Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turoktr

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

sunny 14700 mstar
    sunny 14100 14200 sti
    dm 800 se clonu oneririm kalite dehşettir ama standat turksat kullanıcısı için çok para...500-600tl civarı..
    gm 1050 sti 7110 tuneri kalite samsung+cı modulu var...biraz kaliteli biry arıyosan gm 1050 tavisye ederim...270 tl civarı vatanda..

Hiremco Chipbox ve Turbo2 nin de fiyatı iyi. Hem de DSMART modül takılıyor.
    Bunların hakkında bigin var mı?

chipbox içi pek birşey diyemem ama hd2 çöp ali chip..
  • Arkadaşlar ben bu reciver işinin içinden çıkamadım. bende bi tane sunny hd ready tv için bide next marka 1080p full hd televizyonlarım için 100 tl yi geçmeyecek alıcı tavsiyesi istiyorum. help meeeeee :!!!!!)() uydu alıcı mini olursa daha iyi olur ama diğeri daha kaliteli derseniz o da olur farketmez.
  • quote:

quote:

quote:

sunny 14700 mstar
    sunny 14100 14200 sti
    dm 800 se clonu oneririm kalite dehşettir ama standat turksat kullanıcısı için çok para...500-600tl civarı..
    gm 1050 sti 7110 tuneri kalite samsung+cı modulu var...biraz kaliteli biry arıyosan gm 1050 tavisye ederim...270 tl civarı vatanda..

Hiremco Chipbox ve Turbo2 nin de fiyatı iyi. Hem de DSMART modül takılıyor.
    Bunların hakkında bigin var mı?

chipbox içi pek birşey diyemem ama hd2 çöp ali chip..

Sağolasın...
    Ben chipbox ya da GM 1050 almayı düşünüyorum.
    Bunlarla server ve şifreli yayınlar halledilir herhalde.
    Görüntü kaliteleri de iyi deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz19898991

Arkadaşlar ben bu reciver işinin içinden çıkamadım. bende bi tane sunny hd ready tv için bide next marka 1080p full hd televizyonlarım için 100 tl yi geçmeyecek alıcı tavsiyesi istiyorum. help meeeeee :!!!!!)() uydu alıcı mini olursa daha iyi olur ama diğeri daha kaliteli derseniz o da olur farketmez.

Ya be bu başlığın konusu 14700 cihazdan aldım. Şimdilik memnunum. Görüntü kalitesi bayağı iyi.
    Bir de filmleri de sorunsuz oynatıyorum altyazılarıyla. Yani 90 TL lik cihaza çok bile.
    Bir de HTMI kablo var kutunun içinde.
    Yazılımda bir iki ufak tefek düzeltme yapılırsa daha da iyi olur ama fazla önemli değil.
    Serverla açılan kanallarla işiniz yoksa bu fiyata rahatlıkla alınır.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    gm 1050 kullandım oldukça memnundum tuneri çok kuvvetli (samsung tunerli)ozellikle server iyi sayılır dsmart modül kullanabilrisin tavsiye ederim ayrıca muadili bir çok yazılımda atabilirsin..chipbox yerine onu al..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deniz19898991

Arkadaşlar ben bu reciver işinin içinden çıkamadım. bende bi tane sunny hd ready tv için bide next marka 1080p full hd televizyonlarım için 100 tl yi geçmeyecek alıcı tavsiyesi istiyorum. help meeeeee :!!!!!)() uydu alıcı mini olursa daha iyi olur ama diğeri daha kaliteli derseniz o da olur farketmez.

Ya be bu başlığın konusu 14700 cihazdan aldım. Şimdilik memnunum. Görüntü kalitesi bayağı iyi.
    Bir de filmleri de sorunsuz oynatıyorum altyazılarıyla. Yani 90 TL lik cihaza çok bile.
    Bir de HTMI kablo var kutunun içinde.
    Yazılımda bir iki ufak tefek düzeltme yapılırsa daha da iyi olur ama fazla önemli değil.
    Serverla açılan kanallarla işiniz yoksa bu fiyata rahatlıkla alınır.

turoktr arkadaşım galiba haklısın bu cihaz kafama yattı gibi. ama bir de bu cihaz var hocam bakabilir misn veya kullanan arkadaşlar varsa rica etsem görüşlerini paylaşabilir ler mi???
    http://www.kliksa.com/urun/sunny-at-14850-full-hd-hdmi-pvr-uydu-alici/901785464

14850 diye bi model

• Arkadaşlar maç yayını gösteren şifreli Azeri kanalların açıldığı bilgisi vardı ama birkaç kez baktım, şifreli dediği oluyor o kanallara. Bir ayar yapmak gerekir mi bunun için? NTV spor da aynı şekilde, şifreli kanal diyor.. Biss keyler mi değişmiş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 4 Ağustos 2013; 11:22:41 >
  • öneriniz için teşekkürler.
    bende bu cihazı aldım.
    görüntü digiturk ten sonra iyi.

ancak bazı şeyleri yapamadım.

biss şifre gerektiren sinema tv gibi kanallara şifre giremedim.
    şifreleri buldum ancak uydu alıcıda fazladan haneler var.
    oralara ne yazacsağımı bulamadım!

kanal düzenleme programı bulamadım!

tekrar teşekkürler...
  • Arkadaşlar cihazla ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen sunny e bildirin.Çözüme ancak böyle ulaşabiliriz.

