Şimdi Ara

sünnet anılarımızı yazalım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sünnetcim değil ama fotoğrafçım kadındı hemde sarışın acaip güzel bi kadındı. sünnet günü boyunca hayran hayran poz vermiştim kadına, ama sonradan kesim anını en ince ayrıntısıyla çekmişti deli karı, bi yandan ağlayıp bi yandan ne sövmüştüm kadına ( tabi içimden)

bizimkilerde her fırsatta o fotoları millete gösterirdi çıldırcak gibi olurdum, sonrada bütün o kesim anı fotolarını imha ettim tabi
  • Şeyine 16 tane iğne yiyen sadece benmiyim acaba.Doktor vuruyo benimki kobra uyumuyo vuruyo yok hissediyorum abi 17 inciyi yapçaktı dedim tamam hissetmiyorum.Sonra başladı kesmeye doğramaya midem tuttu kusdum doktorun üstüne. xD . Çok rezil bir durumdu şeyimde makaslar öyle ayaga kalkdım üstümü yıkadılar çok utandıydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

kardeşim benden az bağırmıştı :S + bütün mahalledeki yaşıtım kızlar görmüştü alet hedavatı ^^^^

Sahi ne varsa o yaşdaki kızlarda "bende bakim bende bakim" diye etrafa toplanıyolar "şey var lan işte şey be ne bakıyonuz" diye bağırıyorduk
  • benimki resmen kabustu ortanca biraderle beraber olduk sene 1988 delet hastahanesinde tanıdık bi cerrah sanki bi ameliyat gibi bizi o masaya yatırdı belki 1 saatten fazla sürdü canım çoook yandı kardeşim sabaha kadar ağladı onun dikişi patladı eğer o adi herifi şimdi göreyim dalarım
  • sunnet olabcagım sabaha kadar hiç korkmamıstım saatler geçtikte bende hafiften yusf durumları gözlemlenmeye başladı. Neyse gittik sünnetçiye özeldi sanırım ev gibi biyer teyzemler içerde oturuyo babamla ben girdik bi odaya yatırdılar beni ben bembeyaz olmuşum ama kafamı sağa çeviriyom doktor ordan iğneyi cıkarıyo neşterleri sarıyo bişiler yapıyo onu görünce benim moral bozuldu babamda kollarımı tutuyo sonra kafamı sola çevirdim. sünnetcide mal adam bana 12 dev adam soruyo iğne yaptı dolaş gel dedi oh dedim o an bi rahatladım içeri gittm eblek eblek gülüyorum fln 5 dk sonra doktor gel bakalım dedi ki demez olaydı... Gittik babamla adam cimcikliyo acıyomu diyo, ben en sonunda yeter dedim kaçmakla olmucak. Yok acımıyo dedim sonrasını hatırlayamıyorum iş bitti fln kapıdan cıktım teyzemin oğlu mal mal sırıtıyo. O an öyle bi yapştırasım vardıki ona sonra eve geldik bende 1 hafta flan. Sonra dikişler yapıştı lanet günler offf

• kesildikten sonra abim ağzıma lokum tepti.Daha sonra yoğurt kasesiyle kapatır üstüne eşerotman giyip geziodum bi arkadaş yoğurt kasesiyle darbuka çalıyordu.Sonra bigün denize gittik.kabarmıştı kenarları denizden çıkınca söndü yoldum bende geçti sonra

