sunexpress iş garantili pilot eğitimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
7.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam neye göre seciyorlar birde ne kadar para alıyorlar işe basladıgında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okandevrim

Hocam neye göre seciyorlar birde ne kadar para alıyorlar işe basladıgında ?

Kardesim , baya zor bir secim asaması var thy akademinijn. Yılda belirli sayıda alım oluyor. Mulakatda dil cok onemli. Tam olarak asamaları internetten arastırman lazım, cok fazla bilgim yok.

İse basladıgında , her ay pilot maasına gore dusuk bor ucret maasından kesiyorlar. Resmi olarak'ne kadar kesiyorlar , bilgim yok. Ama alacagın maasa gore dusuk bir ucret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir pilot en yüksek ne kadar alır bunu söyle lütfen
  • quote:

Hocam bir pilot en yüksek ne kadar alır bunu söyle lütfen

Yardımcı pilot 13-15 bin civarı alabilir.

Kaptan pilot 20-25 bin e kadar çıkar.

Para konusunda sıkıntı olmayacağına emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidik_lee -- 7 Nisan 2014; 22:15:13 >
  • Hocam pilotajlar cok yüksek ya puanım yetmıyor ne yapıcagımı bılmıyom
  • quote:

Hocam pilotajlar cok yüksek ya puanım yetmıyor ne yapıcagımı bılmıyom

İmkanın varsa ücretli olarak da ister üniversitesine ister üniversite sonrası kursa gidebilirsin. Baya pahalıdır yalnız.
  • THY'de yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayı alımı başlattı. Kriterleri uyan arkadaşların kaçırmamalarını tavsiye ederim. THY akademiden daha iyi bir fırsat bulmak pek mümkün değil.

Eleme süreci biraz uzun ve yorucu geçsede eğitim sonunda işinizin hazır olması ve eğitim için herhangi bir peşin ücret/kredi/ipotek vs. gerektirmemesi ve eğitim süresince temel masraflarınızın karşılanması çok büyük avantaj.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    En iyisi THY ama bu sene 3 yaş birden atlamışlar ne hikmetse!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

THY'de yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayı alımı başlattı. Kriterleri uyan arkadaşların kaçırmamalarını tavsiye ederim. THY akademiden daha iyi bir fırsat bulmak pek mümkün değil.

Eleme süreci biraz uzun ve yorucu geçsede eğitim sonunda işinizin hazır olması ve eğitim için herhangi bir peşin ücret/kredi/ipotek vs. gerektirmemesi ve eğitim süresince temel masraflarınızın karşılanması çok büyük avantaj.

Hocam şuan mezun olucam,elektrik mühendisliği okuyorum. Yetişebilir miyim acaba başvuruya? Birde nereden başvurabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

quote:

THY'de yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayı alımı başlattı. Kriterleri uyan arkadaşların kaçırmamalarını tavsiye ederim. THY akademiden daha iyi bir fırsat bulmak pek mümkün değil.

Hocam şuan mezun olucam,elektrik mühendisliği okuyorum. Yetişebilir miyim acaba başvuruya? Birde nereden başvurabilirim?

Mezuniyet aşamasındaysan yetişeceğini tahmin ediyorum. İlan kapandıktan sonra başvuru sırasına göre evrak teslimi için çağıracaklardır bu arada mezun olabilirsen sürece devam edebilirsin. Başvuru yapmanı tavsiye ederim sonuçta mezuniyetin yetişmese bile kaybedecek birşeyin yok.

Başvuruyu THY'nin kendi sitesinden yapmalısın. Siteye girdiğinde duyurular kısmında ilan görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

Mezuniyet aşamasındaysan yetişeceğini tahmin ediyorum. İlan kapandıktan sonra başvuru sırasına göre evrak teslimi için çağıracaklardır bu arada mezun olabilirsen sürece devam edebilirsin. Başvuru yapmanı tavsiye ederim sonuçta mezuniyetin yetişmese bile kaybedecek birşeyin yok.

