Şimdi Ara

SUNNY 55' 140 CM 4K CURVED SMART 800 HZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
17.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Sunny"nin 55" 140 Ekran 4K Kavisli Smart Özelikkli 2 Yıl Garantili Tv"sini Almış BUlunmaktayım Daha Eve Gelmedi Kargoda Ürünün Fiyatı Bonuslarla Beraber N11 Den 2179 Tl Ye Geldi Üstelik Vade Farksız Taksit İmkanıyla Ürünü Kullanan Varsa Anlatabilrmi ? Ben Zaten Tv Kurulduktan Sonra Detaylı Bilgileri Vericem Bana Göre Tam Bir F/P Ürünü

Daha Önce A-101"e Gelen Hitachi Marka Gene 55" 140 Cm 4K Düz Ekran Olan Tv Den Aldık 2400 Tl Gibi Bir Fiyata Ve Ekranı Silerken Çok Ama ÇOOOOK Hafif Bir Bastırmayla Tv Ekranı Patladı 2 Yıl Vestel Garantili Olan Cİhaz İçin Servisi Çağırdık Nafile Tüketici Hatası Dediler Niye Bu Kadar Narin Yapılıyor DUR Denilmeli Yahu !

Neyse İnşALLAH Bu İyi Çıkar Saygılar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaqsiÇocuk -- 29 Temmuz 2017; 12:33:30 >

• link varmı hocam nasıl bonuslarınız vardı okadar ucuza geldi
  • Link ve kampanya bilgisi alabilir miyiz? Şayet öyle aldıysanız ben de bir adet alacağım.
  • En düşük 2.099 TL görünüyor N11'de, 1.179 TL'ye aldıysanız büyük başarı.
  • feiter kullanıcısına yanıt
    profil fotonuzu görünce aklıma MADAFAAAKAA geliyo
  • öncelikle arkadaşın yazdığını 2179 olarak algılamalıyız bence. şu an 2249 tl 100 tl kupon bulabilirseniz daha da iner arkadaşta sanırım 70 lik vardı onu kullandı. ben maximum kartım olmadığı için öbür ayı bekliyorum. 100 tl lik bir puan kampanyası gelir diye tahmin ediyorum. eğer fiyat böyle kalırsa 100 lira kupon ve 100 lira puanla birlikte 2050 tl'ye gelir. yalnız bu tv kavisli örnek veren arkadaşlar düzlerle karıştırıyorlar.
  • ÖZÜR DİLERİM 2279 olucakk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    Duzler daha ucuz hepsiburadada var 1930

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ürün elinize ulaştıysa deneyimlerinizi yazar mısınız? yakında düğünüm var bende almayı düşünüyorum.
  • YaqsiÇocuk Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun incleme isteriz bende almaya niyetleniyorum. inceleme sunarsanız çok sevinirim

• Ürün Elime Ulaştı Ancak Servis Pazartesi Günü Kuracak Çarşamba Günü Akşam Sipariş Ettim Cumartesi Sabah 10 Sularında Geldi

GÜVENİLİR SATICI + HIZLI KARGO + GÜZEL TV
  • SUNNY 55" 140 CM 4K CURVED SMART 800 HZSUNNY 55" 140 CM 4K CURVED SMART 800 HZ

• Aynen tiz bi sesle uzata uzata
  • Bende takip ediyorum bu ürünü.çekle cartla curtla 2 bine getirtebilirsek iyi olurdu

• ÜRÜNÜ DÜZ OLANLA KARIŞTIRMAYIN ÜRÜN CURVED YANİ KAVİSLİ OLDUĞU İÇİN 150-200 FİYAT OYNUYOR .
  • ben de tam tv alma arifesindeyim. vestel 49 serisi ile bunun arasında kaldım

ayrıntılı incelemeniz bir çok kişiye ışık tutacak

• EVET İNŞEALLAH GÜZEL BİR TVDİR
  • BİZDEKİ SALON 7 METREYE 4 METRE OLDUĞU İÇİN 55" KULLANIYORUZ
  • sunny müşteri hizmetleri ile görüştüm. işletim sistemi linux, samsung panel kullanmışlar, dahili uydu alıcı 4k destekliyor (bazı markalarda panel 4k olsa bile uydu alıcı full hd oluyor buna istinaden sordum) ve ürün yeni ürün haliyle yeni seri. konu sahibi arkadaş incelemesini yapıp buraya aktardıktan sonra deneyimine göre bende bi tane alacağım.
  • Bizde işyerinden bir arkadaşımla aldık elimizden geldiğince yorum yaparız. yalnız düğünden sonra tam performans kullanmaya başlayabilirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.