Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
114.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

Orijinalden alıntı: alonsoR25

Merhaba arkadaslar

Sunny AT-14100 konusunda kararimi vermistim.Fakat burada okuduklarimdan sonra vazgecmis gibiyim.
    Uydu alicinin ozelliklerini yazsam bana yardimci olabilirmisiniz.
    Kaliteli SD/HD
    USB
    HDMI

200 lirayi gecmeyecek sekilde olursa iyi olur.

Kolay gelsin.

Kanal geçiş hızı çok önemli değilse ve 230-250 TL seviyesine çıkabilecekseniz kesinlikle Jameson 3003 derim.

Sizin istediğiniz özelliklere ek olarak CCcam için ethernet portu, modül ve kart girişleri, e-sata ve çift USB girişi var, NTFS dosya sistemini destekler...

SD Kalitesi olarak Jameson'u beğenmiyorlardı sanırım.
    serkanguzel_ nickli bi' arkadaş vardı forumda yazıyordu, ama banlanmış sanırım o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

Orijinalden alıntı: alonsoR25

Merhaba arkadaslar

Sunny AT-14100 konusunda kararimi vermistim.Fakat burada okuduklarimdan sonra vazgecmis gibiyim.
    Uydu alicinin ozelliklerini yazsam bana yardimci olabilirmisiniz.
    Kaliteli SD/HD
    USB
    HDMI

200 lirayi gecmeyecek sekilde olursa iyi olur.

Kolay gelsin.

Kanal geçiş hızı çok önemli değilse ve 230-250 TL seviyesine çıkabilecekseniz kesinlikle Jameson 3003 derim.

Sizin istediğiniz özelliklere ek olarak CCcam için ethernet portu, modül ve kart girişleri, e-sata ve çift USB girişi var, NTFS dosya sistemini destekler...

SD Kalitesi olarak Jameson'u beğenmiyorlardı sanırım.
    serkanguzel_ nickli bi' arkadaş vardı forumda yazıyordu, ama banlanmış sanırım o da.

Valla SD kalitesi olarak 3003'ten şikayetçi olan pek duymadım. Hatta SD görüntü kalitesinde STi işlemcilerle birlikte başa oynadığı konuşuldu uzun süre.

Forumda konusu var, isterseniz bir gözatın.

http://forum.donanimhaber.com/m_53806137/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

NTFS tanımadığı için hdd'yi ikiye böldüm bir kısmı fat32 bir kısmı ntfs. Fakat yine görmüyor. Çok kazma bir aletmiş.

fat32 30 gbyi geçmemelidir yoksa fat veya exfat diye farklı bi dosya sistemi oluşturuyor yada netten fat32 ye formatlamak için programlar bulun... hatta ps3 teki hard disk sorunları ile ilgili bilgileri okuyabilirsiniz...
  • hallettik zaten 100gb fat32
  • Bu cihaz 1080i mi yoksa 1080p mi çünkü neta 6400hd nin full hd demesine bakarak aldım ancak 1080i destekliyor sadece
  • hiç aklımda yokken bu yorumlarınız sayesinde 14100 siparişi verdim bende...Olumsuz yorumlar da olmasına rağmen umarım ben karşılaşmam...Geldiğinde izlenimlerimi belirtirim teşekkür ederim
  • Sunny 14100 ve Next minix hd modelini karşılaştırırsak sizce en sorunsuzu hangisi?

1080P değil demiş arkadaş o zaman niye fullhd diye satıyorlar?

Her ikisinide kullanmış bir arkadaş varsa yorum alabilirmiyiz?
  • Gittigidiyor'dan sipariş verdim şimdi Sunny 14100 Full HD 1080p Modelini Yumatu Full hd mini almıştım ve ertesi gün geri iade ettim sd yayınlar karanlıkdı next minix hd alıcaktım kimse önermedi çok çabuk ısınıyor vs en son sunny ile next 1800cx hd arasında kaldım next 155 tl idi sunny 166 tl ve bende sunny i tercih ettim umarım pişman olmam :)
  • bende 14100 kullanıcısıyım cihazı aldıktan sonra güncelledim(1.12 versiyonuna) fakat cihaz sürekli kanalları siliyordu ben düzeltiyordum 2-3 gün sonra tekrar siliniyordu tarih saat hepsi cihaz kapanıp açılınca sıfırlanıyordu tarih ve saat çalışmıyordu bende ilk önce fabrika ayarlarına döndüm daha sonra ilk versiyonunu yükledim (1.08 versiyonuna) cihazı şimdi stabil çalışıyor elektrik ten çekip kapatsamda sorun kalmadı saat tarih çalışıyor favori kanallarım silinmiyor tavsiyem güncelleme yapmadan kullanmanız yönünde.son güncelleme sorunlu çalışıyor bilginize.
  • neta 6400 almak ıcın yola cıkmıstım fakat herhangı bır satıcıda bulamadıgım ıcın sunny 14100 almak zorunda kaldım. Dha cihaza takıp ınceleme fırsatım olmadı, dener denemez goruslerımı burada paylasacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

