Şimdi Ara

SUNNY 55' 140 CM 4K CURVED SMART 800 HZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
17.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://m.n11.com/sunny-televizyon-led-55-inc-140-ekran-curved-smart-4k-P211992748 2.469,00 ₺ ye alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar yorum yapalım. Evde bir bu makine birde philips 55pus6581 var. Philips o kadar iyi ki hanımla buna geçmek istemiyoruz. Hatta salona diye almıştım philipsi, oturma odasına aldım tekrar. sunny de smart yok bir kere onu unutun. var ama yok. ekran yansıtma yok. birde çok yüksek kalitede ki videoları açamadığına şahit oldum. düğün videom baya yüksek boyutluydu kaliteli bir çekimdi ama açamadı. harddiskten normal film oynattım ama. diğer taraftan android box ile iptv kurdum ve izliyorum. soran arkadaşa söylüyorum, sıkıntı yok izlenir. başka iyi televizyonları görünce bunu almasaydım diyorum. ama param bu kadarsa vestel de tercih edebilirdim kavisi fln boşverip. onun da smartı zayıf ama youtube miracast vs işlemleri var en azından. bulutlanmaya fln girmiyorum çok var. sonuç olarak şimdiye kadar teknik bi detay bilmeyen bir insansanız sıradan bir lcd yada tüplü tvden geliyorsanız bu size muhteşem gelecektir. ama teknolojiye aşinaysanız gözünüz diğerlerinde kalacaktır.

• Fiyatıyla cezbedici olsa da pek beklenen satışı yapamamış anlaşılan, buraların kaynaması lazımdı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart güzel ama youtube uygulaması koymamışlar. Tarayıcı üzerinden giriliyor ama uygulama olmadığı için telefon üzerinden kontrol edilemiyor. Var mı bunun bir çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.