Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum ama bu sorumun cevabı değildi
  • arkadaşlar ürünü alıcam yalnız ürün 1080p desteği varmı yoksa 1080 i sapdce bilgisi olan kullanan cevap verebılırmı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Arkadaşlar, cihazın usb'sinden dizi, film vs izlerken altyazı problemi yaşayan oldu mu? mp4 formatında birkaç video denedim, görüntü var ama altyazıyı göstermiyor. Altyazıyı videonun ismiyle aynı ayarlamama rağmen de sorun devam ediyor. Acaba yapılması gereken bir ayar mı var?

Bilen, deneyen, fikri olan yok mu?
  • arkadaşlar monitörümü vga hdmi çevirici ile tv yapmak istiyorum ucuz yollu 90-100 geçmiyecek şekilde usbden kayıt yapan hdmi çıkışlı bir uydu alıcısı arıyorum bi kaç model baktım elektronik marketlerden goldmaster -72600-72400 starcom hd 8200 -- hiremco macrobox plus bunlara baktım reciver hakkında hiç bilgim yok bis işte fta imiş hiç anlamam bana görüntü kalitesi iyi kayıt özelliği olan bi cihaz lazım ilginiz için şimdeden teşekkür ederiz.

ek bide bunları buldum Kawai KW-6500B Mini Full HD -- SUNNY AT-14600 FULL HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osky06 -- 22 Temmuz 2013; 13:52:09 >
  • arkadaşlar madem 14100 görüntü kalitesi olarak iyi bi cihaz neta 6400 ile karşılaştırırsak hangisini almak akıllıca. Fiyatları aynı nerdeyse
  • Arkadaşlar bendede 14700 modeli var genel olarak memnunum uydudan ama mesela usb uyduda kalınca kanal felan değişmiyo donma yapıyo yani donmadan kasıt kumandadan hiçbişey işlemiyo acaba neden böyle yazılımını mı güncellemeliyim hiç yazılım güncellemedim aldığım gündeki yazılımla duruyo sizce yeni yazılım yüklemelimiyim yararları nelerdir yeni yazılımın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar bendede 14700 modeli var genel olarak memnunum uydudan ama mesela usb uyduda kalınca kanal felan değişmiyo donma yapıyo yani donmadan kasıt kumandadan hiçbişey işlemiyo acaba neden böyle yazılımını mı güncellemeliyim hiç yazılım güncellemedim aldığım gündeki yazılımla duruyo sizce yeni yazılım yüklemelimiyim yararları nelerdir yeni yazılımın ?

yeni yazılımı suan yok biliyorum.sitedeki yazılımı yuklemeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14700 modelini aldım. Beklediğimden iyi çıktı.
    Yanlız 9E uydusu listede yoktu. Bende bir çanak 9E ye dönük.
    Bu uyduyu ve TP lerini nasıl ekleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo7000

Arkadaşlar sinema tv sorununu çözebilen var mı? Ben bunun yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Softcam şifre açma bölümünde sorunlar var.Bunu mesaj ile bildirdim geri dönüş olmadı.Birlikte hareket edip karşılaştığımız sorunları yazalım ve bunları mesaj olarak yollayalım.Belki bu şekilde dikkat çeker,sorunları giderirler.Ne dersiniz?

Hiçbirinizden destek alamadım belirtiğim konuyla ilgili.Çok sağolun arkadaşlar Yeni yazılımın çıkacağı yok.Aynen bu şekilde kullanmaya devam edelim o zaman hep birlikte

• quote:

quote:

Arkadaşlar sinema tv sorununu çözebilen var mı? Ben bunun yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.Softcam şifre açma bölümünde sorunlar var.Bunu mesaj ile bildirdim geri dönüş olmadı.Birlikte hareket edip karşılaştığımız sorunları yazalım ve bunları mesaj olarak yollayalım.Belki bu şekilde dikkat çeker,sorunları giderirler.Ne dersiniz?

