Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibarı ile Ankara Teknosa dan Sunny at-14700 satın aldım. Eve geldım. Direk uyduyu bağladım. Kurulum gerektirmiyor . Herşey yüklü ve hazır. Cihazın HD ve SD performansı kullandıgım eskı uydu cihazlarına göre benı fazlasıyla tatmin etti. ,İlk hd uydu deneyımı olarak ben begendım. Kumandası bıraz kucuk gıbı tuslar ıc ıce bıraz daha buyuk olabılırdı. Cıhazın kasası cok kibar ve şık. Mını uydularla cok gıdıp geldım. Ancak satış danışmanı daha pahalı olmalarına rağmen mını cıhazları tavsıye etmedı. bende almadım. Kanal gecıslerı 1 sn nın altında . Dıgıturkten hızlı . Eski cihazlardan yavaş. Donarak veya Siyah efektli gecıs seceneklerı var. Menüsü cok şık. Güncelleme usb den ve uydudan yapılıyor. Sonuc olarak 10 üzerınde 8 verıyorum. Ayrıca genısletılmıs garantı de yaptırdım. Begenmezsem paranın tamamını iade alabılır veya başka ürünle değiştirebılrıım. Birkaç sorumda var ;

--NTV, NTVSPOR , ANS TV Yİ çözdü ancak maç başlayınca Ntvspor kapandı. Bunun çözümü nedir ?
    --Ayrıca Hd kanal da titreme oluyor .Uzaktan rahatsız etmiyor ancak yakından bakınca belli oluyor. Bunları nasıl çözeceğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: braabus

Arkadaşlar at-14700 marka cihaz aldım. Bıss key girmeyi internetten araştırdım biraz ama beceremedim. Ayrıntılı biçimde anlatacak arkadaşlara teşekkür ederim.

+1

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • Arkadaşlar bu uyduda biss keyi nasıl giriyoruz kanal nasıl buluyoruz hiç kimse yok mu ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar bu uyduda biss keyi nasıl giriyoruz kanal nasıl buluyoruz hiç kimse yok mu ???????

Sunny AT-14600 ve 14700

Bu cevap ne oluyor şimdi ya! Hem Menü --> 2580 deyince biss arayüzü açılıyor hem de "alıcıda biss k ey özelliği bulunmuyor"
    diye cevap yazıyorlar. Sattıkları cihazı tanımıyor bu geri...lılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 22 Ağustos 2013; 10:37:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

Arkadaşlar bu uyduda biss keyi nasıl giriyoruz kanal nasıl buluyoruz hiç kimse yok mu ???????

Sunny AT-14600 ve 14700

Bu cevap ne oluyor şimdi ya! Hem Menü --> 2580 deyince biss arayüzü açılıyor hem de "alıcıda biss k ey özelliği bulunmuyor"
    diye cevap yazıyorlar. Sattıkları cihazı tanımıyor bu geri...lılar.

Aynen öyle

• http://www.sunny.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx?lang=tr-TR
    http://www.atmacaelektronik.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx?lang=tr-TR

Buralara olumlu cevap alıncaya kadar mesaj yazın.
    Madem cihazın bissk.ey menüsü var o halde örneklemeli nasıl girileceğini açıklamak zorundalar.

Hergün bombalayın bu iki adresi.

• arkadaşlar hd kanallarda görüntüde titreme oluyor. Bunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: braabus

Arkadaşlar at-14700 marka cihaz aldım. Bıss key girmeyi internetten araştırdım biraz ama beceremedim. Ayrıntılı biçimde anlatacak arkadaşlara teşekkür ederim.

+1

+1

sunny nin sitesinden hd uydu alıcısı yazılımını indirin.
    http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html

boş bir usb ye bunu atın.
    fişi çekin.
    bu usb yi takın.
    fişi takın.
    bekleyin.
    bir şey olmazsa kapatın açın kumandadan.
    bir şey olursa da öyle yapın.
    esi yazılım yüklemiş oluyoruz ve biss kar-maşasından kurutuluyoruz.
    sinema tv ler, dha gibi kanalların bis şifrelerini girin.

kanal açıkken menü ve 2580 e basın kumandadan.
    şifre ekle diyin.
    kanalın frekansını yazın: 11913 gibi.
    şifreyi girin, çalışıyor.

cihazda biss şifreler her kanal altında değil, ortak bir havuzda.
    eğer aynı frekansta yayın yapan birden fazla kanal var ise manuel aramada kanalın frekansını bir artırın ve taratın.
    11914 gibi.
    isterseniz bir azaltın.
    sonra şifreyi girin.

cihazın fiyat/performans oranı gerçekten çok düşük yani iyi :)
    dt ye illallah edip buraları da okuyup, en ucuz uydu alıcısını iyi ki aslmışım diyorum...
    1-2 aylık dt faturasına amorti oluyor :)

• ogh kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sağol, gayet detaylı bir şekilde açıklamışsın.