edit : ayrıca yoğurt kasesi yerine şapkamıda koymuştum ve 11 yaşında olduğum için sünnetçi bu gelişmiş demişti işte kuzenle bir sünnet olmak ve onun biraz daha büyümesini beklemek saçmalığı :(:(:(:(:(:(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KasamıTersYatır -- 28 Ağustos 2009; 22:43:35 >
  • Benim ameliyathanede dev gibi cam tüpler,içlerinde böbrek ve pankreaslar vardı..Bayılmıştım..Uyandığımda önümde perde vardı..Arkasından baktığımda ayağımda kum torbası vardı.Dedim bu ne,Doktor dediki keserken ayağını yukarı kaldırırsın sonra kökten gider..Tabi o anda gülemedim ama sonradan anladım...
  • İğneyi nası vurdular bilmiyorum ki vurdular hiç hissediyon mu bile demediler 2-3 dk sonra başladılar o acıyı başka hiç bir yerde hissedeceğimi sanmıyorum.Sünnet boyunca bağırdım.Sonra bitti yatağa geçtik 10 dk sonra kanamaya başladı.Sünnetçiyi tekrar çağırdık hadi bir daha.Yani 2 kez sünnet oldum.İğnenin etkisi devam eder diye yeni iğnede vurulmadı.4-5 gün sonra iyileşti.O gün aklıma geltikçe çok kötü oluyorum.
  • Sünnet olduğunuzda gördüğüm ilginin devam etmesi için 5 gün yürüyemiyor numarası yaptım. Sonra odaya hayvan gibi bir arı girince ışık hızıyla uzaklaştım. Anlaşıldı tabi numara yaptığım.
  • İri yarı bir sağlık memuru kucakladı ameliyathaneye götürdü. Narkoz maskesini takıp, 10 a kadar say dediler, 8 e kadar saydım gerisini hatırlamıyorum haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

İri yarı bir sağlık memuru kucakladı ameliyathaneye götürdü. Narkoz maskesini takıp, 10 a kadar say dediler, 8 e kadar saydım gerisini hatırlamıyorum haliyle.

O görülesi, yaşanılası, muhteşem, süper acıyı duymadın ha ..
  • Benden çok aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

İri yarı bir sağlık memuru kucakladı ameliyathaneye götürdü. Narkoz maskesini takıp, 10 a kadar say dediler, 8 e kadar saydım gerisini hatırlamıyorum haliyle.

O görülesi, yaşanılası, muhteşem, süper acıyı duymadın ha ..

verdiler narkozu acımadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kestiler

tamamen mi
  • benim sünnetçim eve misafir gibi geldi. sonra hadi sünnet olacaksın dediler. sünnetçi çantayı açtı iğne yaptı 10 dk bekle filan dedi. 5 dk sonra hadi olmuştur deyip kollarımı tutup ayaktayken kesti. keserken hiç bakmadım nasıl olduğunu bilmiyorum. ertesi gün dikişleri almaya geldi ozaman baya acımıştı. babam annem filan hergün açtırıp bakıyorlardı sinir oluyordum.
  • bana sünnet dügünü yapmışlardı çok ama çok kalabalıktı . dayımın arabasıyla gezdik tamda o sıra tekerlek patladı muahhaha sonra eve geldik çart çurt kestiler tabi herkesin gözü önünde ve sünnetçim bayandı
  • Ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde olmuştum. 1 doktor, 2 hemşire, 2'si kız 2'si erkek 4 adet yabancı tıp öğrencisi sedyede de ben. Oda baya kalabalıktı yani..
  • Narkozun güzelliği
  • vallabenim sünnetim 1987 de oldu.Tirbişon gibi bişeyle çevire çevire kesti herif.Onun .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro_

ben biraz geç sünnet oldum. sürekli ertelene ertelene 24 yaşına kadar gelmiştim. sonra askerlik olayından önce halledeyim dedik. gittik hastaneye. adamlar vurdular iğneyi, aldı neşteri eline doktor ama bi türlü devam edemedi. sonra dedim ne oluyor. adam dediki bıçak işlemiyor. bende şaşırdım açıkcası. hastanedeki bütün hemşireler başıma toplandı. aralarında fısıldaşanmı dersin, çaktırmadan dokunmaya çalışanmı dersin, telefonuyla fotograf çekenmi dersin. adam sonunda ben bu işi başaramıyacağım dedi. kalktım eve geldim. bakalım hayat ne göstericek.

Senınkı nasır bağlamış ondan kesememiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.