< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (19. sayfa)
-
-
Havai fişek bile daha fazla hasar verir. Bu zarar vermiş hali mi ?
-
2000 kmden attığın havai fişey 1 km aştığında haber verirsen ben de izlemek isterim :)
herkezi rus mu sanıyorsunuz?
-
E attığın görüntüdeki ney? Etkili mi bu şimdi?
-
atom bombası mı atılmasını bekliyorsun? senin bombadan anladığın nedir? füzeden anladığın nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Ekim 2024; 22:22:47 > -
Adam menzilinden değil etkisinden bahsediyor
-
Örnek verdiğin rus'un, Azarbaycan'a saldır diye verdiği Ermenistan'ın gitmeyen füzelerinden mi bahsediyorsun? Atom bombası etkisi mi versin dedim ben? Demek ki bomba etkisi beklentilerimiz farklı. Sizinki mahalle arasında patlatılan torpillerden ibaret.
-
Yahu attığın maytabın ülkende yere düşmüş veya havada patlamış olmasının etkisini söyle bana? Hangi devirdeyiz? 2.000km gitti diye ona mı seviniyorsun?
-
Bana mı diyorsunuz, anlamadım.
-
Pardon, ben, benimle dalga mahiyetinde yazdığınızı düşündüm. Öyle yorumlamaya müsaitti çünkü. Evet dediğiniz gibi ben etkisinden bahsetmiştim. :)
-
alakasız konular hakkında peşin niyet yazdığını görüyorum.
Aynı sistemi ruslar Azerbaycan'a da sattı. Ne kadar da export olsa da sen devrelerin altın parçalarını söküp bakır kaplarsan , sistemler o hızlarda o yükseklikte o basınçta bakır yeterince iletişim sağlıyamayıp düştüğünden olabilir mi mesela?
ben sana bombadan beklentin ne füzeden beklentin ne diyorum sen bana ermenilerin 30 yıldır bakmayıp sağından solundan çaldıkları ki aynısından azerbaycan ordusu da sahipken, bunlar üzerinden anlamsız soru ile cevap veriyorsun.
son yüklediğim video da orada. patlama etkisi blastın yüksekliğinden az çok anlaşılır diye düşünüyorum :)
tabi herkes ruslar gibi bomba yapamaz. adamlar kaydırmalı 500 kiloluk yüksek patlama gücüne sahip bombaları 80km öteden su30 ile bile bırakıp nokta atışı ile vurabiliyor. üstelik bu kalitede bombaya amerikan bombaları da yaklaşamıyor. he belki amerika yarın öbürgün rusya'dan birkaç mühendis çalıp pardon alıp bu kalitede bombaları üretebilir.
-
bence sen anlamamışsın da neyse
-
Sizde beni anlamıyorsunuz. İster füze at, balistik at, el bombası at. Ne attığı beni ilgilendirmiyor ama bu attığı ile neyi hedefliyor? Şimdi gıdıkladım, uslu durmazsan bir dahaki sefere abilerini gönderirim mi diyor? Buradaki amaç, bak etkisi olmasa da hedefi tutturdum gördün mü imajı mı veriliyor nedir bu diyorum?
-
Füzelerin torpil gibi patlaması benim de dikkatimi çekti; patlayıcı miktarı az hasar verecek şekilde ayarlanmışa benziyo...
-
Klasik Iran Gaz alma yontemi. Saldiridan once ABD ye bilgi vermis birde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam kabak gibi etkisinden bahsetmiş.. Sana nasıl anlatayım, siz nasıl diyorr blast effect
-
aynı şeyi bir başka mesajda bir başkasına da yazdım.
bombalar farklı füzeler farklı. füze daha çok patlayıcı başlık yani bir bomba taşır.
diğer arkadaş bana yazmış sen dalga geçiyor sanmışsın mesela ama anlayamamış. benim detay vermem gerekiydi.
yani bombalar farklıdır.
mesela hava savunma sistemlerinde füzelerin taşıdığı patlayıcı yani bomba ile sence bu iskenderlerin taşıdığı bombalar aynı yapıda mı?
bu yüzden yazdım "bombadan beklentin nedir"
nasıl ki shell den aldığın 95 octan ile total den aldığın 95 octan aynı kalitede değilse, ülkelerde belirli kalitelerde yakıt ve amonyum üretebiliyorlar. ruslar mesela hidrojeni de ağır basıyor. çünkü doğal gaz yani enerji kaynağı sorunu yok. o yüzden yakıt olarak da patlayıcı olarak da ve belki geliştirdikleri özel bir yöntem ile en kalitelisini üretiyorlar.
iran'ın attığı için de paylaştığım son görütünden analiz yapabilirsin. Adam aracı sürüyor. yolun hemen sağında rekla tabelası var. 3 metre boyunda olsa en az, arkada 50 metre ötede düşen bombanın blastının yüksekliği herhalde 7-8 metre vardır. yani iki katlı bina kadar.
adam onu 2000 KİLO METRE öteden mach 3 ile atıyor :) (Burayı renklendireyim de solcu kardeş Cemo kendi kendine sinemaya girmişsin. birşey anlatıyorum bana tekrardan boş boş yazıyorsun. bak burada sen "de" anla diye kırmızı ile işaretledim)
he anlamı ne diye sorarsan: sana göre olamayabilir ama silah savunma muhabbetlerine kafa yoranlar için anlamı var.
-İran bugün yine latin ülkeleri, afrika ülkeleri için kendi sistemlerinin reklamını yaptı
-İran bugün israil'in savunma imajını çizdi. "the best" balonu patladı.
yani özetle: havada manevra kabiliyeti ve mach 2> sistemler demek batının "the best" sistemlerini patetes edebiliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Ekim 2024; 22:54:33 >
-
Yok ben bu anlama konusunda sıkıntılı cheto denen elemana söyledim, siz verdiği zarardan bahsederken eleman konuyu menzile getiriyor... Birde yazmış sen anlamamışsın diye, neyse bu eleman hep böyle..
-
Açıklamam lazımdı demiş. Şimdi açıklayınca biraz daha anlaşılır oldu ne demek istediği. Yani savunmayı aşıp, imajını çizdi izlenimi vermiş. O konuda hak verebilirim. Demek ki buradaki amaç ne zarar verdiği değil, savunma sisteminizi deler geçerim imajı verilmiş.
-
yemin et? ayyyyy bak sen şu işe.... ben şok!!!!
---------------------------
internete düşen görüntülerde farklı detaylar göze çarpıyor. vurulan üs üzerinde bulunan muhtemel mühimmat deposu havaya uçurulmuş
"iran füzaları bojdır yeghenım"
abi bu millette amerikan israil sevgisi nedir? Ruslar da vuruyor ... yine beğenmirsiz lo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X