Yanlız endişe ettiğim birkaç husus var.
    Bu yazılım 14700 e mi ait?
    Bunu yükleyince biss kesinlikle halledilir diyebilirmiyiz?
    Görüntü kalitesinde bir azalma olur mu?
    Medyaplayer vs. gibi diğer özelliklerde bir olumsuzluk olur mu?

Ayrıca firma neden bu konuda bilgisiz?

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşım sağol, gayet detaylı bir şekilde açıklamışsın.

Yanlız endişe ettiğim birkaç husus var.
    Bu yazılım 14700 e mi ait?
    Bunu yükleyince biss kesinlikle halledilir diyebilirmiyiz?
    Görüntü kalitesinde bir azalma olur mu?
    Medyaplayer vs. gibi diğer özelliklerde bir olumsuzluk olur mu?

Ayrıca firma neden bu konuda bilgisiz?

Kolay gelsin.

benim uydu alıcı sunny at-14700.
    biss kesinlikle hallediliyor. ben zaten sırf bu yüzden yükledim.

media player benim tv nin de özelliği olduğu için hiç denemedim.

turksat ta neredeyse tüm kanallar sd olduğundan görüntü kalitesinin çok değişceğini sanmıyorum.

ben servise götürmeyi göze aldım ve öyle yükledim, size de bunu öneririm :)

• biss açma özelliği varmı bu uydu alıcısının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan932

biss açma özelliği varmı bu uydu alıcısının?

gerçekten yukarıdakileri okumadın mı ?
    :)
  • Merhaba arkadaşlar.Cihazı 30.08.13'de İzmir Forum Bornova Teknosa'dan aldım.HD ve SD yayınların görüntü kalitesini beğendik.USB'ye ise neredeyse hiç görüntü ve ses kaybı olmadan mükemmel bir şekilde ekrandan kayıt alıyor.

Fakat ürünün yazılımındaki şifre kırıcı SOFTCAM uygulamasında bir tutarsızlık vardı.Özellikle SINEMA AKSIYON HD ve SINEMA ASK HD kanallarında ses var görüntü yoktu.Ayrıca AZERSPACE'deki kanalların biss keyleri ile ile diğer şifreli kanalların keyleri çakışıyordu.Bu yazılımın rezalet bir key menüsü vardı.

Güncel yazılımla sorunu çözebiliriz diye düşündük, düşünmez olaydık.Şu linkte http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html paylaşılan yazılım en günceldir diye düşündük, USB belleğe aldık ve cihaza güncelledik.Fakat Lizuferum arkadaşın da dediği gibi o güzelim siyah tema gitti yerine cırtlak mavi bir tema geldi.Sadece tema olsa iyi, inanılmaz bir görüntü kaybı yaşandı.

SAKIN O LINKTEKI YAZILIMI CIHAZA YUKLEMEYIN! Adamlar yeni cihaz üretiyor, sitesinde son sunduğu yazılım te Ekim 2012 yazılımı.İnsan internet sitesini bir günceller ya!

Ha görüntü kaybı yaşayayım, tema da değişsin fark etmez diyorsanız yükleyin.Çünkü eski yazılımın key menüsünde biss şifreleri daha kolay giriliyor.Sadece frekans ve şifre... Fakat yeni sürümdeki key menüsünde olan diğer şifreleme sistemleri yok, sadece biss var... Ayrıca SINEMA AKSIYON HD ve SINEMA ASK HD kanallarını sesli görüntülü açabiliyor...

Şu cihaza key menüsü stabil yeni bir yazılım güncelleseler tadınmaz yenmez bir cihaz olacak.

