Şimdi Ara

sünnet anılarımızı yazalım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktorun odasına girdim gayet sakindim hiç korkum yoktu.Sonra doktor tutun dedi iki tane herif kollarımdan tuttu.Onlar kolumdan tutunca ben tırstım başladım bunları tekmelemeye sonra iki tane de takviye getirdiler çevik kuvvetten onlarda tuttu masaya yatırdılar tabii ben durmuyom bu arada tekmeler yumruklar ısırmalar,,
    Babam baktı olcak gibi deil elini attı cebine paraları çıkardı başladı üzerime dökmeye bende o sinirle paraları attım
    Neyse zar zor sünnet oldum bide foto çektiler hemşire pipi*mi tutmuştu Lanet olsun o resim hala duruyor babamın arkadaşında (arkadaşının oto ile gitmiştik foto makinede onundu) bide demiyor mu sen evlenince bu fotoyu büyültüp arabaya asıcam

• Sene 1991 Sıcak bir Giresun akşam. Ailemle düğüne gitmişiz köye köyden dönerken babam dayıma gelmişken bizimkinide sünnet ettirelim demiş. Tabi narkoz filanda yok. Orda kurban bayramında danayı kesen elemanı çağırmışlar 2-3 yaşında olmama rağmen o kaba saba adamın elindeki bıçağı hiç unutmuyorum. Gerisi malum ben kendi kendime oynarken adam beni yakalayıp o korkunç bıçakla malum şeyi yapmış. Narkoz olmadığı içinde baya sancılı olmuş
  • Annem dahil tüm bağyanları aldım dışarı :D Sonrada yattım sünnetçinin önüne direk "başla abi" dedim.Hadi bakalımmm dedi..Babama bakıyordum iğne yapılırken bana bakıyordu içi acıyordu hissediyorum kesilirken falan :D Canım benim ya..Dayım kameraya aldı :P Kesildi o halde evde abartısız 30 kişi vardı gitti üşenmeden o halimle ellerini öptüm.Teyzemle halam çorba yapıyordu ne çorbasıysa artık tadı da iğrençti :)
    Neyse ben artislendim tabi erkek oldum..Herkes nazımla oynuyor,o zamanda baya küçüğüz,çikolatalar,cipsler,sakızlar havada uçuşuyor..Millet her dediğimi yapıyor bende naza çekiyorum artık..Neyse hepsi oldu bitti

Not:Adam yamuk kesti
    Edit:Sünnetçimde babamın arkadaşıydı o yaptı ve o adam şu anda bulunduğumuz ilçenin belediye başkanı..Ne acı değil mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Man Half Amazing -- 29 Ağustos 2009; 1:21:04 >

• Sünnetçi bizim eve geldi onu görür görmez ben giydim spor ayakkabıları, topuk Benim kuzenle arkadaş koşup yakaladılar baya bi kaçmıştım ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

quote:

Orijinalden alıntı: MarijuanA!

Size yemin ederimki kadın ayy damarlı bu ılerde ıs yapar demiştide anlamamıştım neyden bahsettiğini.Bu yaşımda aklıma geldide anladım neyden bahsettiğini

bul o kadını.

Bencede.
  • Hastanede olmuştum 4. sınıftayım anadan üryan yatıyorum masada hemşire geldi narkozu verdi benimkini tuttu hani başparmakla işaret parmağıyla bir şeyi tutarsın ya öyle tuttu salladı benimkini bu bizimkimi dedi sonra narkozdan içim geçmiş.

Edit: Bu arada benim oğlan sağa sola deymesin diye içi boş sanayağı kabını ters çevirip kapatmışlardı oğlanın üstüne Bir de o aralar işaret parmağına kaş göz çizme reklamı modaydı eniştem bana senin oğlana da kaş göz çizelim güzel olur demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 29 Ağustos 2009; 2:14:09 >

• Evde olmuşitum kalabalık var müthiş kzılar kapıda bakıyorlar ehrnese yaptılar iğneyi kardeşimle beraber oluyorm biraz bekledm gittim odaya tam pc açtm bn biti sanıorum tabi babamlar geldi gel dedi neden dedm konmtrol etçekelr dedi bı başladı ama kesmye ağladm 10 yaşndaım en kötüsü ise bn 10 kardeşim 6 yaşındaydı ve kardeşim sunnte olurken ağlamıyodu
  • Up
  • sene 1996 yazı .evde olmuştum olmadan önce düğün salonunda eğlence yapmıştık .e resim felan cektirdik para topladık .bide kızın biri öpüp kaçmıştı sanki evleniyorum ha ondan sonra ki gün lünaparka gitmiştik felan filan uyudum sabah erken kalktık noluyo lan felan derken sünetci eve gelmiş işte bende korkma felan yok ne olacağını bilmiyorum 6-7 yaşlarındayım sonra içeri geçtik babamla iğne yaptı gez biraz dedi doktor amca bende benim oğlana bakıyorum dedim lan ne cabuk bitti .sonra kesme işlemine geçildi.dedim acıyo kanlar akıyo felan babam dedi sarı kırmızı felan dedi gsliyiz ya bende sarı rengi arıyorum nerde lan felan 2 saat kesti bitmedi mi bitmedi mi dayımda kameraya çekiyordu ama hiç izleyemedim.siz kesilirken maşşallah felan diye söylediler mi

