Şimdi Ara

Süngerbob Karepantolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süngerbob karepantolonun 1999 yılında yayınlanmaya başlayan 1. Sezonundan 4. Sezonuna kadar bölümlerini Türkçe Dublaj olarak arıyorum. Netflixte 5. Sezondan itibaren var. Bana 1.sezondan itibaren özellikle Türkçe Dublajlı lazım.
    İnternette ne yazık ki bir türlü bulamadım nereden temin edebilirim. Eğer vakti zamanında kaydettiyseniz veya bir yerlerden bulduysanız sizlerdende alabilirim.
    Yardımlarınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 24 Haziran 2020; 13:57:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hayır, bu başlık için en uygun yer dizi bölümü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Hayır, bu başlık için en uygun yer dizi bölümü.
    Teşekkür ederim. Konuyu nasıl taşıyabilirim? Yoksa tekrar oraya mı açayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: HOMRA

Teşekkür ederim. Konuyu nasıl taşıyabilirim? Yoksa tekrar oraya mı açayım?

Alıntıları Göster
    Bence oraya tekrar aç. Burada yardım geleceğini sanmıyorum baya alakasız çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Bence oraya tekrar aç. Burada yardım geleceğini sanmıyorum baya alakasız çünkü

Alıntıları Göster
    Adminler gerekli yere taşımışlar hocam tekrar açamam gerek kalmadı.

• internette olmamasına şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

internette olmamasına şaşırdım.
    Çok aradım hocam. 1. Sezon 1. Bölüm var gerisi yok. Belki birileri vaktinde kaydetmiştir yada bir yerden bulup depolarına atmışlardır diye ümit ediyorum. İngilizcesi var internette buldum ama çocukken ki tadı Türkçe dublaj veriyor netice öyle izledik vaktinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradığın bölümlerin düblajı efsanedir. En iyi düblajlardan birisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Aradığın bölümlerin düblajı efsanedir. En iyi düblajlardan birisidir.
    Kesinlikle hocam, hele süngerbobu Murat Prosçiler'in seslendirmesi çok iyi olmuş. Şahsi görüşüm olarak orijinalinden daha çok yakıştırıyorum. 1 ve 2. Sezonunu Altyazılı olarak buldum ama dediğim gibi hala Türkçe dublajda ısrar ediyorum. Buralardan çıkabileceğine ümidim hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 25 Haziran 2020; 17:35:7 >
  • konuyu takibe aldım umarım bulunur izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-068295B75

konuyu takibe aldım umarım bulunur izlemek istiyorum
    Umarım hocam. İnanıyorum buraya. İnternette bakmadığım yer kalmadı 1 tane buldum oda 1999 yılında yayına giren değil ondan sonra tekrardan çizilip yayınlanan sezonları paylaşmışlar hem Türkçesini de Murat Prosçiler seslendirmiyor. Türkiye'de ilk yayınlanan versyonu Murat bey seslendirmişti çok da güzeldi.

• İnternette bakabildiğim araştırabildiğim heryere baktım ama nafile. Elinde bulunduran varsa satın alabilirim. İstanbul'da ikamet ediyorum, buralarda eski programları kaydedip satan yerler varsa oralarda olabilir. O dönemde dvd si satıldı mı Türkçe olarak onu da bilmiyorum eğer varsa belirttiğim gibi satın alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Aradığın bölümlerin düblajı efsanedir. En iyi düblajlardan birisidir.
    Kesinlikle evet ve bir de izleyenler beni doğrular benim denk geldiğim en iyi dublajlardan biri de The Animated Spider Man serisidir bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.