Şimdi Ara

Sunexpress iş garantili pilot eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
7.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Stella Aviation ve Sunexpress'in ortak yürüttüğü bu programın "information session"una katılan kimse var mı? 4 Şubat'ta katılacağım, o tarihte katılacak arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

• Ücret hakkında bilgi verirsen sonucu da bildirirsen sevinirim. Hayırlısı
  • Tamam hocam burada paylaşacağım. Ama başka forumlardan araştırdığım kadarıyla 18 aylık eğitimin sonunda Sunexpress'te işe başlanıyor. Eğitim ücreti 10 sene boyunca maaştan kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckurdoglu

Tamam hocam burada paylaşacağım. Ama başka forumlardan araştırdığım kadarıyla 18 aylık eğitimin sonunda Sunexpress'te işe başlanıyor. Eğitim ücreti 10 sene boyunca maaştan kesiliyor.

THY akedemi var aynı sistem isliyor. Onuda arastir. Cok avantajlı. Katilim cok olur yalniz.'bol sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifrem

quote:

Tamam hocam burada paylaşacağım. Ama başka forumlardan araştırdığım kadarıyla 18 aylık eğitimin sonunda Sunexpress'te işe başlanıyor. Eğitim ücreti 10 sene boyunca maaştan kesiliyor.

THY akedemi var aynı sistem isliyor. Onuda arastir. Cok avantajlı. Katilim cok olur yalniz.'bol sans

THY akademiyi biliyorum ama malesef bölümüm istenilen bölümler arasında yok. Pazartesi günü TOEIC sınavına gireceğim umarım baraj puanından yüksek bir puan alırım.
  • kckurdoglu K kullanıcısına yanıt
    Umarım alırsın dostum. Forumda pilot arkadaşlar var ilerde bilgi almak istersen. PM atabilirsin bana at.
  • Tamamdır hocam. Şayet psiko-motor testler aşamasına gelirsem yardıma ihtiyacım olacak. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamamdır hocam. Şayet psiko-motor testler aşamasına gelirsem yardıma ihtiyacım olacak. Teşekkür ederim.
    Selam. ben de 5 Şubatta katılacagım. TOEIC nasıl hazırlandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaystogether -- 1 Şubat 2014; 20:55:54 >
  • alwaystogether A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugün TOEIC sınavına giriyorum. Hazırlık için çok bir şey yaptığım söylenemez. Bir program indirdim ve onun üzerinden bol bol dinleme yaptım.
  • quote:

Merhaba, bugün TOEIC sınavına giriyorum. Hazırlık için çok bir şey yaptığım söylenemez. Bir program indirdim ve onun üzerinden bol bol dinleme yaptım.
    Hocam bilgilendirebilirmisiniz son durum ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Hocam seçmelere katılmak istediğimi içeren bir mail attım ve beklemedeyim. TOEIC sonuçlarım Listening 470 Reading 380 geldi ve bu onların istediği reading puanından 5 puan düşük. Kabul edilir miyim bu sürece bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Hocam seçmelere katılmak istediğimi içeren bir mail attım ve beklemedeyim. TOEIC sonuçlarım Listening 470 Reading 380 geldi ve bu onların istediği reading puanından 5 puan düşük. Kabul edilir miyim bu sürece bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim.

Hangi bölüm mezunusunuz hocam?İnş olumlu geri dönüş yaparlar.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Seyahat İşletmeciliği mezunuyum. 4 senelik bölüm mezunu olmak yeterli oluyor süreçte. Umarım olumlu dönüş yaparlar. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckurdoglu -- 10 Şubat 2014; 20:24:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Seyahat İşletmeciliği mezunuyum. 4 senelik bölüm mezunu olmak yeterli oluyor süreçte. Umarım olumlu dönüş yaparlar. =)

Alıntıları Göster
    İnş. Bende Türk Dili ve Edebiyatı 6. dönemdeyim, bende başvuracağım bi bitsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun hakkımızda

• quote:

Vay hocam ben de edebiyat öğretmenliği okuyorum, göz atarken birden 'edebiyat'ı gördüm hocam sizce bizim şanlımız nedir? Bu programa nerden başvurabiliriz? Cevaplarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

quote:

Vay hocam ben de edebiyat öğretmenliği okuyorum, göz atarken birden 'edebiyat'ı gördüm hocam sizce bizim şanlımız nedir? Bu programa nerden başvurabiliriz? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Ne güzel.Nerden başvurulduğunu bilmiyorum fakat 4 senelik lisans bölümü derler ise tabiki başvurma hakkımız olur.

• kckurdoglu K kullanıcısına yanıt
    ne kadar maasla baslıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Daniel

ne kadar maasla baslıyon
    Arkadaşlar 4 senelik lisans mezunu olmanız ve askerliğinizi yapmış olmanız ve istenen dil belgelerini sunmanız yeterli oluyor. En azından başlangıç için. Zaten info sessiona çağırılıyorsunuz orada herşeyi anlatıyorlar. Ama sınavlarının çok zor olduğunu bilmenizi isterim. kariyer.net üzerinden başvurabilirsiniz ilana.
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu ilanı gördüm aslında Thy en iyisi ama yaştan kaçırdım o yüzden bu ilana baktim. Maaş çalışma koşulları hakkında bilgisi olan yazsınlar lütfen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.