• 7 yaşında hastanede olmuştum. Odaya girdim orta yaşlarda doktor ve genç bir bayan hemşire vardı. Başkada kimse yoktu. Soyundum, yattım ve hemşire bişeyler sürmeye başladı, o sürdükçe benimki havalanıyordu.

Hemşire tutuyor doktor kesiyordu bende kafamı kaldırıp bakıyordum. Ağrısız sızısız bir sünnet geçirmiştim.
  • Bizimkiler düğün yapmayınca akrabalar bozuldular. Rahmetli dedem falan geldiler.

Sinan Bengier filmi izleyince (doktorlu olan, balta falan gösteriyordu) durumu anlayıp sünnet kıyafetini kazaya kurban ettim.

Fotoğrafta kötü çıktı. Peşinden doktora gittik. Adam baktı, evlat geç kalmışsın dedi. Makası görünce haydar coştu. Sonra usturaya baktı. Vazgeçip yangın kovalarının oraya yürüdü ve duvardan kazmayı söktü. Sonrası da malum işte.

Düğün yapmayınca altınlar boşa gitmedi. Tabi evi yaparken harcadık hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 29 Ağustos 2009; 12:24:41 >

• Ufakken memlekete gitmiştik yazın.Neyse bir gün evin etrafında dolaşıyorum hoparlörden "köyümüze ze ze sünnetçi çi çi gelmiştir tir tir tir şeklinde başlayan ve hatırlamadığım şekilde devam eden bir anons yankılandı etrafta.Tabi ben biraz işkillendim.Neyse sonra eve doğru hareketlendim garip bi hareketlilik var.Zaten sünnetçi lafından sonra yusuf yusuf şeklindeyim.Çıkardılar beni banyoya üstümü falan çıkarmaya yeltenince bizimkiler , çaktım davayı bastım deparı.

Köy meydanında Hüseyin bolt edasıyla koşuyorum derken kovalayanların sayısı sürekli arttı ve kaçınılmaz son yakalandık.Odaya doğru götürürken çırpınıyorum ama ne fayda Neyse yatırdılar falan biri havlu tutuyor falan.Narkoz falanda lüks tabi köy evinde şimdi her evde mevcut.Neyse öyle çaresizce işlem tamamlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 29 Ağustos 2009; 13:21:20 >

• 11 yaşında benden 4 yaş küçük kardeşimle ameliyathaneda olduk. düğün yapılmamıştı parasızlıktan. hediye bile alındığını hatırlamıyorum. Çok fazla bişey ifade etmiyor bana sünnet anı. sadece doktorun esprisini hatırlıyorum daha estetik duruyormuş doktorların kestiği şimdi bakıyorum da sünnet çizgisi hiç de öyle düz değil eğri büyrü yamalı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kestiler

sünnet anılarımızı yazalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Legend Brian:::

quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

hafızamda kalan te şey herkesin bana bakıyor olmasıydı

Evet aynen ve etrafki kızlara, "bakmayın lann" diye bağırıyodum

^^ olduktan 3 saat sonra sanırsam kalkıp dısarıya cıkmıstım

• ben tıpış tıpış ilkbaşta hastaneye gittim babam söz vermişti sana para vercem diye sonra doktor iğneyi çıkardı 2 kişi geldi tutamadılar 2 kişi daha geldi yine tutamadılar bu sefer hademeler geldi 3 kişi falan anca tuttular sonra laserle falan iş bitti babamda sonra 50 lira vermişti
  • Ayrıca şimdi aklıma geldi abimle beraber olmuştuk bütün sünnet esnasında hiç ağlamadım cıktıgımızda abım kısaldı lan dedıgınde aglamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohyde -- 30 Ağustos 2009; 22:09:31 >
  • Benden çok aldılar.
  • 2 kiş zor tutmuştu. Bereket sakatlık olmadan atlattık. 2 günde de kabuk bağlayıp geçti. Şimdi düşünüyorumda ne kadar da ilkel bir iş şu çevrede insanla bu işin yapılması. sonuçta bir operasyon ve çok dikkatli olunması gerekiyor. Kesinlikle kendi çocuğum için böylesi bir tören düşünmüyorum. Hastane ortamında bu iş olur.
  • Sünnet günü kolum kırılmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.