Şimdi Ara

İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
3
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her geceTel Aviv de savaş dursun, Netenyahu istifa pretostaları vardı, onları bastırmak için Suriye de İran konsolosluğu vuruldu, İran ın karşılık vereceği biliniyordu, iç siyaset senaryosu yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediklerim yeni yeni resmiyete geliyor. İran bir tek amerika israil ingiltere gibi keferelere değil, müslüman görünümlü keferelere karşı da savaşıyor. kuyruklarına basılmışcasına işi mezhepçiliğe çekmeye çalışan selefi hayranlarının da acısı buradan geliyor. 4 aydır Gazze'nin etrafında 10 adet "müslüman" ülke bir halt yiyemedi, ama "iran rol yapıyya". Daha da komik duruma düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Nisan 2024; 19:7:22 >
  • İsrail işibiliyor valla,fake iran tiyayrosu ile müslümanların gazı alındı, radikal unsurlar sakinleşti, hülocu tayfa israili fethetti görev tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    senin konular eğlenceli oluyo çok tırigırlanma oluyo, bundan sonra da sen aç konuları

• Hadi Yapalım TVyoutube
    #kurtlarvadisi #iran #israil #israel #israelpalestineconflict
    https://www.youtube.com/shorts/geye2Miv3Rs?si=56WWLPbU5ixTm-Ju

• retro61 R kullanıcısına yanıt
    Sedat Laçiner dünkü videosunda:

quote:

Türkiye barış ortamından beslenen bi ülke, Türkiye'de ilerleme olması için istikrar lazım. İsrail ve İran rejimleri ise kaos ortamıyla varlıklarını sürtüren rejimler. İsrail olmasa İran'ın rejimi içerideki muhalif sesleri susturmak için bahene bulamaz. İsrail'de de aynısı var, daha geöen gün çok ciddi protestolar vardı İsrail'de, şimdi İran'ın bu hamlesi sayesinde bastırdılar.

• sünni fanatizimliği ile sol cenahın amerikan aşkı muhtemelen kişilerde düzgün düşünmeyi getiremiyor. herifler uçaklarını kaçırdılar. kaçırdıkları yer ise müslüman sünni ülkeler olan ürdün ırak arabistan küveyt. bunu sorgulamıyorlar ki işlerine gelmiyor

neymiş ? "iran dronnnarı füzeleri 9 zaatte geliyyah" ... işte coğrafya cahili yanında matematik cahili olunca da böyle. 2000 km mesafe var. iran droneları 200km ile 300km arasında uçuyor. ufak matematik ile insan bunu çözer.

neymiş ? "amerıganın, ızraılın hirşeyden haberi varıdı" ... kenafir kardeşim.Irak, arabistan, katar, küveyt ve ürdün amerikan üsleri ile dolu. hepsinde radar sistemleri var. sen "müslüman ülkesinde amerikan ordusunun işi ne" diye soracağına "amerıga biliyyah" kfasındasın.

aslında onlar da neyin ne olduğunu biliyorlar ama kendilerine yediremiyorlar.

• ülkelerine amerikan üsleri kurduran müslüman ülkeler ders alır mı?

• Yüzlerce füze sallayıp, daha füzeleri sallamadan kullanacağı mühimmatın adını ve zamanını veren süper taktiksel zeka iran, 1 tane bile israil unsurunu vurmadan israili mağdur göstermeyi başardı. Her zamanki gibi. Ulan bi tane bina bile yıkılmadı israilde. Yüzlerce füze yiyip bu kadar temiz kalabilmek mümkün değil. Bu ne çeşit bi tiyatro ya? Bütün dünya gülüyor. Daha ne olması lazım planlı kontrollü ekmeğine yağ sürme operasyonu olduğunu anlamak için?

