Yahudi kardesleriniz için aynı şeyler söylenebilir Bir tarafta değilim ama Terörist İsrail tarafında avukatı olmayacağım kesin Biraz daha çalışırsanız dersinize ezbere sözler yerine bir fikriniz oluşabilir @kartalgöz isimli üye bende bloklu olmasına rağmen o da bir hikaye uydurmuş maalesef başka birisiyle karıstırp Rus güzellemesi flan hiç bir mesajlaşma ve konuşma olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (22. sayfa)
-
-
Sayın yönetici ADMiN biraz daha aydınlatalım mı sizi ne dersiniz?
Şikayet mercinin neresi olduğunu biliyoruz
Şikayet sisteminin nasıl çalıştığını biliyoruz
Gerekli İŞLEMLER YAPILSA BU GÖRSELDEKİLER BU FORUMDA BARINAMAZ...
Peki birisi bu kadar mesajı size neden yollar?
Forumun KISACA ÖZETİ BU ekşi'den hallice özelliklede nedense MALUM CENAH sürekli birilerinin üstünde tepinmeye hakaret etmeye ve bunda da hiçbir şekilde geri adım atmayıp ders çıkarmayıp Aynı hakaret vb söylemle devam ediyor maalesef
Cesaretlendiren bir admin ve ceza sistemi oldugu cok acık..
Konuyla alakası ne ki diyen siz KONUDAKİ DİĞER ÜYELERİN yaklasımını değerlendirirken pek dikkatli incelemeyip yada size göre bakış acınıza göre normal bulduğunuz sohbetler di öylemi???
Konu sahibine sözleriniz de ortada...
Agır itham dediğinizde tamamen GÖRSELDEKİLER dir..
Yahudi hayranı agır itham ise HAMAS SAYFASINA DAVET EDELİM MI SİZİ nasıl bir provokasyon var görün...
Son olarak bunlar SAVUNMA AMAÇLI DEĞİL
Savunma yapmayı bırakalı çok oldu
Ama birileri bu forumun halinden habersizce ceza vb söylemde de bulunduğunda hatırlatma amacıyla karsı taraftaki bilgilendiriyorum
Kısaca TUZ ÇOKTAN KOKTU FORUMDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 2 Ekim 2024; 0:48:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsrail yakında İran'ı dümdüz etse şaşmam, fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayının canlı örneği.
-
BOP tıkır tıkır işliyor. Çok yazık!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl 1967.
tr.m.wikipedia.orgAltı Gün Savaşı - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%B1_G%C3%BCn_Sava%C5%9F%C4%B1https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%B1_G%C3%BCn_Sava%C5%9F%C4%B1!
57 yıl önce bunu yapan İsrailoglulları. Ki kurulduğunu ilan ettiği 1948 Savaşı'ndan bahsetmiyorum.
Var düşün İsrail'in simdiki durumunu ve sonra konuşalim arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel konu emeğine sağlık.
İran ı sevmem bende fakat füze yağmurları hoş duruyo, İsrail ciddi darbe aldı.
-
bu hipersonik füzeler gerçekten demir kubbeyi geçebiliyor ama bizim için iyi mi kötü mü tartışılır. netenyahu denen ruh hastası üçüncü dünya savaşı çıkartmaya ant içmiş bi yobaz. herif seviniyo İsrail'de biri ölse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ üstte kırmızı olunca illa bakasım geliyor. sonra geç yatıyorum vs. o yüzden :)
-
sitem mi?
yahu adam askerden kaçmak için ukrayna'ya gitmiş. orada oturum için evlenmiş. sonra ben rusya'yı destekliyorum diye bana rusçu diyor. kendisi ne oluyor? bunu yazınca ben "alınmış" mı oluyorum? :) bana ne istediğini desin. rusya , emperyalistleri öpüyor mu? öpüyor. yeni dünya düzeni planlarını patlattı mı? patlattı. çin de arkasından geliyor.
iran'ı destekliyorum diye şimdi irancı olmuşumdur :) hatta işi basitleştireyim. Amerika karşıtı kim varsa desteklerim.
Belli ki analizlerim şaşmamış
-
zurna burada zırtlıyor. ben s400leri savununca f35 çöplerine karşı millet hhee hhüüüü diye anırıyor.
70 yıldır amerika'nın kucağındasın. 40 yıldır sana f16 birleştirtiyorlar GE GM şemsiyesi altında. ama hala amerika'ya dileniyorsun. bir çok aha ühü dediğin sistem yine amerika'nın sana ve g kore gibi ülkelere lisansladığı alt sistemler.
iha siha miha vs denecekse o konuda da birkaç defa yazdım. hepsi amerikan ve amerikan lisanslı batı üretimlerinin toplaması. adam üstüne baykar etiketi de çakmış :D sistem garmin uydu haberleşme ama üstünde baykar logosu var. sonra damat tabi %90 yerli der :D
-
Tiyatro. Şia asla gavurla savaşmaz. Bunu bilelim.