Başvuruyu THY'nin kendi sitesinden yapmalısın. Siteye girdiğinde duyurular kısmında ilan görünüyor.

anladım. peki bu başvurular ne kadar da bir açılıyor,sık sık açılır mı? başvuru süreleri genelde ne kadar açık olur,bilginiz var mı hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım. peki bu başvurular ne kadar da bir açılıyor,sık sık açılır mı? başvuru süreleri genelde ne kadar açık olur,bilginiz var mı hocam?

Başvuruların hangi sıklıkla açılacağı belli olmuyor yani ihtiyaca ve kontenjan durumuna bağlı ama son birkaç senedir her yıl ilan açılıyor diyebilirz ama dediğim gibi bunun bir garantisi yok. İlan süresi içinde bir şey diyemeceğim maalesef.

Airporthaberforum sitesine( eski adı ucuyorum.com) bakmanızı öneririm burada gerek mevcut ilanın konuları gerek ise eski alımların konuları mevcut. Süreç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başvuruların hangi sıklıkla açılacağı belli olmuyor yani ihtiyaca ve kontenjan durumuna bağlı ama son birkaç senedir her yıl ilan açılıyor diyebilirz ama dediğim gibi bunun bir garantisi yok. İlan süresi içinde bir şey diyemeceğim maalesef.

Airporthaberforum sitesine( eski adı ucuyorum.com) bakmanızı öneririm burada gerek mevcut ilanın konuları gerek ise eski alımların konuları mevcut. Süreç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

sağolun,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

İnş. Bende Türk Dili ve Edebiyatı 6. dönemdeyim, bende başvuracağım bi bitsin.

Genelde sayısal agırlıklı alıyor thy ama sunexpres nasıl fiktim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben Amerika'da pilot egitimini surduren bir pilotum ve 19 yasindayim. Su anda PPL ve IR var elimde ve CPL bitirmek uzereyim. Bu senenin sonunda da 2 yillik Aviation Science Degree, CPL, CFI ve ME lisanslarim elimde olacak. FAA license tasidigim icin otomatik ICAO Level 4 English proficiency im var. Ayrica cifte vatandasim. Acaba beni 20 yasinda butun bu pilot lisanslariyla 2 yillik degree ile kabul ederler mi diye sormak istedim eger burada tecrubeli Turk pilotlar varsa (THY ya da SXS fark etmez).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot659 -- 14 Eylül 2014; 17:58:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot659

Merhabalar, ben Amerika'da pilot egitimini surduren bir pilotum ve 19 yasindayim. Su anda PPL ve IR var elimde ve CPL bitirmek uzereyim. Bu senenin sonunda da 2 yillik Aviation Science Degree, CPL, CFI ve ME lisanslarim elimde olacak. FAA license tasidigim icin otomatik ICAO Level 4 English proficiency im var. Ayrica cifte vatandasim. Acaba beni 20 yasinda butun bu pilot lisanslariyla 2 yillik degree ile kabul ederler mi diye sormak istedim eger burada tecrubeli Turk pilotlar varsa (THY ya da SXS fark etmez).

Dostum az önce rastladım soruna geç de olsa cevap vermek isterim;

Frozen ATPL'in varsa ve Türk vatandaşıysan hemen her şirketin açık ilanı mevcut başvurabilirsin. İş görüşmen olumlu sonuçlanırsa tip eğitimini al gel başla diyorlar. Sanırım THY ücreti karşılıyor sonra maaşından kesiyor ancak Sun Express ücrete karışmıyor. Konuya çok vakıf değilim ancak Amerika'dan aldığın lisansın Avrupa'da geçerli olması için bir prosedür vardı, 1-2 aylık bir süreçti yanlış hatırlamıyorsam araştırmışsındır muhtemelen. Eğer evrakların uyumluluğu ile ilgili bir sorunun yoksa herhangi bir engelle karşılaşacağını sanmıyorum.

Başarılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.