Şimdi bunun karşılığında Gazze'de israilin daha fazla insanı katletmesi daha da meşrulaştı. Bir süredir batının "tamam yeter artık yavaş yavaş bitir şu işi" demeye başladığı israil, dün geceden itibaren tekrar ilk günkü gibi desteklenmeye başlandı. Eğer İran, bir gram islam coğrafyasının iyiliğini ve israilin kötülüğünü düşünseydi israilin batı desteğinin azalmaya başladığı şu dönemde sabırlı ve taktiksel davranırdı ve kendi konsolosluğuna durduk yere yapılan saldırıyı uluslar arası kamuoyu gözünde mağduriyet olarak sürelki ön plana çıkarır ve şikayetlerde bulunurdu. Bu sayede israil daha da saldırgan ve kana susamış bir ülke konumuna düşer, daha fazla destek kaybetmeye başlardı.

Peki şimdi ne oldu? Zalim israil yine mağdur, yine eski desteği toplamaya başladı. Sebep olan kim? Her daim uluslar arası kamuyounda kurtarıcısı olan iran. :)

Herkes kafir bi iran şiası müslüman zaten. Yaptıkları her hareket binlerce müslümanın hunharca katledilmesine zemin hazırlıyor. Bu pisliği yapıp geri çekiliyorlar ve sadece izliyorlar. Arada sırada da boş boş konuşup duruyorlar. Şöyle asacam, böyle kesecem. Sen sadece masum silahsız sünni müslüman aileleri kesip biçersin. Yurtlarından edersin, yönetimlerinde şia etkisi oluşturacam diye dökmedik kan bırakmazsın. Ama yahudiye veya hristiyana hiç dokunmazsın sen. Azerbaycan ile bi koridor kurmayalım diye ordu yığarsın sınıra. Tehditler savurursun. Biz yahudi miyiz peki? hristiyan mıyız? Gazze'yi mi katlettik? Irak'ı mı katlettik ki bize bu kadar karşı duruyor bu iran? Nasıl müslümanmış bunlar ya böyle?

Türkiyemin verdiği şehitlerin üstünde pkk üzerinden payı olan iran, her daim ermenilerin yanında duran iran, ortadoğuda batının karışıklık çıkarmasının ardından teker teker her ülkenin bir kısmına çöreklenip tecavüz etmediği ülke bırakmayan iran. Bunu yapan iran müslüman, katlettikleri binlerce masum ise kâfir mi yani?

Ha israil ha iran, ikisi de aynı. Biri şia coğrafyası kurmaya çalışıyor, kimin canı çıkmış umurunda değil, diğeri yahudi coğrafyası kurmaya çalışıyor, ikisi de kendi bâtıl şeriat ve kehanetleri üzerinden yönetilen, gerisini umursamayan iki kana susamış katil devlet. İkisi de birbirinin ekmeğine yağ sürüp biri kendi sınır ötesindekileri katlediyor öteki de kendi sınır ötesindekileri katlediyor.

Bu ikisinden herhangi birini desteklemek ise bunlar yüzünden bizim verdiğimiz binlerce kayıba hakarettir, hem de zalimliktir. Kendi celladını desteklemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 15 Nisan 2024; 23:43:21 >

• Batmış amerika mi

Malı kimden alıyorsunuz bu neyin kafası.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    yahu ABD aşığı olmakta ne varmış? ben illa bi ülkenin aşığı olacaksam bu ABD olur. bunu saklayacak değilim.

sürekli ortalığa: "solcu liboşlar" deyip duruyon, kendin akşama kadar komünist ülkeleri savunuyon, ABD'ye gömüyon.

şu dünyada en saygı duymadığım profil: "kendisi kendi isteğiyle kapitalist ülkelere gider, ama akşama kadar komünist ülkeleri savunur"

• quote:

şu batmış abd ve şımarık çocuk israili bir halt sananlarda akıl yok.

evet ABD bi halttır. ABD kapitalizmi sayesinde dünyadaki en özgürlükçü ve insan haklarını destekleyen ülkelerden biridir.

ben ABD'yi savunuyorum. bana akılsız diyen sen ise, tavsiyem: Küba-Kuzey Kore gibi ülkelere gidip orada yaşa.