-
quote:
70 yıldır amerika'nın kucağındasın. 40 yıldır sana f16 birleştirtiyorlar GE GM şemsiyesi altında.
o ayrı konu. RTE'nin bize attığı kazık o. RTE kucakta usluca otursaydı f35 gelecekti hatta biz üretim sürecine dahildik. RTE mahallenin delisi benim diye uçan kuşla kavgaya girince, kendisini kucakta tutan babasına atarlanınca, defettiler. şimdi f16 almayı başarı diye iç medyaya yediriyo. batı düşmanlarına da malzeme çıkıyo: "taptığınız batı size bunu vermedi" diye, hayır tapmadık, zaten tapmaya gerek yok, işbirliği yapsan f35'i verir. iş birliği yapmayıp ergen isyanı yaparsan kapı dışarı eder. batı haklı bu konuda.
bak şimdi tuğla'ya da kabul etmediler çünkü kimse aptal değil. otokrat ülkeler de biliyo RTE'nin Batı'ya blöf atmak için yalandan başvuru yaptığını. sağı solu belli olmayan bu popülist adama malzeme vermek istemediler. RTE'nin öyle önüne gelene kabul edilecek bi gücü yok, Anadolu'nun jeopolitik avantajı bu kadarına yetiyo ama RTE hayal aleminde yaşıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Ekim 2024; 11:6:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazı da şunu anlamıyorum f35 sadece bakım maliyetini yazar mısın ?
Hadi onu geçtim üslü durup abi yapma.etme diye mi dolaşacak? Yani kısaca babam kötü de olsa beni dövmiyor mu diyeceksin
hacı ben dünyada hiçbi ülkenin yapmadığı bişeyi söylemiyom ki. zaten güçsüz olan ülkelerin hepsi birilerinin yancısı. ne bileyim mesela Hamas-Hizbullah bişey yapabilmek için İran'dan onay alır önce. İran birçok konuda Rusya'dan Çin'den onay alıyo. ben kucak-mucak derken bunu kastettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malatya - Kürecik
ABD Radar üssündeki Radar sayesinde,
İran'ın İsrail'e attığı füzeler
daha rampalarından kalktıkları gibi tespit edildi.
çok yaşa AKP,
İsrail sana minnettar !
-
Sitem dediğime bakma ben yumuşattım. Yoksa ohoo bunu karşılayacak kelime bulamıyorum.
Olayın detayını, kimler olduğu bilmiyorum hatırlamıyorum. Tek hatırladığım şey biri görüşünü açıklarken her mesajında solcular ya da ABD seviciler diye tartışmaya bir yaflamayla dalman ama aynısını kendine yapılınca ama fakat şöyle diye açıklama yapmak zorunda kalman. Görüşünü yazan en azından yaftalama yapmıyor. Senin istisnasız her mesajında bir yafta var. Yaftalamadan tartışma yapmayı öğren.
dünkü soruna ek cevap olarak FAB9000 serisi bombanın dengi 44 tonluk TNT patlamasına eşitmiş.
dün yazmıştım ya her bombayı her ülke aynı kalitede üretemiyor. Rusların inanılmaz güçlü bombası. 9 ton uçan ölüm.
lakin altta videoda ki bomba 9000 olandan değil fab 1500 yani 1.5 tonluk olanından. muhtemelen 8 tonluk TNT patlamasına eşit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 2 Ekim 2024; 21:0:14 >
-
Güncel haberler en üstte olacaktır:
"iran birşey vurameyyah" diye idda edenlere gelsin (iran sistemleri baya baya saplamışlar :) )x (formerly twitter)Sarah Wilkinson (@swilkinsonbc) on Xhttps://x.com/swilkinsonbc/status/1841782142444970166
ve en önemlisi Rusya, İran'a daha üst özellikler barındıran s400 satışını onayladı. Sistmeler gönderilmeye başladı! Hani solcu liberal amerikancı kardeşim "ruzya'da 1 aylıh füze ztokları var" idi?x (formerly twitter)ZAINABZEHRA🏴🏴🇮🇷🇱🇧🇾🇪🇵🇸 (@ZAINABALI_72) on Xhttps://x.com/ZAINABALI_72/status/1841559628464959834
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 3 Ekim 2024; 16:6:11 >
-
İsrail zaten taşımız komple. İçi boş ne asker ne de askeri bir envanter o yerlerde yok. Zaten füzeler de nedense içi boş! Kendisi kadar yarık açmış :) ... Tuz buz etmesi gerekirdi ...
Bir iddiaya göre de İran ile İsrail danışıklı dövüş. Düşmanlar dostane görünsün filan diyenler de var ...
İşine geldi mi başka algılıyor insan :) İşine gelmedi mi daha da başka :)))
x (formerly twitter)TRHaber Savunma (@savunma_trhaber) on Xhttps://x.com/savunma_trhaber/status/1841837750288371867
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 3 Ekim 2024; 18:44:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X