Hiçbirinizden destek alamadım belirtiğim konuyla ilgili.Çok sağolun arkadaşlar Yeni yazılımın çıkacağı yok.Aynen bu şekilde kullanmaya devam edelim o zaman hep birlikte

memo7000 kardeş merhaba.Biliyorsun benim cihazda aynı idi.Garantisi dolmamıştı,''Kurulum ekranına dönüyor,45-46.kanal sorunu,donma sorunu'' vs. şeyler söyleyip Sunny m.h. ni arayıp servise gittim.İlk denememde pek birşey elde edemedim ama 2. gidişimde 14100 hd'nin anakartını komple değiştirdiler ve bu işlem 5-6 gün sürmedi.Ha bu arada servistekilere biss menü şifresini girmeyi (menü+2580),sinema tv aşk ve aksiyonu felan öğrettim. :)) beni hiç uğraştırmadılar ve 2012 yazılımı yüklü şekilde geldi (Bunu da ayrıca belirttim.)Yanılmıyorsam ya Ramazan'dan 1-2 gün önce yada Ramazan'ın hemen başında cihaz geldi.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum maşallah tık demedi.Cihaz, tvnin arkasında, ben solak olduğum için sola yakın yerde yani tvnin en çok ısınan yerinde olmasına rağmen (LG 42'' LS5600) hiç sıkıntı vermiyor.Defalarca zorlamama rağmen bir kere bile takılma,donma,kurulum ekranı gelme gibi malum şeyler hiçbir şekilde olmadı.Fişten direkt çekiyorum yine sıkıntı yok.Sana tavsiyem benim izlediğim yolu takip etmen.Bunların yazılım çıkaracağı yok hoş gerçi çıkarsalar ne işe yarıyor ki.Benim bildiğim güncelleme birşeyleri düzeltir ama Sunny'de bu tam tersi. Servise Sinema tvleri izleyemiyorum 2012 yazılımı olsun diye üstüne basa basa söyledim. Dilerim sizin sorununuz da çözülür.İyi günler arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler cihazı bugün gold bilgisayardan 89 tl ye aldım 14700 olan modelini cihaz cidden modem kadarmış görüntü kalitesini felan beğendim ama bazı sorunlarım var.Mesela bugün maç izliyodum trtden top giderken arkasından gölgesi geliyo gibi sanki.Acaba ilk aldığımda yapmam gereken ayarlar var mı daha iyi görüntü alabilmek için bide atv hd ile a hbr hd bazen 4:3 ekran formatında gösteriyo ayarlardada 16:9 olmasına rağmen nedir acaba çözümleri arkadaşlar ?

Tv full hd mi hocam? Menüden çıkış ayarlarını tv nize göre ayarlayın ama o gölgelenme olayı cihaz değil tv ile alakalı, tv nin gecikme süresi yüksek ise hızlı görüntülerde gölgelenme yapar...

Hocam full hd değil galiba seg 82 ekran lcd var.Bide ayarlarda gecikme süresi yok hocam ?

• quote:

Arkadaşlar bendede 14700 modeli var genel olarak memnunum uydudan ama mesela usb uyduda kalınca kanal felan değişmiyo donma yapıyo yani donmadan kasıt kumandadan hiçbişey işlemiyo acaba neden böyle yazılımını mı güncellemeliyim hiç yazılım güncellemedim aldığım gündeki yazılımla duruyo sizce yeni yazılım yüklemelimiyim yararları nelerdir yeni yazılımın ?

Ben 8 GB lik flash disk ve 500 GB lik 2,5" harici diskle denedim.
    Her ikisi de takılıyken Tv seyrinde problem yaşamadım.

Cihazın 500 GB lik diski çalıştırmasını beklemiyordum ama sorunsuz çalıştırdı.
    mkv, wmv, divx filmleri oynattı. Tüm filmlerde srt uzantılı film ismiyle aynı olan altyazıyıları otomatik gördü.
    Filmlerde takılma falan olmadı.