• bla bla bla

• Konuda abd uçak gemilerini işletmekten aciz diyen var. Kaynağı ise emekli bir general. Peki emekli general Türk donanmasının son yapılan gemiler hariç nelerden oluştuğundan haberi yok mu? Bizim gemiler bildiğin amerikan çıkması gemilerdir. Hibe edilmiş, eskimiş, abd üretimi gemiler hala donanmada görev alıyor. Böyle iddialarda bulunan generale 3000 personeli olan uçak gemisini verseler komuta edebileceğini hiç sanmıyorum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

tanımadığı bir "şeyi" bak dikkat et "şey" diyorum. çünkü tanıyorum ve devlet değil. savunan elbette akılsızdır.

abd bir şirkettir. asla devlet olmadı. bir çeşit küresel sömürgeci mafyadır. kendi vatandaşına bile asla acımaz. ülkede artık doktorlar insanlara açık pazar alanlarında bedava muayene hayır günleri düzenliyor. milyonlarca insan sokakta bir o kadarı arabalarda yaşıyor. çöllerde devlet dışı yaşam alanı şehirler var.

kayserili dayının videosu gibi " ne amerikaymış be, çöp atarken çöpün içinden bir karı çıktı gece orada uyumuş. kardaş türkiye cennetmiş ya biz bilmemişiz. çoluk çocuk dedik geldik ya hata mı ettik bilmem ki." demeyin sonra

zerre kadar tanımadığınız bir yapıyı destekleyip sevmek nedir?

ben bir yıl nato üssünde bu adamlarla nöbet tuttum tanıyorum ve kim olduklarını biliyorum. bunlar soytarı çapulcu takımı. asla bir millet değiller. o yüzden girdikleri tüm savaşları üstün silahlarına rağmen kaybettiler.

kendi vatanımdan başka yere gitmek nedir? bayrak ülke vatan benim abd nin değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 16 Nisan 2024; 12:2:17 >

• dikkat edersen ben bizim ülkemize cehennem demiyorum ABD için de cennet demiyorum.

ama illa bi seçim yapacaksam, bence ABD daha ileri bi yer.

teknoloji ya da maddiyat açısından da değil. ahlaki olarak da Batı medeniyetleri Doğu medeniyetlerinden ileridedir bence, çünkü şeffaflık Batı'da Doğu'ya kıyasla daha fazla.

herneyse bu muhabbetin sonu gelmez, kimsenin de fikri değişmez.

• pembe yanaklılar deyince birileri üzülmüş gerilmiş biraz  

gerçekleri duyunca sinirlenip yine Amerika batıyor demeye başlamışlar

hamas dediler fos çıktı, hizbullah dediler fos çıktı, en büyük umut İran dediler fosun fosu çıktı

• işin komik tarafı bunların kendi ütopyalarında amerika 50 yıl sonrasının teçlerine sahip, amerika en büyük, amerikan askerleri kurşun geçirmez her biri birer rambo, avangers lar gerçek, israil iki haftaya yok edecekti vs vs :D

ama dediğim gibi bunların palavraları ve mitleri bitmez.

bir çok haber yalan bu iran muhabbetinde.

4 sene önce f35 le iran'da nükleer üssü vurdular vs sallamışlardı. haberi yapanı araştırınca qatarlı bir ajansa ulaşılmış. tüm dünya'ya buradan yayılmış palavra :)

rusya 2 hafta dayanamıyordu, envanterinde 1 aylık roket vs vs kalmıştı :D 500 bin asker ölmüş falan filan :))))))))))

dediğim gibi iran konusunda da böyle atıp tutuyorlar. çünkü ütopyalarının neyin üzerine kurulduğu belli :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.