Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu cihazın siyah temalı yazılımını bulan biri yok mudur ? Sitede olan yazılım 2012'den kalma yazılım.
  • Ya da üstadlara şöyle soralım: Uydu alıcısının içindeki yazılımı alma veya kopyalama diye birşey var mı? Başka bir arkadaşım daha aynı cihazı aldı, içinden orjinal yazılımını çekmek istiyoruz, bu mümkün mü?
  • Bu serinin sd kalitesi neta 6400e göre nekadar farkı var? Kıyaslayabilen varmı?
  • Arkadaşlar yeni kanal nasıl buluyoruz acaba ?
  • fLyNeC kullanıcısına yanıt
    Sd de hd de goruntu kalitesi cok iyi.onceki sayfalarda resimlerim mevcut.pisman olmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

ulusalonur üstad sayfanın başından sonun yazdıkalrın için teşşekür ederim yönlendirme yardımcı olma konsunda baya yazmışsın

senin önerin ile almayı düşünüyorum ama şuanda

14700
    14100
    14600

modellerinin fiyatları aynı özellikle ntvspor hd. izlemek istiyorum realin vs... maçları için bu modeller arasında sizlerce bi öneride bulunursanız menun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassanbgk -- 28 Eylül 2013; 1:08:11 >
  • Ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaş var mı acaba?

http://www.hizlial.com/sunny-at-14800-full-hd-pvr-dijital-uydu-alicisi/05.015.1969.0059
  • sanırım artık uyduları kullanan yok :)
  • hassanbgk H kullanıcısına yanıt
    Sunny AT - 14700 al ve dediğin kanalları - maçları izleyebilmek için şu linke göz at: http://www.ukoci.net/azerspace-1-46-0e-uydusu-ayarlamalari.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukoci

Sunny AT - 14700 al ve dediğin kanalları - maçları izleyebilmek için şu linke göz at: http://www.ukoci.net/azerspace-1-46-0e-uydusu-ayarlamalari.html

teşşekürler dostum aldım dediğini gayet güzel kanal geçişleirnde hafif takılma var ama gayet güzel
  • Birkaçı yazılmış gerçi ama kullanan arkadaşlar Sunny AT-14700 ün hangi şifre türlerini çözebildiğini yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanruler

Birkaçı yazılmış gerçi ama kullanan arkadaşlar Sunny AT-14700 ün hangi şifre türlerini çözebildiğini yazabilir mi

sadece biss

ve sanırım çok ısındı kanal geçişleri biraz ağırlaştı
  • Bende de Sunny 14700 uydu alıcısı var; cihazın görüntü kalitesinden gayet memnunum.
    Soruma gelince Turksat uydusundaki şifreli kanallardan biss key girip izleyebileceğimiz kanal var mı?
    Örneğin NTV Spor HD ve Star Tv HD izlenebiliyor mu?
  • Arkadaşlar bir sorum var. Ben bu ürünü hepsiburada'dan aldım (at-14700) , ürünü HDMI grişi olmayan normal scartlı bir tv de kullanacaktım. Ancak ürün elime ulaşınca üzülerek gördüm ki cihazda sadece HDMI çıkışı var. İki sorum var:

1. Hdmi - Scart dönüştürücüsü var mıdır? Fiyatları uygun mudur?
    2. Bu dönüştürücü ile cihazı tv'ye bağlarsam kalitede düşüş olur mu? (Standart scartlı uydu alıcılara göre kalite farkı, hd görüntüden bahsetmiyorum tabiki :)

Bu iki sorudan birinin cevabı olumsuz ise cihazı iade edeceğim.

Teşekkürler.
  • sidewinderr kullanıcısına yanıt
    HD kanalları bu şekilde izleyemezsin ve SD kanalların da görüntü kaliteleri düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symphonyx

Bende de Sunny 14700 uydu alıcısı var; cihazın görüntü kalitesinden gayet memnunum.
    Soruma gelince Turksat uydusundaki şifreli kanallardan biss key girip izleyebileceğimiz kanal var mı?
    Örneğin NTV Spor HD ve Star Tv HD izlenebiliyor mu?

onlar d-smart platformunda izleyemesiniz
  • Arkadaşlar indirdiğimiz filmleri altyazılı olarak izleyemiyorum altyazıyı bilgisayarda ekleyip çalıştırdığım zamam oluyo ama usb ye atıp tv den izlemeye kalkınca altyazısı yok nasıl ayarlayabilirim acaba ?
  • 14600 icin bazi fotograflar:

http://imgur.com/a/qOoBY

arkadaslar 700 ile 600 hemen hemen ayni oldgu icin 600 almaya karar verdim. gorunusu hosuma gittigi icin. internette fotograf bulmakta zorlandim. aldiktan sonra kendim cekip koymaya karar verdim.

baglantilari yapip calistirdim acikcasi cihazdan memnunum fakat eutelsat 9a listede yok. elle tek tek transponder girip ekleyebiliyorum ama usb ile tum uydulari nasil ekleyebilirim? ayrica sunny sitesinde bu model bulunmuyor. flash bellege fat32 format atip zipteki dosyalari kok dizine cikartin cihazi kaptip acin otomatik yukler demisler ama yazilimin buna ait oldugundan suphe duyuyorum ustelik uydudan guncelleme yok diyor.
    kor tarama yapma ozelligi de yok gibi :)

• sidewinderr kullanıcısına yanıt
    Dijital-analog donusturucu bulsaniz bile kaliteden once goruntu ve ses sorunu yasarsiniz diye dusunuyorum cunku ben hdmi to vga donusturucu alip taktigimda monitorum sinyal yok diyor. 720 olsun 1080i 1080p olsun hepsinde ayni ustelik sadece goruntu degil adaptorden ses de alamadim. fakat adaptor bilgisayara baglayinca sorunsuz calisiyor 1080p destegi de var fakat uydu alicisinda kullanamadim. uyduyu hdmi ekrana baglarsam calisiyor.

Sorunun nedeni icin adaptor aldigim yere mesaj yazdim ama buyuk ihtimalle dolby digital etiketi tasidigi icin hdmi uzerindeki koruma sistemi yuzunden bu tip donusturuculer calismayacaktir. o kodlamayi cozup goruntu alabileceginiz bir sey ise muhtemelen bu cihazdan daha pahali olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

Şu cihazın siyah temalı yazılımını bulan biri yok mudur ? Sitede olan yazılım 2012'den kalma yazılım.

Hala bulamadım ve aramaktayım...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.