Tek sıkıntı filmi durdurup başka klasöre geçmek için "exit" e basınca en başa "Medya Player" menüsüne atıyor.
    Tekrar diske girip başka bir film klasörü seçmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

quote:

quote:

memo7000 kardeş merhaba.Biliyorsun benim cihazda aynı idi.Garantisi dolmamıştı,''Kurulum ekranına dönüyor,45-46.kanal sorunu,donma sorunu'' vs. şeyler söyleyip Sunny m.h. ni arayıp servise gittim.İlk denememde pek birşey elde edemedim ama 2. gidişimde 14100 hd'nin anakartını komple değiştirdiler ve bu işlem 5-6 gün sürmedi.Ha bu arada servistekilere biss menü şifresini girmeyi (menü+2580),sinema tv aşk ve aksiyonu felan öğrettim. :)) beni hiç uğraştırmadılar ve 2012 yazılımı yüklü şekilde geldi (Bunu da ayrıca belirttim.)Yanılmıyorsam ya Ramazan'dan 1-2 gün önce yada Ramazan'ın hemen başında cihaz geldi.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum maşallah tık demedi.Cihaz, tvnin arkasında, ben solak olduğum için sola yakın yerde yani tvnin en çok ısınan yerinde olmasına rağmen (LG 42'' LS5600) hiç sıkıntı vermiyor.Defalarca zorlamama rağmen bir kere bile takılma,donma,kurulum ekranı gelme gibi malum şeyler hiçbir şekilde olmadı.Fişten direkt çekiyorum yine sıkıntı yok.Sana tavsiyem benim izlediğim yolu takip etmen.Bunların yazılım çıkaracağı yok hoş gerçi çıkarsalar ne işe yarıyor ki.Benim bildiğim güncelleme birşeyleri düzeltir ama Sunny'de bu tam tersi. Servise Sinema tvleri izleyemiyorum 2012 yazılımı olsun diye üstüne basa basa söyledim. Dilerim sizin sorununuz da çözülür.İyi günler arkadaşım.

Sağol kardeşim seninle gezmediğimiz forum kalmadı ama çözüm bulamadık Sonunda senin dediğin gibi götürüp servisin önüne atıcam cihazı.Bir sorun 4 aydır çözülemez mi ya ? Güncelleme istiyoruz onu bile beceremiyorlar.O zaman sen bu alıcıları niye satıyorsun ki destek olmayacaksan dimi?

Neyse senin sorun çözülmüş umarım tekrar etmez iyi günlerde kullanırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

quote:

quote:

Sağol kardeşim seninle gezmediğimiz forum kalmadı ama çözüm bulamadık Sonunda senin dediğin gibi götürüp servisin önüne atıcam cihazı.Bir sorun 4 aydır çözülemez mi ya ? Güncelleme istiyoruz onu bile beceremiyorlar.O zaman sen bu alıcıları niye satıyorsun ki destek olmayacaksan dimi?

Neyse senin sorun çözülmüş umarım tekrar etmez iyi günlerde kullanırsın

Teşekkürler kardeşim.Sana da Allah sabır versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

Ben 8 GB lik flash disk ve 500 GB lik 2,5" harici diskle denedim.
    Her ikisi de takılıyken Tv seyrinde problem yaşamadım.

Cihazın 500 GB lik diski çalıştırmasını beklemiyordum ama sorunsuz çalıştırdı.
    mkv, wmv, divx filmleri oynattı. Tüm filmlerde srt uzantılı film ismiyle aynı olan altyazıyıları otomatik gördü.
    Filmlerde takılma falan olmadı.

Tek sıkıntı filmi durdurup başka klasöre geçmek için "exit" e basınca en başa "Medya Player" menüsüne atıyor.
    Tekrar diske girip başka bir film klasörü seçmek gerekiyor.

