< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (21. sayfa)
-
-
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1841214760819322944
işte böyle savaşı takip eden sayfalar birşeyler paylaşıyorlar. ben de onları tercüme ediyorum ki birkaç sayfa önce benzer şeyleri ben de yazdım. kabul etmek kişiye kalmış.
bu arada füze mossad binasının yakınına düşmüş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
gece gece yazdıklarını kişneyerek gülüyorum ardından kahvemi yudumlayıp yine hınzırca gülüyorum bir tarafımla hemde yandan sallayarak iran hiçbir sekilde zarar vermeden festival havasında israile neşe kazandırdı attığı oyuncak füzelerle
-
yani ...
djange 1.5 porsiyon beklediğim gibi sakatlanmış.
israil vuruldu
batının 50 yıl sonraki teknoloji miti patladı
kısa günün karı benim için
-
demek tek kişniyerek gülen sen değilsin. mesajın like da almış :)
-
Onu bunu bırakalım, Netanyahu çok büyük hata yaptı demiş İran için. Bakalım ne karşılık gelecek. İran sonra füzelerinin abisini göndersin de görelim :)
Madem İran'ın attığı füzeler göz dağı vermek içindi, neden tek bir tane engellemeye yönelik hareket yoktu? Engellemeye rağmen savunmayı aştı demek için önce savunmayı delmesi gerekir değil mi? Orada Demir Kubbe mi vardı engellemek için? Hayır. Boş araziye düşüp, belediye çukuru kazan roketler için konuşmak yersiz bence.
-
harika mantık :)
-
festival havasında fişek gösterisi yapılmış hala gülüyorum
-
küçük enişte konuştu
x (formerly twitter)SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1841217645602832728
kölesi amerika'dan bu sefer kaç tane füze isteyecek? :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hahahah, aynen hocam. İnsan bari biraz renkli bir şeyler atardı.
-
aralarda paslaşmalar da başlamış. ben yatayım :D
dikkat edin israil'iniz lübnan sınırından yarın geri dönüyor olmasın
cümleten iyi geceler.
-
Niye kıskandınız mı bu kadar kişi hem fikir olunca
-
Senin işin zor buradaki Yahudi hayranı sol cenaha bir şeyler anlatıp anlayabilmelerini ümit ediyorsun
Ama maalesef çok kez denendi malzeme bu kadar
Bir de yönetici eklenmiş ki bu kervana vah ki ne vah
Sen yalan yanlış bir bilgiyle soytarılık yapıp algıya devam etseydin senden iyisi olmazdı.
Son olarak sağ kesimi ayırmayalım orada da bulunur elbette bu dünyadan habersiz kendi evreninde yaşayan ve algılayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kimsenin hakkında böyle peşin hüküm veremezsiniz haddinizi bilin!. Siz kimsiniz ki insanlara, "Yahudi hayranı" yakıştırması yapabiliyorsunuz? sizin sıfatınız nedir? Sizinle aynı görüşte değiller diye insanlara bu yakıştırmayı yapma cüretini size kim veriyor? Biz burada tatlı polemiklerle konuyu istişare ediyoruz kimseyi rencide etmeden. Size ilk ve son uyarımdır bu konuda.
-
O arkadaşın çok sorunlu yamuk bir bakış açısı var. Adamla aynı fikirde olmayınca ya solcu oluyorsun ya İsrail sevici, Batı sevici oluyorsun. Geçen durduk yere bedduasını aldım. Ama kendisi Rus propagandası yapınca Rus sevici diyenlere sitem ediyor. Farkını anlatmaya filan çalışıyor. Sorun Rus propagandası yapması da değil, kendisinin propagandanın tillahını yaparken başkalarını Batıcılıkla, Solculukla ya da İsrail sevicilikle suçlaması, kendisi eleştirdiği şeyin mislini yapıyor halbuki. Sorun buradaki çelişki. Yoksa farklı görüşlerin olması iyidir tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ekim 2024; 0:9:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kefeni giyip gitsene müslüman gardaşların orada öldürülürken sen burada neden yorum yapıyorsun
-
-
Burası şikayet mercii değildir!. Mesajları şikayet ederseniz gerekli işlemler yapılır. Söyleminizi, bu iddialara karşı savunma yapmak için mi tutuyorsunuz? Şikayetinizle söyleminizin konu ile alakası nedir? İnsanlara ağır ithamlarda bulunup, uyarı yapılınca, "Onlarda bunu" dedi diye savunma şekli olamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X