Lütfen kişilere ithamlarınızda, "Boş konuşma" vb söylemlerle polemik oluşturmayalım. |
İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (20. sayfa)
-
-
1980 cia darbesinden sonra beyinlerine tanrı ve medeniyetin güneşi olarak ekildi doğal.
-
kendisi bana yazdığı için yazdım. aramızda cemo arkadaş ile bir bağ var :) rahatsız olduğunu sanmam. bende olmuyorum
-
bu füzeler görüntülerde hep dağlık yerlere gidiyor gibi geldi bana. tek tük sanki şehir içine denk gelmiş. şimdilik görüntülerden anlaşılan bu sanki
-
belki de skynew takılıyorlar :D
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1841204526403252390oyna siyahi ablam ne güzel iron dome övüyordu. sonra birden aaaaa ... o da ne ??? siyahi ablam da şok oldu vuran füzeleri görünce :))))))))))
-
askeri üsler şehir dışında olduğu için olabilir mi?
-
Suudi Arabistan yönetimi sünni değildir. Sunnilerin efendisi hiç değildir, sen boş konuşuyorsun.
Ortadoğu' ya ne olduğu umrunda bile değil adamların.
Adamların uçaklarını bir yere kaçırması filanda gerekmiyor, ortadoğuda her yer amerikan üssü.
-
kardeş söyler misin :
ırak müslüman değil
kuveyt müslüman değil
arabistan müslüman değil
katar mı müslüman
bae mi müslüman
yoksa mısır mı müslüman?
size de müslüman ülke beğendiremiyoruz.
ayrıca kaçırması gerekiyor. yoksa bu akşam hepsi paket olacaktı.
yemen'e de stand off atmak için suudi arabistan'a ihtiyaçları vardı mesafeden dolayı.
-
muhtemelen 5mach yani hipersonik füzenin dalış videosu
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1841208378099478656
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saldırıda vurulan polis tesisi
-
Biden bile açıklama yapmış, İran'ın saldırıları etkisiz demiş :)
-
Ben müslüman değil mi dedim peki ? Veya şu müslüman, diğerleri değil mi dedim?
Mezhepler ve islamiyet hakkında zerre bilgin var mı senin? Görünüşe göre yok.
Mesele kaçırması değil, kaçırması için araplara da ihtiyacı yok.
Ayrıca stratejik noktalara saldıramazlar, gösterilen koordinatlara roket atıldı hepsi bu. Onu da adamlara haber verdiler füze gönderiyoruz hazır olun diye.
Tiyatro.
İran eli ile ortadoğu işgalinin başlaması. 01.10.2024
-
biden'a yani solcu liberallere kalsa ukrayna savaşı kazanıyor falan :)
-
İran bugün üç şeyi gösterdi:
- İran İsrail hava savunmasını kolayca aşabilir.
- İran isterse İsrail'deki her şeyi vurabilir.
- İran'ın nükleer saldırı yapma niyeti olsaydı, bunu kolayca yapabilirdi.
bonus olarak: "Batı aslında 50 yıl sonrasının teknolojısına sahib emma gözdermeyo yeghenım" da patlamış oldu :)
ben yatıyorum . herkese iyi geceler.
-
Baya güldüm valla, güzelmiş.
Emin ol, hiçbir şey göstermedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamam sen dediysen ...
-
İran saldırısı sırasında, israil'de tasmasından kurtulmuş amerikan cinsi evcil canlının başı boş sahipsiz biçimde kaçmaya çalıştığı an kameralara takılmış.
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1841213537697386720
-
Sen diyorsun ya reis, biz de diyoruz işte.
Sonuçta sadece herkes bir şeyler diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vurulduğu söylenen polis karakolu tahtadan yapılmış. Karakol stratejik hedefse diyecek birşey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar sosyal medya insana zararlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X