• inşallah görüntü kaybı olmadan yeni bir yazılım üretilir.Destek sıfır ama cihaz güzel.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ukoci

Merhaba arkadaşlar.Cihazı 30.08.13'de İzmir Forum Bornova Teknosa'dan aldım.HD ve SD yayınların görüntü kalitesini beğendik.USB'ye ise neredeyse hiç görüntü ve ses kaybı olmadan mükemmel bir şekilde ekrandan kayıt alıyor.

Fakat ürünün yazılımındaki şifre kırıcı SOFTCAM uygulamasında bir tutarsızlık vardı.Özellikle SINEMA AKSIYON HD ve SINEMA ASK HD kanallarında ses var görüntü yoktu.Ayrıca AZERSPACE'deki kanalların biss keyleri ile ile diğer şifreli kanalların keyleri çakışıyordu.Bu yazılımın rezalet bir key menüsü vardı.

Güncel yazılımla sorunu çözebiliriz diye düşündük, düşünmez olaydık.Şu linkte http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html paylaşılan yazılım en günceldir diye düşündük, USB belleğe aldık ve cihaza güncelledik.Fakat Lizuferum arkadaşın da dediği gibi o güzelim siyah tema gitti yerine cırtlak mavi bir tema geldi.Sadece tema olsa iyi, inanılmaz bir görüntü kaybı yaşandı.

SAKIN O LINKTEKI YAZILIMI CIHAZA YUKLEMEYIN! Adamlar yeni cihaz üretiyor, sitesinde son sunduğu yazılım te Ekim 2012 yazılımı.İnsan internet sitesini bir günceller ya!

Ha görüntü kaybı yaşayayım, tema da değişsin fark etmez diyorsanız yükleyin.Çünkü eski yazılımın key menüsünde biss şifreleri daha kolay giriliyor.Sadece frekans ve şifre... Fakat yeni sürümdeki key menüsünde olan diğer şifreleme sistemleri yok, sadece biss var... Ayrıca SINEMA AKSIYON HD ve SINEMA ASK HD kanallarını sesli görüntülü açabiliyor...

Şu cihaza key menüsü stabil yeni bir yazılım güncelleseler tadınmaz yenmez bir cihaz olacak.

Bu yazılımı bir türlü bulamadığım için (sunny yada atmaca bu konuda destek vermedi, ısrarla web sitelerindekini indirmemi söylüyorlar) cihazı rafa kaldırdım ve kullanmıyorum.

• An itibariyle sunny at 14700 siparişimi hızlıal'dan 100TL 'ye vermiş bulunmaktayım.Her ne kadar AT 14600 , 90 TL'ye satılsa da 10 TL fazla verip AT 14700 tercih ettim.Çünkü hakkında en çok konuşulan AT 14700 ve olası sorunlara çözüm bulma açısından da daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • samsung c650 de, web deki yazılım benim için tatmin edici...
  • bu pazartesi gold dan sunny 32" truva led tv ve at 14600 uydu alıcısı aldım. bu arada goldla ilgili tecrübemi de paylaşayım. aynı gün kargo olan iki ürünü de pazartesi sipariş verdim lakin salı baktığımda hala temin edilmektedir yazıyordu. ürün sayfalarında ise hala aynı gün kargo yazıyordu. aradım müşteri hizmetlerini anlaatım. sağolsunlar ilgilendiler. telefonu kapattıktan on dakika sonra sevk edilmiştir yazızı geldi bir saat sonra da kargo linki. yani aramasak öyle bekleyecektik.

uydu gayet güzel ve hızlı. 1080p film oynattı lakin altyazı göstermedi. kanal geçişleri hızlı. yayın kalitesi de üst seviyede. sd yayınlar gayet net. atv ile atv hd arasında pek fark yok diyebilirim. hele ntvsporun görüntüsü muazzam. uydunun siyah teması da gayet hoş. kutunun içinden hdmi kablo çıkıyor.

neyse gelelim soruya

uyduya biss girerken bissten önce 3 hane daha var. ilkine frekans yazıyoruz fakat alttaki ikisine ne yazacağız bilmiyorum. sinema tv nin bissini girdim ama o iki hane boş olduğundan açılmadı. bilen varsa yardım etsin lütfen. şimdiden teşekkürler.

• tvnin dahili uydu alicisinda sorun vardi guncelleme ile duzeldi o sirada 14600almis gecen ay hepsiburadadan aldigim sunny 14600 kullanmiyorum .sifirdan farksiz dusunen olursa uygun fiyata verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.