Şimdi Ara

Sunny AT-10056 FTA PVR - USB Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sunny'nin bu modelini 2 gün önce aldım, tek sorunum uydu star ve kanal d yi göstermiyor, diğer bütün kanalları gösteriyor.Next uydu var onu taktığım zaman gösteriyor , sunny bulamıyor bu kanalları nedendir çözemedim 2 gündür.Euro star ve Euro d var ama star ve kanal d yok, kaç kere tarama yaptım, fabrika ayarlarına aldım, elle frekanslarını girdim yok.

• Ben de Sunny AT-10056 var. Tüm kanalları alıyor. Sorun çanak antenden olsa gerek. sunny next'e göre daha kuvvetli sinyal istiyor olabilir. Bende daha önce kaon uydu alıcı vardı. ntv cnbc frekansını hiç göstermiyordu. Sunny AT-10056 bazı saatlerde ntv'yi gösteriyor. Anten ortak anten olduğundan müdahale de edemiyorum.

8 gb kingston flash belleğe kayıt yaptığımda kayıt bazen bozuluyor. hatda flash bellek bozuldu. Receiver ve PCde format almadı. Garantili olduğu için flash belleği yenisiyle değiştirebildim. Yeni bellekde de aynı proplemi yaşadım. 2.5 inç 250 gb western digital harddiske bir kez kayıt yaptım ve kayıtdan izledim proplem olmadı. Harddiskin içindeki diğer dosyalarım da bozulur diye başka da denemedim. Mevcut harddiskim dolu olduğundan yeni harddik satın almak üzereyim.

Kaydı dvr dosya formatında yapıyor. DVR Studio Pro programıyla mpeg yada dvd olarak kayıt yapabiliyorsunuz. Görüntü kaltesini oldukça beğendim. Ancak receiver harddiskdeki dvr dışındaki video dosyalarını desteklemiyor. hiç değilse .ts dvd dosyalarını oynatsaydı.

Başka tecrübe eden arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaştırma -- 28 Ağustos 2009; 12:30:39 >

• Hocam bizim anten de ortak, uğraşmak istemiyorum, şimdi eski receiver'ım nextstardı onu sunny'e bağladım oda çekmiyor star ve kanal d ' yi bütün kanalların olup bunların olmaması nedendir anlamadım, frekansları girdigim zaman doğru şekilde sinyal alamıyorum, frekansları 1-2 aşağı yada yukarı verdim gene sinyal alamadım, anlamadım gitti.
    Bende 120 GB (2.5)'a kayıt yaptım bir soruna rastlamadım, hard disk içindeki dosyaları dahi görüyor uydu alıcı, güzel bir sistem yapmışlar bu fiyata gerçekten çok iyi.
  • 250 GB Western Digital Harddiske 3 saatlik kayıt yaptım, proplem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY AT-16100 4A AYARLARI
    11 yıl önce açıldı
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.