Hocam evet mkv leri felan açıyo bende dediğim sorun var ama senin yaşadığın sorun yok bende de filmi durdurup başka klasöre geçmek için "exit" e basınca en başa "Medya Player" menüsüne atıyor.Bendede bu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

quote:

ekledğin cihaz sd cihaz gibi hd değil hdmı girişide yok o yuv girişi dandik birşey..

selam kardeş onu biliyorum,uydu alıcıları konusunda da oldukça bilgili sayılırım
    ben o fotografı örnek olsun diye verdim yani TIRTIKLI scart(scart to scart) derken ne demek istediğim anlaşılsın diye ..
    sormak istediğim resmini verdiğim istediğim bu giriş bu sunny AT-14700 modelinde var mı?
    çünkü bazı uydu alıcılarında sadece rca giriş oluyor..

anladım genelde sunny küçük kasalarına scart girişi koymaz ama kasa çok küçükde değil ama bana gore 80 ni veren 150 verir mstar çok başarılı bir chip değil aliden biraz iyi okadar..sti ve broadcomdan şaşmayın..

sti ve broadcom'lı chipi olan bir kaç uydu alıcısı örnek verir misiniz? Ben neta 6400'ü biliyorum sadece, sunny'de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

quote:

quote:

ekledğin cihaz sd cihaz gibi hd değil hdmı girişide yok o yuv girişi dandik birşey..

selam kardeş onu biliyorum,uydu alıcıları konusunda da oldukça bilgili sayılırım
    ben o fotografı örnek olsun diye verdim yani TIRTIKLI scart(scart to scart) derken ne demek istediğim anlaşılsın diye ..
    sormak istediğim resmini verdiğim istediğim bu giriş bu sunny AT-14700 modelinde var mı?

anladım genelde sunny küçük kasalarına scart girişi koymaz ama kasa çok küçükde değil ama bana gore 80 ni veren 150 verir mstar çok başarılı bir chip değil aliden biraz iyi okadar..sti ve broadcomdan şaşmayın..

sti ve broadcom'lı chipi olan bir kaç uydu alıcısı örnek verir misiniz? Ben neta 6400'ü biliyorum sadece, sunny'de var mı?

broacomlar dreamboxda sti nin 32 bitliğinden daha iyi diyebilirim d800 se de filan ama fiyat uçuk.....500 tl +
    sunny14000 14200 sti 7111 dir
    yamatu spark, spark cihazların tümü sti idr.
    gm 1040 1050 de stidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Temmuz 2013; 22:34:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

quote:

quote:

broacomlar dreamboxda sti nin 32 bitliğinden daha iyi diyebilirim d800 se de filan ama fiyat uçuk.....500 tl +
    sunny14000 14200 sti 7111 dir
    yamatu spark, spark cihazların tümü sti idr.
    gm 1040 1050 de stidir..

Sunny 14700 modeli sti'ın hangi modelinden 7111 mi?
    Broadcom dreambox'a bir kaç örnek model verir misiniz?

Goldmaster HD 1040
    http://www.goldmaster.com.tr/hd-uydu-alicilari/hd-1040-pvr-dijital-uydu-alicisi/1259/detay

Goldmaster HD 1050
    http://www.goldmaster.com.tr/hd-uydu-alicilari/hd-1050-pvr-dijital-uydu-alicisi/1145/detay

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    sunny 14700 mstar
    sunny 14100 14200 sti
    dm 800 se clonu oneririm kalite dehşettir ama standat turksat kullanıcısı için çok para...500-600tl civarı..
    gm 1050 sti 7110 tuneri kalite samsung+cı modulu var...biraz kaliteli biry arıyosan gm 1050 tavisye ederim...270 tl civarı vatanda..
  • quote:

sunny 14700 mstar
    sunny 14100 14200 sti
    dm 800 se clonu oneririm kalite dehşettir ama standat turksat kullanıcısı için çok para...500-600tl civarı..
    gm 1050 sti 7110 tuneri kalite samsung+cı modulu var...biraz kaliteli biry arıyosan gm 1050 tavisye ederim...270 tl civarı vatanda..

Hiremco Chipbox ve Turbo2 nin de fiyatı iyi. Hem de DSMART modül takılıyor.
    Bunların hakkında bigin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.