Şimdi Ara

SUNNY 55' 140 CM 4K CURVED SMART 800 HZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
17.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok makbule geçer hocam. n11'de 75tl maxipuan kampanyası var ve bugün son gün. özet olarak dahi olsa az çok bilgi verebilir misiniz deneyimleme şansınız olduysa tabi?
  • Suan kargoda. Gelip servis kurunca bikac resim atmaya calisirim. Bizde sizin gibi n11 yorumlari ve ekran görüntüleriyle idare ediyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveet Yeniden Ben Servis Dün ( Pazartesi )Gelip Kurduu . Ürün Mükemmel 4K Test Videoları İndirmiştim Mükemmel 800 Hz İle Birleşince Manyak Bişi Oluyor Curved Olması Yani Kavisli Olması Daha Bir Güzel Benim Çanağım Eski Ve Paslı Bİr Çanak Olduğu İçin Trt 4K İzliyemedim Perşembe Günü Yeni Alıp Onla Deniyicem Ürün Güzel Yalnız Smartını Deneyemedim Wifisi BOK :D AMA BU FİYATA EN İYİ TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaqsiÇocuk

Eveet Yeniden Ben Servis Dün ( Pazartesi )Gelip Kurduu . Ürün Mükemmel 4K Test Videoları İndirmiştim Mükemmel 800 Hz İle Birleşince Manyak Bişi Oluyor Curved Olması Yani Kavisli Olması Daha Bir Güzel Benim Çanağım Eski Ve Paslı Bİr Çanak Olduğu İçin Trt 4K İzliyemedim Perşembe Günü Yeni Alıp Onla Deniyicem Ürün Güzel Yalnız Smartını Deneyemedim Wifisi BOK :D AMA BU FİYATA EN İYİ TV

Merhaba,
    bilgi için teşekkürler bende sipariş vermeyi düşünüyorum bir kaç sorum olucak :) siyah görüntü nasıl televizyonda ışık sızması durumu nasıl çok aşırı yada rahatsız edicek düzeydemidir ? inceleyerek bilgi verirmisiniz. wifi ve smart çok da önemli değil bence :)
  • YaqsiÇocuk Y kullanıcısına yanıt
    Wifi smart vs önemli değil çok gerekirse Android Box alırım ae den kullanırım. Tv nin güzel çıkmasına sevindim Bugün sipariş vereceğim sanırım. Nerden aldınız link atabilir misiniz?

• http://urun.n11.com/led-tv/sunny-55-140-ek-curved-4ksmartwifidahili-uydu800hz-led-tv-P196970624

Bende Bu linkteki satıcıdan siparişi verdim hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musakultur

quote:

Eveet Yeniden Ben Servis Dün ( Pazartesi )Gelip Kurduu . Ürün Mükemmel 4K Test Videoları İndirmiştim Mükemmel 800 Hz İle Birleşince Manyak Bişi Oluyor Curved Olması Yani Kavisli Olması Daha Bir Güzel Benim Çanağım Eski Ve Paslı Bİr Çanak Olduğu İçin Trt 4K İzliyemedim Perşembe Günü Yeni Alıp Onla Deniyicem Ürün Güzel Yalnız Smartını Deneyemedim Wifisi BOK :D AMA BU FİYATA EN İYİ TV

Merhaba,
    bilgi için teşekkürler bende sipariş vermeyi düşünüyorum bir kaç sorum olucak :) siyah görüntü nasıl televizyonda ışık sızması durumu nasıl çok aşırı yada rahatsız edicek düzeydemidir ? inceleyerek bilgi verirmisiniz. wifi ve smart çok da önemli değil bence :)

Usta Wifi Ve Smart Önemli Değil İse SAhibindende Sıfır Kapalı Kutu 4K 1650 Tl link atabilirm istersen SUNNY gene

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

Wifi smart vs önemli değil çok gerekirse Android Box alırım ae den kullanırım. Tv nin güzel çıkmasına sevindim Bugün sipariş vereceğim sanırım. Nerden aldınız link atabilir misiniz?

Ustam Ben ARASAVM Den Almıştım N11 Den O Mağazada Fiyat Yükselmiş Buyur EtfalyaAvm Den Al Link

http://urun.n11.com/led-tv/sunny-55-140-ek-curved-4ksmartwifidahili-uydu800hz-led-tv-P196970624

• bir inceleme yapacak yok mu

• cep telefonu mağazama bu üründen almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
  • bence bu işyerine fazla gelir yani wifi smart gerekmez tabi gene siz bilrsiniz 1650 tlye 4k gene sunny var 55"
  • Küçük bir incelemeyi akşam ben yapıp yayınlayacağım arkadaşlar tv geldi ve eve kurdular henüz görmedim. akşam yeni konu açacağım :)
  • küçük bir inceleme:

artılar:

oldukça ince ve estetik. bir çakmak kalınlığında olan modellerden değil belki ama ortasında şişenlerden de değil.
    ekran canlı tv izlemesi zevkli.
    wifi güzel.
    dahili 4k uydu alıcı.kanal geçişleri 1.5 2sn civarı.
    kavis hoş duruyor.

eksiler:

aşırı bulutlanma var.
    dikkatli, bu işe uğraşan birisi hertz takılmalarını görür.
    smart çok zayıf. youtube uygulaması bile sadece videoyu açıyo sesi veriyo başka bişey beklemeyin kalitesi çok düşük videoların ve değişmiyor.android tv box alacağım. z28 diye bir ürün var aliexpress'te o mantıklı geldi. yorumlara açığım. hiç bilmediğim bir sektör.

toplamda:
    tv izlemek, film vs izlemek isteyen insanlar için f/p oranı en yüksek cihazlardan biri. aman aman detay aramıyorsanız gayet hoşunuza gider.
    bulutlanmaları vs göze almıştım şaşırmadım çünkü lg uh770 uh 850 bakarken de insanlar şikayet ediyolardı.4 binlik makine alan bundan şikayet ediyosa ben sesimi çıkarmak istemiyorum. kabullendim böyle kullancam. özetle kavisli bu boyutta en yakın makineyi alabileceğim fiyat 4binlerden aşağı değilken 2bine aldım. üründen memnunum oturma odasına koydum. ama salona samsung philips sony yada lg alırım sanırım.

• quote:

Küçük bir incelemeyi akşam ben yapıp yayınlayacağım arkadaşlar tv geldi ve eve kurdular henüz görmedim. akşam yeni konu açacağım :)

İnceleme işi ne oldu hocam :)

• quote:

bence bu işyerine fazla gelir yani wifi smart gerekmez tabi gene siz bilrsiniz 1650 tlye 4k gene sunny var 55"

nerde var hocam
  • Video olarak detaylı inceleme yapabilirmisiniz arkadaşlar? Smart özelliği var wifi var peki nasıl kötü okuyor smart özelliği youtubedan flim falan izlenmiyormu? Usb den sıkıntı oluyormu?

• malesef kaldırılmış .
  • bende yeni sipariş verdim arkadaşlar. gelsin videolu bir inceleme yapıp linkini buraya atacağız. bu tv için 49ub8300 vestel tv mi sattım. umarım pişman olmam. :-)
  • İnternet bağlantı hızı nasıl arkadaşlar?
    İptv izleyecek olsak verim alırmıyız?
    Ona göre bende almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Merhaba,

merhabalar benimde merak ettiğim bu tv nin siyah tonu nasıl ?En önemlisini ışık sızması var mı ? Genel yorumlarda renklerin cansız olduğundan bahsedilmiş .

Siyah başarısı iyiyse ve ışık sızması yoksa ciddi almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.