Çağrı merkezi : 0212 412 14 14 - 0212 412 12 12

http://www.sunny.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx?lang=tr-TR

http://www.atmacaelektronik.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx?lang=tr-TR

• mesaj yazdım...
  • Cihazı dün aldım. Görüntüsü ve hızı iyiydi. Sabah televizyonu açtım uydu açılmadı. Uydunun güç girişinin solunda kırmızı bir led yanıp sönüyor. Aynı zamanda adaptörünün üzerindeki led de yanıp sönüyor ve cihaz açılmıyor. Adaptör girişini çıkarıp geri taktım. O kırmızı led ilk açılış ekranı geçtikten sonra gene yanıp sönmeye başlıyor ve cihaz açılmıyor.Aynı anda cihazdan telekom röle açması gibi de bir ses geliyor. 1 gün için kullanmak güzeldi, teşekkürler Sunny.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayku$ -- 6 Ağustos 2013; 19:54:02 >
  • Arkadaşalr yeni kanal nerden buluyoruz bu uyduda çözemedim ?
  • kanal gecisleri hızlı mı 14700 modelinde? kutudan hdmi kablo çıkıyor mu biss keylerde sorun yasatır mı ? tv nin dahili uydusu çok yavas bunu almayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

kanal gecisleri hızlı mı 14700 modelinde? kutudan hdmi kablo çıkıyor mu biss keylerde sorun yasatır mı ? tv nin dahili uydusu çok yavas bunu almayı dusunuyorum

Hızlı, htmi kablo var, bir sürü şifre girme seçeneği var.
    Keyi bul gir.
  • severek kullandığım 14600 cihazımı ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.bilginize sıfırdan farkı yok ve a dan z ye tüm içeriği ile göndericem.......
  • Arkadaşlar at-14700 marka cihaz aldım. Bıss key girmeyi internetten araştırdım biraz ama beceremedim. Ayrıntılı biçimde anlatacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaslar Bende hd bir uydu alıcısı alacagım dün teknosada bu cihazı gördüm fiyatı cok uygun zaten max 150 tl ye cıkabilirim.

Sizlere Birkaç sorum olacak kullanan arkadaslar varsa.

Bende Hıtachı 106 ekran plazma mevcut.

tvde hdım girişi mevcut 1080 lines ve 768 lines desteklemekte.

ben bu cihazı alacagım Hd kanallarda görüntü kalitesi nasıl ama benim icin daha önemlisi sd kanallar genelde normal yayınlar izlendigi icin normal kanalların örnegin kanal d nin normal yayınını görüntüsü cok önemli. Bazı hd uydu alıcılarda cok sönük ve dandik oluyor normal kanallar bundada öylemi.

Ayrıca benm icin usb olayıda cok önemli genelde 1080p filmler izliyorum full hd usbden film izlerken görüntü kalitesi nasıl gerçekten full hd nin hakkını veriyormu bir Avatar izlerken full hd hakkını verebilirmi. bu cok önemli ailem sd kanallar izlerken hakkını vermeli ben Usbden 1080p film izlerken hakkını vermeli cihaz.

eger bu özellikleri karsılamıyorsa 150 tl civarı tavsiye edeceginiz ürün varmıdır

En önemlisi bu ürünü gerçekten tavsiye edermisiniz 2 3 gün icersinde teknosadan alacagım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SoloTurk- -- 18 Ağustos 2013; 18:19:45 >

• Arkadaşlar Merhaba

Sunny 14850 ve 14700 arasında kaldım . fiyatları aynı ancak 14850 mını kasa . İnternette kullanıcı yorumu bulamadım. Hangısını tavsıye edersınız ? Donanım olarak 14700 le aynı mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: te1000

ulusalonur kardeş madem ki cihazın emu sisteminin çalışmadığını biliyorsunuz neden ikide bir 2580 le açılıyor diye yazıpta yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.ben bu forumda yapılan yorumlara göre cihazı aldım elimde patladı.sunny ne sizin nede benim fabrikamda üretilmiyor.isteseler yazılımla durumu düzeltebilirler ama ben servisini fabrikasınıda aradım adamların umrunda bile değil.

"Benimde cihaz alacaklara tavsiyem,amacınız sinema aşk ve aksiyon hd izlemekse bu cihazı almayın,onun haricinde şifreli kanallarla işim olmaz,adam gibi en ucuza en uygun cihaz hangisi diyorsanız budur... " demişsiniz şimdi sizi tebrik ediyorum.hiç olmassa benim gibi başkasıda alıpta aldanmasın.

Emu sistemi çalışıyor nasıl çalışmıyormuş,ntv ve azeri kanallarını çözüyor.Denilen diğer kanalları çözüp çözmediğinden sorulana kadar benimde haberim yoktu ki o kanallar umurumda bile değil.Neden o kanalları çözemediğinide araştırdım ve daha önce cevabını verdim.

Bana ne sorulduysa cihaz üzerinde denemeden kafamdan cevap vermedim.Ntv açılıyormu dediler denedim açılıyorsa açılıyor dedim,azeri kanalları açılıyormu dediler denedim açılıyorsa açılıyor dedim.sinema hd kanalları açılıyormu diye soruldu denedim açılmadı açılmadı diye yazdım.

Kimse bana burada insanları yanlış yönlendiriyorsun diyemez.15-16 yıldır bu işlerin içindeyim bir şeyi denemeden test etmeden konuşmam,bilmediğim konu hakkındada yorum yapmam...

Hocam ben yapamadım nasıl çözücez azeri kanalını ?

• quote:

Orijinalden alıntı: braabus

Arkadaşlar at-14700 marka cihaz aldım. Bıss key girmeyi internetten araştırdım biraz ama beceremedim. Ayrıntılı biçimde anlatacak arkadaşlara teşekkür ederim.

+1
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.