neta 6400 almak ıcın yola cıkmıstım fakat herhangı bır satıcıda bulamadıgım ıcın sunny 14100 almak zorunda kaldım. Dha cihaza takıp ınceleme fırsatım olmadı, dener denemez goruslerımı burada paylasacagım

3 gündür kullanıyorum çok güzel görüntü kalitesi sd/hd ben çok memnunum
  • cihazım her gün kanalları silmeye başladı cihazı açtığımda tüm kanallar silinmiş oluyor kurulum ekranı geliyor.Bu sıkıntıyı yaşayıp çözebilen arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

cihazım her gün kanalları silmeye başladı cihazı açtığımda tüm kanallar silinmiş oluyor kurulum ekranı geliyor.Bu sıkıntıyı yaşayıp çözebilen arkadaş varmı?

İlk aldığımda bende de olmuştu, servise gönderdim yeni yazılım yükleyip gönderdiler. sorun düzeldi.
  • quote:

cihazım her gün kanalları silmeye başladı cihazı açtığımda tüm kanallar silinmiş oluyor kurulum ekranı geliyor.Bu sıkıntıyı yaşayıp çözebilen arkadaş varmı?

aynı arıza bendede olmuştu. 2 defa yetkili servise götürdüm, yazılım atıldı, fakat sorun devam etti. en sonunda servis aracılığıyla sunny atmaca servise gönderildi. flash arızası nedeniyle board komple değişmiş olarak geldi. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. kısaca bu cihazların (14100/14200) ortak sorunu flash arızası galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

quote:

aynı arıza bendede olmuştu. 2 defa yetkili servise götürdüm, yazılım atıldı, fakat sorun devam etti. en sonunda servis aracılığıyla sunny atmaca servise gönderildi. flash arızası nedeniyle board komple değişmiş olarak geldi. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. kısaca bu cihazların (14100/14200) ortak sorunu flash arızası galiba.

bende bugün servise teslim ettim ilgilenen arkadaşlara teşekür ederim sorun çözülünce neler yapıldığını bildiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

quote:

İlk aldığımda bende de olmuştu, servise gönderdim yeni yazılım yükleyip gönderdiler. sorun düzeldi.

sizede teşekür ederim sağolun verdiğiniz cevap için.

• Merhaba arkadaşlar 2 uydu alıcısı arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sunny-at-14100-full-hd-uydu-alici-media-player-55365163

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/trimax-full-hd-mini-uydu-alici-109-tl-53140318

Trimax görsel olarak daha çok hoşuma gitti:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

Merhaba arkadaşlar 2 uydu alıcısı arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sunny-at-14100-full-hd-uydu-alici-media-player-55365163

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/trimax-full-hd-mini-uydu-alici-109-tl-53140318

Sunny'i al hocam trimax ı alma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

Merhaba arkadaşlar 2 uydu alıcısı arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi?

http://www.netashop.com/asp/product/134/HD-6400-Dijital-Uydu-Alicisi bu cihaz hakkındada iyi şeyler konuşuluyor bence bunuda alabilirsin.

• Arkadaşlar bu cihazlarda (SUNNY AT-14100-14200) ORF provider 0D0504 ler açıldığı halde 0D0510 olmadığı için kanallar açılmıyordu.Ben bu provideri oluşturup k€yleri girmeme rağmen açmıyor.Bunun bir çözümünü bilen var mı??? Şurda serversiz izlenebilen kaç kanal bari mevcut emuyu değerlendirebilsek diyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.